ANHLIKOS Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Ti σχήματα και πως ειναι περίπου? Ισως να φταίει η καρτα γραφικών. Α! και ποια ειναι η κλίση που βρήκες?? σε ποιον τομέα? βρηκα επιτελους την κλιση μου!
Achilles Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 επισης..το λαπιτοπι εμφανιζει κατι κουκιδες στην οθονη..να ανησυχησω? Καθάρισε τα γυαλιά σου... Καλησπέρα...
little loulou Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 ιιι!!γελαει μαζι μου ο τζεισον? που φτασαμε.. πως κανει η τηλεοραση οταν δεν εχει καλο σημα..ενα τετοιο πραγμα @ανηλικος..να κανω χαρουμενα τα παιδακια,να τους μαθαινω φλογερα,να ζωγραφιζουμε και να παιζουμε. αφου δεν τα εκτιμανε αυτα οι μεγαλοι...εχω τουλαχιστον τα παιδακια μου
Achilles Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Γεια σου ρε Πατρινέ... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:17 ---------- πως κανει η τηλεοραση οταν δεν εχει καλο σημα..ενα τετοιο πραγμα. Αυτό λέγεται "χιόνια", όχι κουκίδες. Χιόνια μόνο στο Καιμακτσαλάν... Στο λαπτοπ...δύσκολο
giorgos147 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 πως κανει η τηλεοραση οταν δεν εχει καλο σημα..ενα τετοιο πραγμα. Δε τραβάς και καμιά φωτογραφία να σιγουρευτούμε; ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:17 ---------- Αυτό λέγεται "χιόνια", όχι κουκίδες. Χιόνια μόνο στο Καιμακτσαλάν... Στο λαπτοπ...δύσκολο Χωρατατζή Κοροϊδεύεις την κοπέλα...
little loulou Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 δεν υπαρχουν χιονια στο λαπιτοπι.ανοητε..
ANHLIKOS Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 ι @ανηλικος..να κανω χαρουμενα τα παιδακια,να τους μαθαινω φλογερα,να ζωγραφιζουμε και να παιζουμε. [Λιγούρης mode on] Δέχομαι! [Λιγούρης mode off/] :-D
little loulou Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 αληθεια?:-):-) εχω ξυλομπογιες,μαρκαδορους και παστελ! μπορουμε να δημιουργησουμε!!!!
ANHLIKOS Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 xaxaxaax Φέρνω μπλοκ ζωγραφικής, πλαστελίνες και το cd mazoo and the zoo! Θα το κάψουμε!!!! :lol:
antonl Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 [...] mazoo and the zoo! [...] Τα video clips έχω την εντύπωση πως είναι για τους μπαμπάδες πάντως κι όχι για τα παιδιά.
Achilles Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Τα video clips έχω την εντύπωση πως είναι για τους μπαμπάδες πάντως κι όχι για τα παιδιά. Ακριβώς. Ειδικά αυτά που είναι και το ξανθό...
TeZaS Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Ακριβώς. Ειδικά αυτά που είναι και το ξανθό... [ame]http://www.youtube.com/watch?v=qLH9fnhLaHU[/ame]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.