jason_rethymno Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 ooooooooooooooooooooooooooooo προσβόλα!!
MsquitoPrincess Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Τζέησον, μη μου προσάπτεις συμπεριφορές που δεν στέκουν. Σλάπ. Απλά το είπα επειδή λέει για "νέες" μπάντες. Οι oasis είναι νουμπάδες ηλικιακά μπροστά στους Green Day.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Αντιπαθώ τις "νέες" μπάντες. ε όχι και νέα μπάντα οι Green Day, από το 1987 υπάρχουν, πιο παλιοί από τους Oasis (1991) οι Linkin Park υπάρχουν από το 1996
walkerr Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 ... ενω τελειωνατε το ποτηρι με τον καφε σας, ξαφνικα ανακαλυπτατε μια ψοφια κατσαριδα στο πατο του ποτηριου?
jason_rethymno Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 θα έβαζα αμέσω το δαχτυλο μου και θα έκανα εμετό. Γιατί σου χει τύχει?
washcloud Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Oι Green Day πάντως είναι μεγαλύτεροι από σένα =ρ και αυθεντικότεροι απ' τους Οε-οε-σις, i might add
alexzzz Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Θα ξαναγέμιζα το ποτήρι... με έναν καφέ δεν την παλεύω...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 ... ενω τελειωνατε το ποτηρι με τον καφε σας, ξαφνικα ανακαλυπτατε μια ψοφια κατσαριδα στο πατο του ποτηριου? θα τράβαγα ένα screenshot
washcloud Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Τι θα κανατε αν... ... ενω τελειωνατε το ποτηρι με τον καφε σας, ξαφνικα ανακαλυπτατε μια ψοφια κατσαριδα στο πατο του ποτηριου? ...είναι αυτό που λέμε, "μην το ποστάρεις στο Offtopic,,,καν' το thread!" (it's got potential)
Members gsarig Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Members Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Η μαγεία του διαδικτύου: στο RSS μου είδα αυτό το άρθρο, που μου φάνηκε ενδιαφέρον και το άνοιξα. Από εκεί, προφανώς, βρέθηκα εδώ, όπου άρχισα να δοκιμάζω τη σχετική υπηρεσία. Ένα από τα sites τα οποία περιλάμβανε ήταν και αυτό, το οποίο μου κίνησε την περιέργεια και είπα να του ρίξω μια ματιά. Στα popular discussions αυτού του site, πρώτο-πρώτο ήταν αυτό το θέμα. Εκεί βρήκα μια συγκεκριμένη αναφορά που φαινόταν να κρύβει ένα κάποιο μυστήριο, και γι' αυτό είπα να το googlaρω για να μάθω περισσότερα. Πρώτο-πρώτο αποτέλεσμα βγήκε αυτό, και έτσι, το βίντεο που παρατίθεται στο τέλος του άρθρου κατέληξε να βρίσκεται στον σκληρό μου δίσκο
freedubus Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Τι θα κάνατε εάν... ενω τελειωνατε το ποτηρι με τον καφε σας, ξαφνικα ανακαλυπτατε μια ψοφια κατσαριδα στο πατο του ποτηριου? Θα την έτρωγα, μη πάει χαμένη η πρωτεΐνη.
washcloud Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 οldie - but classic/gοοdie (και ταιριάζει κι όλας)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.