washcloud Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Η μαγεία του διαδικτύου: στο RSS μου είδα αυτό το άρθρο, που μου φάνηκε ενδιαφέρον και το άνοιξα. Από εκεί, προφανώς, βρέθηκα εδώ, όπου άρχισα να δοκιμάζω τη σχετική υπηρεσία. Ένα από τα sites τα οποία περιλάμβανε ήταν και αυτό, το οποίο μου κίνησε την περιέργεια και είπα να του ρίξω μια ματιά. Στα popular discussions αυτού του site, πρώτο-πρώτο ήταν αυτό το θέμα. Εκεί βρήκα μια συγκεκριμένη αναφορά που φαινόταν να κρύβει ένα κάποιο μυστήριο, και γι' αυτό είπα να το googlaρω για να μάθω περισσότερα. Πρώτο-πρώτο αποτέλεσμα βγήκε αυτό, και έτσι, το βίντεο που παρατίθεται στο τέλος του άρθρου κατέληξε να βρίσκεται στον σκληρό μου δίσκο ...και μετά μας λέει ο άλλος για καφεϊνομανείς κατσαρίδες κι άλλες φλωριές
Chrisxxx Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Eίστε όλοι αναίσθητοι! μόνο ο ευαισθητούλης antonl ενδιαφέρθηκε για την καημένη την κατσαρίδα που τόσο άδικα έχασε τη ζωη της..
@@sos@@ Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 ... το θρεντ "τα μέλη του insomnia με φωτό" που είναι ;
antonl Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 ... το θρεντ "τα μέλη του insomnia με φωτό" που είναι ; ... Έλα ... ντε ...
Members gsarig Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Members Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 ...και μετά μας λέει ο άλλος για καφεϊνομανείς κατσαρίδες κι άλλες φλωριές τα ζώα είναι φίλοι μας μην το παρακάνουμε βέβαια, σαν τον Mr. Hands...
MsquitoPrincess Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 (Η μαγεία του διαδικτύου: στο RSS μου είδα αυτό το άρθρο, που μου φάνηκε ενδιαφέρον και το άνοιξα. Από εκεί, προφανώς, βρέθηκα εδώ, όπου άρχισα να δοκιμάζω τη σχετική υπηρεσία. Ένα από τα sites τα οποία περιλάμβανε ήταν και αυτό, το οποίο μου κίνησε την περιέργεια και είπα να του ρίξω μια ματιά. Στα popular discussions αυτού του site, πρώτο-πρώτο ήταν αυτό το θέμα. Εκεί βρήκα μια συγκεκριμένη αναφορά που φαινόταν να κρύβει ένα κάποιο μυστήριο, και γι' αυτό είπα να το googlaρω για να μάθω περισσότερα. Πρώτο-πρώτο αποτέλεσμα βγήκε αυτό, και έτσι, το βίντεο που παρατίθεται στο τέλος του άρθρου κατέληξε να βρίσκεται στον σκληρό μου δίσκο Και αυτό ΕΠΡΕΠΕ να το μοιραστείς.Ε?Γιου Σικ μπάσταρντ.
Members gsarig Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Members Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Και αυτό ΕΠΡΕΠΕ να το μοιραστείς.Ε?Γιου Σικ μπάσταρντ. χμ... το άρθρο πάντως ακριβώς δίπλα από το link έχει σαφή προειδοποίηση: The above article is more than adequate warning. This is a video of a man being fucked by a horse. If you really want to see that, click away (the author of this article is not liable for any brain damage sustained from this video). που σημαίνει πως αν παρόλα αυτά το κατέβασες, δεν είμαι ο μόνος σικ μπάσταρντ εδώ μέσα... με όλα αυτά θυμήθηκα παλιές καλές μέρες, όταν πρωτομάθαινα το ίντερνετ... ένα από τα πρώτα πράγματα που έμαθα να κάνω ήταν να μπαίνω στο ρότεν.κομ (στο καλό, συγκινήθηκα)
MsquitoPrincess Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Ο άνθρωπος είναι από τη φύση του περίεργο ον. Έπρεπε να το δω από τη στιγμή που το είπες. Εσύ δεν έπρεπε να το ποστάρεις =ρ
jason_rethymno Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Μλκ, Τζέησον είσαι θεός.- Ευχαριστώ κούκλα ειχα παει να βάλω βενζίνη
@@sos@@ Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Πήξαμε στις κούκλες σήμερα.Lucky us! ...μην ενοχλείσαι πάντως εσύ ....
@@sos@@ Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δύσκολα... ενοχλούμαι.......και είσαι τώρα ε ;....μην το βάζεις κάτω ...θα έρθουν και τα εύκολα
antonl Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Αυτές οι τελίτσες με μπερδεύουν, δεν έχω εξοικειωθεί ακόμα μαζί τους μάλλον. Εννοώ: Δύσκολα... ενοχλούμαι... Δύσκολα ενοχλούμαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.