azio Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 ρε offtopicαδες δε ριχνετε μια ματια εδω να βοηθησετε σε μια ερευνα να περασουμε και κανα μαθημα? http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=229429 thanks! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red7genius Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Λοιπον.... Φθηνα μοντελα της Fluke ξεκινανε απο 100 ευρω. Οποτε παιρνεις ενα Mastech (κινεζικο μεν, αλλα δουλευει αξιοπιστα) και κανεις τη δουλεια σου. Ενα τετοιο με ειχε βγαλει 3 χρονια στα εργαστηρια, με πολλα λαθη συνδεσης και κλιμακας (απο συμφοιτητες που το δανειζονταν κλπ) και ακομα δουλευει. θα προτιμησω το κινεζικο!!ξερεις που μπορω να βρω ενα? θελω να μετραει και θερμοκρασια ομως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ferongr Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 θα προτιμησω το κινεζικο!!ξερεις που μπορω να βρω ενα? θελω να μετραει και θερμοκρασια ομως Παρε θερμομετρο... Πολυμετρο για τη μετρηση μεγεθων του ηλεκτρισμου αγοραζεις.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red7genius Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Παρε θερμομετρο... Πολυμετρο για τη μετρηση μεγεθων του ηλεκτρισμου αγοραζεις.... ναι θελω και μεγεθη του ηλεκτρισμου να μετραω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 μπορεί να μου πεί κάποιος αν υπάρχει κάπου μια συλλογή απο models για το Google sketchup, για να μην τα κατεβάζω ένα-ένα απο το 3D warehouse? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Παιδες ξαναρωτησα, αλλα απαντηση δεν πηρα, ξερετε αν ειναι ανοιχτες οι σχολες αυριο; Αλλοι μου λενε ναι και αλλοι οχι. Εχω και εργασια για αυριο :s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red7genius Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 τα σχολεια θα ανοιξουν αυριο ή την τριτη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Members gsarig Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Members Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Αυτό που έχω ακούσει, για τα σχολεία τουλάχιστον, είναι ότι θα ανοίξουν την Τρίτη. Βέβαια, μιας και δεν είμαι πια μαθητής (ούτε καν φοιτητής ) δεν είμαι και η πιο αξιόπιστη πηγή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*D@Rk P-yChO* Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 αν καποιος 3ερει σιγουρα για τα σχολεια ας απαντησει συντομα... ________SOS________ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Τα σχολεία ανοίγουν Τρίτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1980 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 και οι σχολες νομιζω τριτη . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 τα σχολεια 100% ανοιγουν τριτη.οι σχολες που ρωτησα μου ειπαν οτι ανοιγουν μαζι με τα σχολεια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Καλησπέρα παίδες και παιδούλες! Πριν 3 μέρες με έγραψαν γιατί δεν είχα την άδεια οδήγησης (κοινώς, δίπλωμα). Αύριο πηγαίνω στα ΕΛ.ΤΑ για να πληρώσω το πρόστιμο, αλλά απ' ότι κατάλαβα πρέπει να βεβαιωθεί ότι έχω κανονικά δίπλωμα (για να μην ακολουθήσει δικαστήριο φαντάζομαι; ). Ο Τροχαίος κάτι μου είπε ότι θα με ειδοποιήσουν για να τους το στείλω (επικυρωμένο αντίγραφο ελπίζω! ). Όμως η παράβαση βεβαιώθηκε σε άλλον νομό από αυτόν στον οποίον κατοικώ. Τί συμβαίνει σε αυτήν την περίπτωση; Έχει κανείς υπόψη του; Καλή χρονιά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Achilles Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Καλησπέρα παίδες και παιδούλες! Πριν 3 μέρες με έγραψαν γιατί δεν είχα την άδεια οδήγησης (κοινώς, δίπλωμα). Αύριο πηγαίνω στα ΕΛ.ΤΑ για να πληρώσω το πρόστιμο, αλλά απ' ότι κατάλαβα πρέπει να βεβαιωθεί ότι έχω κανονικά δίπλωμα (για να μην ακολουθήσει δικαστήριο φαντάζομαι; ). Ο Τροχαίος κάτι μου είπε ότι θα με ειδοποιήσουν για να τους το στείλω (επικυρωμένο αντίγραφο ελπίζω! ). Όμως η παράβαση βεβαιώθηκε σε άλλον νομό από αυτόν στον οποίον κατοικώ. Τί συμβαίνει σε αυτήν την περίπτωση; Έχει κανείς υπόψη του; Καλή χρονιά! Δεν έχω εμπειρία από παρόμοιο περιστατικό, αλλά μπορώ να σου πω πως ελέγχουν μέσω ασυρμάτου τα στοιχεία σου και βλέπουν αν έχεις ή όχι δίπλωμα. Εννοείται ότι χρειάζονται έγγραφη απόδειξη των στοιχείων σου (π.χ. ταυτότητα) για να προβούν στον έλεγχο. Μήπως δεν την είχες μαζί σου, και γι' αυτό σου ζήτησαν να στείλεις αντίγραφο του διπλώματος; Αυτό που ξέρω όμως από προσωπική εμπειρία είναι ότι πρέπει να κρατήσεις την απόδειξη των ΕΛ.ΤΑ. ως κόρη οφθαλμού για να μην τρέχεις σε περίπτωση που γίνει καμιά στραβή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Περίεργο, ταυτότητα είχα κανονικά μαζί μου. Ίσως να το κοίταξε όπως λες και να μην κατάλαβα εγώ σωστά. Διάολε, μπέρδεμα από εκεί που δεν το περίμενα. Καλά να πάθω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.