little loulou Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 μια χαρα κουκλιτσα ειναι η γκαγκα.γιατι ειστε ετσι υπερβολικοι,δεν κατεω...
antonl Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Το κατέω είναι κάτι σαν το όι; Σε όλες τις λέξεις κάνει apply αυτό;
little loulou Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Επόμενη ερώτηση, του Διονυσίου του Αεροπαγίτη πότε είναι; Είναι γενική αργία ή όποιος θέλει κάθεται (+δημόσιοι); Ούτε που θυμάμαι, αν και λογικά για να μη θυμάμαι...Το κρύωμα φταίει. Ό,τι να ναι λέω. Αυτοί οι πολιούχοι είναι πολύ area-specific απ ό,τι θυμάμαι. Δηλ. αν δουλεύεις Μαρούσι τι να τον κάνεις τον πολιούχο της Αθήνας. Θέλω άδεια. ω!!ω!! εγω ειμαι απο μαρουσι!! ποιος δουλευει εκει?εε?εεε?εεε?
status Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Το κατέω είναι κάτι σαν το όι; Σε όλες τις λέξεις κάνει apply αυτό; Κατέω = γνωρίζω οι = όχι :Ρ
antonl Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 ω!!ω!! εγω ειμαι απο μαρουσι!! ποιος δουλευει εκει?εε?εεε?εεε? Μόνο στο κτήριο που είμαι, εγώ κι άλλοι 500. Τραγικό. Κατέω = γνωρίζωοι = όχι :Ρ Οπότε η απάντηση είναι: όι
little loulou Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Μόνο στο κτήριο που είμαι, εγώ κι άλλοι 500. Τραγικό. Οπότε η απάντηση είναι: όι που στο μαρουσι??σου ερχομαι!!!
antonl Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 που στο μαρουσι??σου ερχομαι!!! Άμα ξέρεις από ΒΔ, ευχαρίστως
sugata Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 κατέχεις το μρε, πως το μαλλί τση είναι σαν τσ' ασπαράθους; αμ η μύτη τση; ανάθεμα το για κατέβασμα. ιντά 'ναι; προστατευτικό για τσι βροχοπτώσεις; εγώ θάρρουνα πως θα ήτρωγε το μικρόφωνο. πλάκα πλάκα, ποτέ δεν μπορούσα να μιλήσω με καθαρή κρητική προφορά... ντάμ ιτ.
freedubus Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 μια χαρα κουκλιτσα ειναι η γκαγκα.γιατι ειστε ετσι υπερβολικοι,δεν κατεω... Η άποψή σου είναι ρηχή, ασαφής, και μη επιστημονικά τεκμηριωμένη. Σίγουρα ο της είναι καλύτερος από τη της, γι αυτό εγώ ψηφίζω ΝΑΙ ΣΤΗ ΓΚΑΓΚΑ (με όρους*) *
little loulou Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 κατέχεις το μρε, πως το μαλλί τση είναι σαν τσ' ασπαράθους;αμ η μύτη τση; ανάθεμα το για κατέβασμα. ιντά 'ναι; προστατευτικό για τσι βροχοπτώσεις; εγώ θάρρουνα πως θα ήτρωγε το μικρόφωνο. πλάκα πλάκα, ποτέ δεν μπορούσα να μιλήσω με καθαρή κρητική προφορά... ντάμ ιτ. ιντα λες ωρε κουζουλε?τραγουδιστρια ειναι.ιντα να κανει?αυτα απαιτει η μοδα! Άμα ξέρεις από ΒΔ, ευχαρίστως αν και δεν καταλαβα το βδ,ακουω ωρα για σημερα
status Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 ιντα λες ωρε κουζουλε?τραγουδιστρια ειναι.ιντα να κανει?αυτα απαιτει η μοδα! Ε, αφού το απαιτεί η μόδα..χαλάλι της...Βικτίμια! :Ρ
little loulou Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Η άποψή σου είναι ρηχή, ασαφής, και μη επιστημονικά τεκμηριωμένη. Σίγουρα ο της είναι καλύτερος από τη της, γι αυτό εγώ ψηφίζω ΝΑΙ ΣΤΗ ΓΚΑΓΚΑ (με όρους*) * ποιος γινεται ρηχος τωρα?
status Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 ποιος γινεται ρηχος τωρα? Εμ...βασικά ρηχό είναι στο σταρ σίστεμ... :Ρ ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:18 ---------- Γιατί αν χρειάζεται να δείξεις κώλο για να έρθουν να δουν την συναυλία σου τότε κάτι παίζει με τι φωνή σου. :Ρ
freedubus Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δε λέω για να πάω στη συναυλία της πάντως. Λούλου τι θές; Είσαι κοριτσάκι κι είμαι αγοράκι. Οι οπτικές μας απέχουν παρασάγγας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.