Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Kαληνύχτα!

αυτα ειναι!! τωρα πας για υπνο??? :-)

μεσα επεσες..... το αισιοδοξο ειναι οτι εχω μονο 3 ωρες σερι μαθηματικα σημερα...

Δημοσ.

Πάω χτες στο αμάξι και το πίσω λάστιχο είναι πίτα. Βάζω αέρα και φεύγω για δουλειά περιμένοντας να δω τι θα κάνει γιατί έχω ένα θέμα με τις ζάντες και τα λάστιχα που φοράω. Τελικά όλα καλά... γυρίζω σπίτι απαρατάω το αμάξι.

Σήμερα το πορνό πάλι πίτα το λάστιχο. Έτσι πρέπει να αργήσω στην δουλειά μου (που δεν μου αρέσει καθόλου αυτό, το ξέρετε άλλωστε) για να πάω στον λαστιχά. Εκείνος κάνει ένα ρεσετ σε ζάντα, αέρα και λάστιχο μπαίνει και στο μπαϊος τις βαλβίδας και τις κάνει ένα απντεϊτ και έτοιμος ο αλέκος.

"Τι ήταν ρε Αντώνη" ρωτνάω "ε... τίποτα... λίγο το λάστιχο που έπρεπε να είναι λίγο μεγαλύτερο 215, λίγο η βαλβίδα, λίγο το ένα, λίγο το άλλο..."

εγώ τώρα δεν κατάλαβα... είμαι εντάξει; δεν θα ξανά έχω πρόβλημα; Σιχτίρι πια... πότε θα κάνουν μετρό στον Άγιο Ανδρέα να πηγαίνω με αυτό στην δουλειά;

σ.σ.: φράγκα δεν δώσαμε πάλι... έχει ξεculoθεί να κερνάει βαλβίδες ο Αντώνης ο λαστιχάς.

Δημοσ.
Α, σοβαρά το έλεγε ο μαγαζάτορ' ; νόμιζα φραμπαλά έκανε...

Όχι ρα..σοβαρά είναι καλύτερο από τον αέρα, έχει διαφορετικά σημεία τήξης κλπ. (καλά τα λέω; ;Ρ)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...