ANHLIKOS Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Να δω που θα κάνει την πίπα της τώρα, που απαγορεύεται το κάπνισμα στα μαγαζιά...
antonl Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Να δω που θα κάνει την πίπα της τώρα, που απαγορεύεται το κάπνισμα στα μαγαζιά... Ψήνεσαι ν ανοίξουμε ένα μαγαζί καπνιστριών;
eSATA Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Βρήκα λύση για να βγει η Ελλάδα από την οικονομική κρίση. Να γίνει νόμιμη η μαριχουάνα. Η μαριχουάνα απαγορεύτηκε κυρίως για την προώθηση του αλκοόλ. Επομένως θα έχουμε μεγαλύτερα έσοδα και ευτυχισμένους πολίτες! Και θα τα βρουν σκούρα και οι έμποροι.
PaokToTheBone Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Περαστικά ρα..κ υπόθετο για να μάθεις να αρρωσταίνεις :ρ Να σαι καλα ρε!Σημερα ομως 8α παω στην δουλεια..!!! i feel better! (το γλυτωσα το υπο8ετο Βρήκα λύση για να βγει η Ελλάδα από την οικονομική κρίση. Να γίνει νόμιμη η μαριχουάνα. Η μαριχουάνα απαγορεύτηκε κυρίως για την προώθηση του αλκοόλ. Επομένως θα έχουμε μεγαλύτερα έσοδα και ευτυχισμένους πολίτες! Και θα τα βρουν σκούρα και οι έμποροι. ρε ερχονται και αλλοι φοροι σε τσιγαρα και ποτα...εσυ μαριχουανες ονειρευεσαι? Εδω ουτε καλαματιανα μαντηλια δν 8α χουμε να αγοραζουμε...
alexzzz Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Πολύ όμορφοι οι νέοι passport... μόλις κονόμησα έναν...
Lucifer Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Πολύ όμορφοι οι νέοι passport... μόλις κονόμησα έναν... Καλορίζικος ρε! PM διαβάζει;;;
alexzzz Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Καλορίζικος ρε! PM διαβάζει;;; περιμένω να μου επικυρώσει ή ακυρώσει η φαμίλια και το σόι από 'ερμανία πότε στον πέογουλφ θα κάνουμε εκείνο το ταξίδι. Για αυτό ακόμα δεν έχω πει...
status Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 περιμένω να μου επικυρώσει ή ακυρώσει η φαμίλια και το σόι από 'ερμανία πότε στον πέογουλφ θα κάνουμε εκείνο το ταξίδι. Για αυτό ακόμα δεν έχω πει... Άντε κανόνισε το να έρθεις στο μισανθρωπικό γκαλά του Λούσιφερ:Ρ
eSATA Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 ρε ερχονται και αλλοι φοροι σε τσιγαρα και ποτα...εσυ μαριχουανες ονειρευεσαι?Εδω ουτε καλαματιανα μαντηλια δν 8α χουμε να αγοραζουμε... Όχι δεν ονειρεύομαι. Σκέψου το σοβαρά, έχουν γίνει έρευνες σε άλλες περιοχές (Καλιφόρνια) και έδειξαν ότι κάτι τέτοιο θα είχε αποτέλεσμα...γιατί όχι στην Ελλάδα;
slipknot Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Eγω,αν και εχω να παρω καρτες απο mirrodin Έεεελα, εγώ είχα πάρει παλιά ένα σάπιο έτοιμο deck ήλιου (ή φωτός, δε θυμάμαι καλά) αλλά μετά το γύρισα σε forest πώς λεγόταν. Μέχρι εκεί, τώρα δε θυμάμαι κανόνες και σουξουμούξου καν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.