Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
μια χαρα κουκλιτσα ειναι η γκαγκα.γιατι ειστε ετσι υπερβολικοι,δεν κατεω...

Κουκλίτσα δε ξέρω, κάθε της ντύσιμο όμως είναι προσβολή για το κιτς. Είναι τόσο κακόγουστο που ξεπερνά τα όρια.

Και βασικά στη photo είναι έτοιμη να φάει τον Χάνσελ και τη Γκρέτελ, ταυτόχρονα.

Δημοσ.
Βασικά κάνει τα πάντα για να αποκεντρώσει την προσοχή από την υπερσυμπαντική μύτη της.

μια πλαστικη θα ειχε πολυ καλυτερα αποτελεσματα...... :lol:

κουκλιτσα δεν ειναι με τιποτα..... αν ειναι ετσι οπως στη φωτο οταν φοραει και 15 κιλα λασπη στη μουρη, φανταστειτε χωρις...... :fear:

Δημοσ.
:shock::shock::shock::shock:

δηλαδη πριν πως ηταν??????? :X

Την χρησιμοποιούσε για κεραία! Αλλα μετα έβαλε ψηφιακή και δεν την χρειαζόταν πια...

Δημοσ.

Πωπωπω ζήλεια-ψώρα!

Μια χαρά είναι η κοπέλα. Το pic που δημοσιεύτηκε πιο πάνω φαίνεται να είναι καρέ από video recording. Όσοι αρνηθούν ότι βλέποντας ταινίες στο PC τους δεν τους έχει τύχει παγώνοντάς τες να πέσουν επάνω σε καρέ όπου ο/οι κατά τ' άλλα κούκλοι πρωταγωνιστές φαίνεται να χασμουριούνται, να έχουν γελοίες φάτσες κλπκλπ είναι ψεύτες μεγάλοι!

Δημοσ.
Πωπωπω ζήλεια-ψώρα!

Μια χαρά είναι η κοπέλα. Το pic που δημοσιεύτηκε πιο πάνω φαίνεται να είναι καρέ από video recording. Όσοι αρνηθούν ότι βλέποντας ταινίες στο PC τους δεν τους έχει τύχει παγώνοντάς τες να πέσουν επάνω σε καρέ όπου ο/οι κατά τ' άλλα κούκλοι πρωταγωνιστές φαίνεται να χασμουριούνται, να έχουν γελοίες φάτσες κλπκλπ είναι ψεύτες μεγάλοι!

Τι λες ρε πάρσι και 'συ, σα να τσακώθηκε με ελικόπτερο είναι η τύπισσα.

Δημοσ.

Μη λιθοβολείτε άλλο τη γκαγκά, η δικιά μου είναι μεγαλύτερη. Τις μέρες που φυσάει δυσκολεύομαι να στρίψω το κεφάλι.

Δημοσ.
Τι λες ρε πάρσι και 'συ, σα να τσακώθηκε με ελικόπτερο είναι η τύπισσα.

Στο συγκεκριμένο pic, ναι, δε βγήκε απαστράπτουσα. Τσέκαρε και άλλα.

Nevertheless, και όπως λέει κι ένας φίλος μου: «Της πατούσα ένα μπαγιάτικο». :mrgreen:

Σας σοκάρω, το ξέρω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...