Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ωραίο το American Gangster,πολύ καλή ταινία :-)

αλήθεια είναι ωραίο?

το έχω καμμιά εβδομάδα τώρα, αλλά δεν έχω μπει στον κόπο να το δω, ίσως να το έχω παρεξηγήσει λόγω τίτλου...

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Πήγα έτσι για την πλάκα με την εντύπωση πως θα δω άλλη μια αμερικανιά,αλλά τελικά άξιζε τα 7 ευρώ.

οκ, με έπεισες.... :-)

Δημοσ.
οκ, με έπεισες.... :-)

Βασικά, βασίζεται [sic] σε αληθινή ιστορία και ο Ρίντλεϊ παρασέρνεται σε ντοκιμαντερίστικο στυλ λίγο και την παρατραβάει στις 2,5 ώρες. Στις 2 ώρες θα ήταν καλύτερη, χωρίς να σημαίνει ότι ήταν και βαρετή όμως.

Δημοσ.

Και που λέτε, ωραία όλα αυτά, αλλά επειδή ενδέχεται κάποιος αγνός και αθώος μοντ που δε μπιστώνει 420 μοντέλα τη μέρα να έχει ζωή και ενίοτε να κάνει εκδρομούλες και ταξιδάκια, μη συνεχίζετε το αλετζοθέμα.

Σχετικά με τη φωτογραφία αλέτζο (σου απαντώ εδώ, λογικά θα το δεις), είναι στο ίντερνετ ρε αδερφέ. Είναι σα να παίρνω μια αφίσα με τη φάτσα του Λεβέντη πχ που αφισοκόλλησε ο ίδιος και να τη δείχνω σε ένα φίλο μου και να γελάμε -ε δε θα μου πει ο Λεβέντης με ποιο δικαίωμα δείχνω την αφίσα στο φίλο μου.

Άμα δε θες να βλέπει πράγματα ο κόσμος, δε τα εκθέτεις δημόσια.

Δημοσ.
Και που λέτε, ωραία όλα αυτά, αλλά επειδή ενδέχεται κάποιος αγνός και αθώος μοντ που δε μπιστώνει 420 μοντέλα τη μέρα να έχει ζωή και ενίοτε να κάνει εκδρομούλες και ταξιδάκια, μη συνεχίζετε το αλετζοθέμα.

Ε μη μου πεις τώρα ότι το 420 ήταν τυχαίο ?

Δημοσ.

Καλη χρονιά και απο εμένα. Πάντως πολλοί είναι αυτοί που βαρέθηκαν όταν κάναν την εγγραφή τους στο φόρουμ να συμπληρώσουν αυτά που ζητούσε. Δείτε πόσοι έχουν γενέθλια σήμερα...

Δημοσ.

Λοιπον....

Φθηνα μοντελα της Fluke ξεκινανε απο 100 ευρω. Οποτε παιρνεις ενα Mastech (κινεζικο μεν, αλλα δουλευει αξιοπιστα) και κανεις τη δουλεια σου. Ενα τετοιο με ειχε βγαλει 3 χρονια στα εργαστηρια, με πολλα λαθη συνδεσης και κλιμακας (απο συμφοιτητες που το δανειζονταν κλπ) και ακομα δουλευει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...