eSATA Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 esata σου αρέσει ; Όχι. Αλλά γιατί σε νοιάζει η γνώμη μου;
giorgos147 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Κάτι άκυρο το οποίο σκεφτόμουν σήμερα. Εφόσον τα Drums δε παίζονται με νότες, πως στα διάολο οι Drummers θυμούνται που να "χτυπήσουν" σε κάθε τραγούδι τη στιγμή που χρειάζεται;
andreapaog328 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 ποιός σου είπε ότι δεν έχουνε νότες? ντο ρε μι φα σολ λα σι δεν έχουν. πεντάγραμμο όμως κανονικά. δες πχ εδώ και νομίζω ότι είναι πολύ πιο εύκολο να θυμάσαι τα drums παρά την κιθάρα...όλοι κι'όλοι κανα 5άρι ρυθμοί πρέπει να είναι...
giorgos147 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 ποιός σου είπε ότι δεν έχουνε νότες? ντο ρε μι φα σολ λα σι δεν έχουν. πεντάγραμμο όμως κανονικά. A =P Ευχαριστώ.
giorgos147 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 giorgos147 εδώ. Με λίγα λόγια υποννοεί ότι ο ντράμερ κάνει ότι του κατέβει. Καλά θα ήταν. Κάναμε στο σχολείο αυτό το πεντάγραμμο, αλλά ποτέ δε το κατάλαβα.
andreapaog328 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=SZqwvjwqwK4]http://www.youtube.com/watch?v=SZqwvjwqwK4[/ame]
giorgos147 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Πώρωση. Απλά ρώτησα πριν, επειδή ποτέ δε βλέπω να έχουν κάτι μπροστά τους έτσι ώστε να "διαβάζουν" τι θα χτυπήσουν κάθε φορά.
thanocaster Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 ποιός σου είπε ότι δεν έχουνε νότες? ντο ρε μι φα σολ λα σι δεν έχουν. πεντάγραμμο όμως κανονικά. δες πχ εδώ και νομίζω ότι είναι πολύ πιο εύκολο να θυμάσαι τα drums παρά την κιθάρα...όλοι κι'όλοι κανα 5άρι ρυθμοί πρέπει να είναι... Οι ρυθμοί είναι ίδιοι για όλα τα όργανα. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο ντράμμερ όταν παίζει πχ 4/4 κάθε φορά είναι το ίδιο. Μπορεί να μετράει το ίδιο (1-2-3-4-1-2-3-4 αντί για 1-2-3-1-2-3 πχ), αλλά παίζει κάθε φορά άλλα πράγματα. Η παρτιτούρα ενός κρουστού αντιστοιχεί τις νότες του πενταγράμμου στο τί χτυπάει ο "μουσικός". Με λίγα λόγια υποννοεί ότι ο ντράμερ κάνει ότι του κατέβει. Καλά θα ήταν. Κάναμε στο σχολείο αυτό το πεντάγραμμο, αλλά ποτέ δε το κατάλαβα. Φίλε Γιώργο, γενικά οι ντράμμερ κάνουν ότι τους κατέβει, αλλά κατά βάθος τους αγαπάμε γιατί είναι καλά παιδιά... Vadruuuuuum! Από τους ελάχιστους σύγχρονους (και όχι μόνο) ντράμμερ που ΞΕΡΟΥΝ να χρησιμοποιούν τα πόδια τους. Ο τύπος είναι φοβερός όσον αφορά τη δημιουργικότητα. Πώρωση.Απλά ρώτησα πριν, επειδή ποτέ δε βλέπω να έχουν κάτι μπροστά τους έτσι ώστε να "διαβάζουν" τι θα χτυπήσουν κάθε φορά. Και ο Stevie Ray Vaughan δεν έχει είχε μπροστά του κάτι για να διαβάζει τί θα παίζει έπαιζε, αλλά αν δεις παρτιτούρα που να γράφει τί παίζει έπαιζε θα αυτοκτονήσεις.
andreapaog328 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Οι ρυθμοί είναι ίδιοι για όλα τα όργανα. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο ντράμμερ όταν παίζει πχ 4/4 κάθε φορά είναι το ίδιο. Μπορεί να μετράει το ίδιο (1-2-3-4-1-2-3-4 αντί για 1-2-3-1-2-3 πχ), αλλά παίζει κάθε φορά άλλα πράγματα. ναι εγώ έλεγα για βασικούς ρυθμούς πχ 4/4, ride και όλα τα σχετικά...μετά, το τι άλλο δικό του παίζει ο καθένας είναι άλλο θέμα... > κρίση έχουνε πάθει στο τοπικ του call of duty?
@@sos@@ Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Όχι. Αλλά γιατί σε νοιάζει η γνώμη μου; Ηθελα την γνώμη σου ...γιατί, αν δεν κάνω λάθος, είσαι φαν του Καζαντζίδη.Thats all
TeZaS Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Το μόνο που θα ευχόμουν είναι να καεί η κάρτα ήχου σε όποιον έκανε αυτή την ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ!!! ΒΛΑΣΦΗΜΟΙ!!!!!!!!!!
eSATA Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Ηθελα την γνώμη σου ...γιατί, αν δεν κάνω λάθος, είσαι φαν του Καζαντζίδη.Thats all Εντάξει Γιατί δε γουστάρει να κάνει merge o Αcronis;
antonl Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 [...]Γιατί δε γουστάρει να κάνει merge o Αcronis; Γιατί του την έσπασες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.