freedubus Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 "Της έριχνες έναν κρύο" έ; :shock::shock: δηλαδη πριν πως ηταν???????
dante14023 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Στο συγκεκριμένο pic, ναι, δε βγήκε απαστράπτουσα. Τσέκαρε και άλλα. Nevertheless, και όπως λέει κι ένας φίλος μου: «Της πατούσα ένα μπαγιάτικο». Σας σοκάρω, το ξέρω... μαλλον πιο πολυ θα σοκαριζοσουν εσυ οταν θα σηκωνοσουν το πρωι και θα την εβλεπες διπλα σου στο κρεββατι..... :lol:
Lucifer Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Στο background διακρίνεται ο parsifal με τις προθέσεις του σαφείς.
MsquitoPrincess Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Η γκόμενα εν κινήσει με κοντινά σε μάπα και πανοραμικές των οπισθίων:
slipknot Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Στο background διακρίνεται ο parsifal με τις προθέσεις του σαφείς. Βασικά εδώ η μύτη της φαίνεται μυτούλα. Έτσι είναι ή απλά δημιουργείται μια οφθαλμαπάτη λόγω ίσως και του background;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 της τον έχει ακουμπήσει ήδη ΧΑΛΑΡΑ
slipknot Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Αυτό ήταν, απαιτώ (μέσα στα λογικά πλαίσια) split. Εμπρός για μια συζήτηση εποικοδομητική κι ελεύθερη.
sugata Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 περί της μύτης ή του ακουμπίσματος (χαλαρού και μη; )
giorgos147 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Γιατί έχω κολλήσει τόσο άσχημα; Until June: Μία νέα σχετικά πάντα, η οποία είναι η μόνη που συμπαθώ. Αντιπαθώ υπερβολικά μπάντες στυλ Green Day, Linkin Park. Δε ξέρω γιατί ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:29 ---------- αμάν τι βλεφαρίδες έχει αυτή...ΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ Προφανώς είναι πρόσθετες.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Until June: Μία νέα σχετικά πάντα, η οποία είναι η μόνη που συμπαθώ.Αντιπαθώ υπερβολικά μπάντες στυλ Green Day, Linkin Park. Δε ξέρω γιατί τι σχέση έχει η μουσική που παίζει η μπάντα που λες με την μουσική των άλλων? (το ότι παίζεται με όργανα δεν μετράει )
giorgos147 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 τι σχέση έχει η μουσική που παίζει η μπάντα που λες με την μουσική των άλλων? (το ότι παίζεται με όργανα δεν μετράει ) Δεν εννοώ ότι έχει σχέση το είδος. Έχω όμως ένα προσωπικό μειονέκτημα. Αντιπαθώ τις "νέες" μπάντες. Τη μόνη που κατάφερα να συμπαθήσω, είναι αυτή η οποία ονομάζεται: Until June. Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ που διαλύθηκαν οι Oasis =(
MsquitoPrincess Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Oι Green Day πάντως είναι μεγαλύτεροι από σένα =ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.