liopyr Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Ωραίο το American Gangster,πολύ καλή ταινία αλήθεια είναι ωραίο? το έχω καμμιά εβδομάδα τώρα, αλλά δεν έχω μπει στον κόπο να το δω, ίσως να το έχω παρεξηγήσει λόγω τίτλου...
pappous_soulis Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Πήγα έτσι για την πλάκα με την εντύπωση πως θα δω άλλη μια αμερικανιά,αλλά τελικά άξιζε τα 7 ευρώ.
liopyr Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Πήγα έτσι για την πλάκα με την εντύπωση πως θα δω άλλη μια αμερικανιά,αλλά τελικά άξιζε τα 7 ευρώ. οκ, με έπεισες....
KWSN_Men Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 οκ, με έπεισες.... Βασικά, βασίζεται [sic] σε αληθινή ιστορία και ο Ρίντλεϊ παρασέρνεται σε ντοκιμαντερίστικο στυλ λίγο και την παρατραβάει στις 2,5 ώρες. Στις 2 ώρες θα ήταν καλύτερη, χωρίς να σημαίνει ότι ήταν και βαρετή όμως.
Lucifer Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Και που λέτε, ωραία όλα αυτά, αλλά επειδή ενδέχεται κάποιος αγνός και αθώος μοντ που δε μπιστώνει 420 μοντέλα τη μέρα να έχει ζωή και ενίοτε να κάνει εκδρομούλες και ταξιδάκια, μη συνεχίζετε το αλετζοθέμα. Σχετικά με τη φωτογραφία αλέτζο (σου απαντώ εδώ, λογικά θα το δεις), είναι στο ίντερνετ ρε αδερφέ. Είναι σα να παίρνω μια αφίσα με τη φάτσα του Λεβέντη πχ που αφισοκόλλησε ο ίδιος και να τη δείχνω σε ένα φίλο μου και να γελάμε -ε δε θα μου πει ο Λεβέντης με ποιο δικαίωμα δείχνω την αφίσα στο φίλο μου. Άμα δε θες να βλέπει πράγματα ο κόσμος, δε τα εκθέτεις δημόσια.
ferongr Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Divine intervention. Τωρα, πιειτε τις Βοτκες σας και ηρεμα.
aledjo Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 παιδια συγνωμη αλλα θα με χασετε για λιγο καιρο.... μαλλον οι ευχες σας πιασανε τοπο!
Freakster Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Μήπως μπερδεύεις τo forum με το http://www.blogger.com?
-nick- Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Και που λέτε, ωραία όλα αυτά, αλλά επειδή ενδέχεται κάποιος αγνός και αθώος μοντ που δε μπιστώνει 420 μοντέλα τη μέρα να έχει ζωή και ενίοτε να κάνει εκδρομούλες και ταξιδάκια, μη συνεχίζετε το αλετζοθέμα. Ε μη μου πεις τώρα ότι το 420 ήταν τυχαίο ?
Sellers Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Καλη χρονιά και απο εμένα. Πάντως πολλοί είναι αυτοί που βαρέθηκαν όταν κάναν την εγγραφή τους στο φόρουμ να συμπληρώσουν αυτά που ζητούσε. Δείτε πόσοι έχουν γενέθλια σήμερα...
Freakster Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Παιδιά, ξέρετε αν είναι ανοιχτές οι σχολές την δευτέρα που έρχεται;
red7genius Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 κατεβαινω αθηνα. Ξερει κανεις να προτεινει καμια καλη μαρκα για πολυμετρο???
ferongr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Λοιπον.... Φθηνα μοντελα της Fluke ξεκινανε απο 100 ευρω. Οποτε παιρνεις ενα Mastech (κινεζικο μεν, αλλα δουλευει αξιοπιστα) και κανεις τη δουλεια σου. Ενα τετοιο με ειχε βγαλει 3 χρονια στα εργαστηρια, με πολλα λαθη συνδεσης και κλιμακας (απο συμφοιτητες που το δανειζονταν κλπ) και ακομα δουλευει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.