antonl Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Συγνώμη απ αυτούς που δουλεύουν (ακόμα) και πεινάνε
dante14023 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 νομιζω μετα το σερι 3ωρο ανεξηγητων μαθηματικων και τρελης βαρεμαρας (μεχρι και τα πρωτοετακια πηραν χαμπαρι και δεν πατανε τωρα..... τουλαχιστον πριν ειχε λιγο ενδιαφερον το μαθημα.... εκανες καινουργιες γνωριμιες ) ηταν οτι πρεπει..... οσο γι αυτους που δουλευουν ακομα και πεινανε... i wish....... να γυρισουν σπιτι και να βρουν εναν τεραστιο μπουφε να τους περιμενει!!!!! (και οτι αλλο γουσταρουν... )
afentiko7 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 το πληροφορίες επικοινωνίας, γιατί μου φαίνεται systran?
andreapaog328 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 νομιζω μετα το σερι 3ωρο ανεξηγητων μαθηματικων και τρελης βαρεμαρας (μεχρι και τα πρωτοετακια πηραν χαμπαρι και δεν πατανε τωρα..... τουλαχιστον πριν ειχε λιγο ενδιαφερον το μαθημα.... εκανες καινουργιες γνωριμιες ) ηταν οτι πρεπει..... οσο γι αυτους που δουλευουν ακομα και πεινανε... i wish....... να γυρισουν σπιτι και να βρουν εναν τεραστιο μπουφε να τους περιμενει!!!!! (και οτι αλλο γουσταρουν... ) παρατηρήστε τον συνειρμό...ανεξήγητα μαθηματικά > γκομενάκια > φαϊ δεν καταλαβαίνω γιατί όλοι βρίζουν τα μαθηματικά...
dante14023 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 παρατηρήστε τον συνειρμό...ανεξήγητα μαθηματικά > γκομενάκια > φαϊ δεν καταλαβαίνω γιατί όλοι βρίζουν τα μαθηματικά... i can answer that!!!!! γιατι γκομενακια και φαι υπαρχουν παντα..... τα bip τα μαθηματικα ομως αν δεν τα περασω καποτε, πτυχιο δεν θα δω ποτε!!!! :lol:
little loulou Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 έπαιζες φλάουτο πάλι? Φλογερα ειναι!! σε λιγο θα ξεχασω πραγματικα τι παιζω. σημερα ειχε τρεξιμο,δουλειες,ψαξιμο σε βιβλιοθηκες και μαθημα. ουτε ενα σι δεν προλαβα να παιξω..
eSATA Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Είμαι ούτε με 3 ώρες ύπνου και πρέπει να κάνω μέχρι τις 9 κριτήριο Μαθηματικών. Κατάρα.
andreapaog328 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Φλογερα ειναι!! σε λιγο θα ξεχασω πραγματικα τι παιζω. σημερα ειχε τρεξιμο,δουλειες,ψαξιμο σε βιβλιοθηκες και μαθημα. ουτε ενα σι δεν προλαβα να παιξω.. δλδ όλες τις άλλες μέρες έδινες ρεσιτάλ?
liopyr Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Help asap από όσους έχουν iphone 3G ή γνωρίζουν. Υπάρχει ένα νέο iphone από Αυστραλία. Δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα. Δεν δέχεται μάλλον ελληνικές sim στην διαδικασία ενεργοποίησης. ΤΙ ΚΑΝΕΝ;
little loulou Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 δλδ όλες τις άλλες μέρες έδινες ρεσιτάλ? την τριτη και την τεταρτη.εμαθα και τραγουδι.. βρηκα επιτελους την κλιση μου! επισης..το λαπιτοπι εμφανιζει κατι κουκιδες στην οθονη..να ανησυχησω?
eSATA Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 την τριτη και την τεταρτη.εμαθα και τραγουδι..βρηκα επιτελους την κλιση μου! επισης..το λαπιτοπι εμφανιζει κατι κουκιδες στην οθονη..να ανησυχησω? artifacts? δσφγηκξηλγξδηφδσφγηξκηγ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.