andreapaog328 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 παίρνω πίσω τα μισά βρισίδια που έχω ρίξει στα λεωφορεία...βρίσκεις πολύ καλό κόσμο τελικά κει πάνω....
freedubus Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 τον ξερεις κι απο χθες? 'Οσο την ξέρεις κι εσύ για να τη λές "μια χαρά κουκλίτσα" ;ρ
slipknot Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 μια χαρα κουκλιτσα ειναι η γκαγκα.γιατι ειστε ετσι υπερβολικοι,δεν κατεω... Κουκλίτσα δε ξέρω, κάθε της ντύσιμο όμως είναι προσβολή για το κιτς. Είναι τόσο κακόγουστο που ξεπερνά τα όρια. Και βασικά στη photo είναι έτοιμη να φάει τον Χάνσελ και τη Γκρέτελ, ταυτόχρονα.
MsquitoPrincess Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Βασικά κάνει τα πάντα για να αποκεντρώσει την προσοχή από την υπερσυμπαντική μύτη της.
dante14023 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Βασικά κάνει τα πάντα για να αποκεντρώσει την προσοχή από την υπερσυμπαντική μύτη της. μια πλαστικη θα ειχε πολυ καλυτερα αποτελεσματα...... κουκλιτσα δεν ειναι με τιποτα..... αν ειναι ετσι οπως στη φωτο οταν φοραει και 15 κιλα λασπη στη μουρη, φανταστειτε χωρις......
Lucifer Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Βασικά έχει κάνει μύτη στη πλαστική. Φιξντ .
dante14023 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 :shock::shock: δηλαδη πριν πως ηταν???????
slipknot Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Και μπορεί μετά την αναισθησία να έκανε και κεφάλι.
ANHLIKOS Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 :shock::shock: δηλαδη πριν πως ηταν??????? Την χρησιμοποιούσε για κεραία! Αλλα μετα έβαλε ψηφιακή και δεν την χρειαζόταν πια...
parsifal Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Πωπωπω ζήλεια-ψώρα! Μια χαρά είναι η κοπέλα. Το pic που δημοσιεύτηκε πιο πάνω φαίνεται να είναι καρέ από video recording. Όσοι αρνηθούν ότι βλέποντας ταινίες στο PC τους δεν τους έχει τύχει παγώνοντάς τες να πέσουν επάνω σε καρέ όπου ο/οι κατά τ' άλλα κούκλοι πρωταγωνιστές φαίνεται να χασμουριούνται, να έχουν γελοίες φάτσες κλπκλπ είναι ψεύτες μεγάλοι!
Lucifer Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Πωπωπω ζήλεια-ψώρα! Μια χαρά είναι η κοπέλα. Το pic που δημοσιεύτηκε πιο πάνω φαίνεται να είναι καρέ από video recording. Όσοι αρνηθούν ότι βλέποντας ταινίες στο PC τους δεν τους έχει τύχει παγώνοντάς τες να πέσουν επάνω σε καρέ όπου ο/οι κατά τ' άλλα κούκλοι πρωταγωνιστές φαίνεται να χασμουριούνται, να έχουν γελοίες φάτσες κλπκλπ είναι ψεύτες μεγάλοι! Τι λες ρε πάρσι και 'συ, σα να τσακώθηκε με ελικόπτερο είναι η τύπισσα.
sugata Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 δεν παύει όμως να είναι τρομακτική. και eeeeeeeeevil... δεν ξανακάνω pause σε ταινία.
slipknot Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Μη λιθοβολείτε άλλο τη γκαγκά, η δικιά μου είναι μεγαλύτερη. Τις μέρες που φυσάει δυσκολεύομαι να στρίψω το κεφάλι.
parsifal Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Τι λες ρε πάρσι και 'συ, σα να τσακώθηκε με ελικόπτερο είναι η τύπισσα. Στο συγκεκριμένο pic, ναι, δε βγήκε απαστράπτουσα. Τσέκαρε και άλλα. Nevertheless, και όπως λέει κι ένας φίλος μου: «Της πατούσα ένα μπαγιάτικο». Σας σοκάρω, το ξέρω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.