Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τζέησον, μη μου προσάπτεις συμπεριφορές που δεν στέκουν. Σλάπ.

Απλά το είπα επειδή λέει για "νέες" μπάντες.

Οι oasis είναι νουμπάδες ηλικιακά μπροστά στους Green Day.

• Super Moderators
Δημοσ.
Αντιπαθώ τις "νέες" μπάντες.

ε όχι και νέα μπάντα οι Green Day, από το 1987 υπάρχουν, πιο παλιοί από τους Oasis (1991) :P

οι Linkin Park υπάρχουν από το 1996 :o

Δημοσ.

... ενω τελειωνατε το ποτηρι με τον καφε σας, ξαφνικα ανακαλυπτατε μια ψοφια κατσαριδα στο πατο του ποτηριου?

• Super Moderators
Δημοσ.
... ενω τελειωνατε το ποτηρι με τον καφε σας, ξαφνικα ανακαλυπτατε μια ψοφια κατσαριδα στο πατο του ποτηριου?

θα τράβαγα ένα screenshot

Δημοσ.

Τι θα κανατε αν...

...είναι αυτό που λέμε, "μην το ποστάρεις στο Offtopic,,,καν' το thread!"

(it's got potential)

• Members
Δημοσ.

Η μαγεία του διαδικτύου: στο RSS μου είδα αυτό το άρθρο, που μου φάνηκε ενδιαφέρον και το άνοιξα. Από εκεί, προφανώς, βρέθηκα εδώ, όπου άρχισα να δοκιμάζω τη σχετική υπηρεσία. Ένα από τα sites τα οποία περιλάμβανε ήταν και αυτό, το οποίο μου κίνησε την περιέργεια και είπα να του ρίξω μια ματιά. Στα popular discussions αυτού του site, πρώτο-πρώτο ήταν αυτό το θέμα. Εκεί βρήκα μια συγκεκριμένη αναφορά που φαινόταν να κρύβει ένα κάποιο μυστήριο, και γι' αυτό είπα να το googlaρω για να μάθω περισσότερα. Πρώτο-πρώτο αποτέλεσμα βγήκε αυτό, και έτσι, το βίντεο που παρατίθεται στο τέλος του άρθρου κατέληξε να βρίσκεται στον σκληρό μου δίσκο :shock:

Δημοσ.
Τι θα κάνατε εάν... ενω τελειωνατε το ποτηρι με τον καφε σας, ξαφνικα ανακαλυπτατε μια ψοφια κατσαριδα στο πατο του ποτηριου?

Θα την έτρωγα, μη πάει χαμένη η πρωτεΐνη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...