Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 parscloud? (ένωση parsifal & wascloud)
PaokToTheBone Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 cosmopolitan forum και ας μη μαμησω ποτε που λεμε και τα παοκια.. πωωω εχω βαρε8ει τα παντα...2 μερες μες το σπιτι γαμω το κρυωμα μ γαμω...
little loulou Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 ενταξει σουγατα!λυθηκε το προβλημα.εδωσα μια στο λαπιτοπι και δεν δουλευει πλεον το τατς παντ.ολα υπο ελεγχο.και τωρα? parscloud? (ένωση parsifal & wascloud) πφφ..ο αλ μπαντι ειναι!αααρα μπαντιcloud.ts ts ts...
gtroza Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 [πωωω εχω βαρε8ει τα παντα...2 μερες μες το σπιτι γαμω το κρυωμα μ γαμω.../QUOTE] παοκι κανε εκπομπη 24ωρη ! περαστικα .
PaokToTheBone Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 [πωωω εχω βαρε8ει τα παντα...2 μερες μες το σπιτι γαμω το κρυωμα μ γαμω.../QUOTE] παοκι κανε εκπομπη 24ωρη ! περαστικα . λες? εχω βαρεθει μεσα στο σπιτι... Ευχαριστω !
antonl Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Μην είσαι αχάριστος. Κάποια στιγμή θα σαι κρυωμένος και θα πρέπει να δουλεύεις (καλή ώρα ).
PaokToTheBone Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Μην είσαι αχάριστος. Κάποια στιγμή θα σαι κρυωμένος και θα πρέπει να δουλεύεις (καλή ώρα ). Ρε μακαρι να μπορουσα να παω στην δουλεια...Και γω στην αρχη χαρηκα..λεω οκ ολα καλα ξαπλα και αγιος ο 8εος...Αλλα δεν παλευεται μεσα στο σπιτι 2 μερες ρε.....και με παρεα και χωρις...
Achilles Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Και παλιότερα δεν είχαμε πάει ημερήσια όλο το οο στο cosmo;;; Καλά δεν θυμάμαι; Ναι καλά θυμάσαι, επί εποχής tzogoulas αν την ενθυμήσαι.... Και είχαμε και ένα πόστη για οδηγό του λεωφορείου... και ο Ακίλις είναι ο Μπίγκ... screenshot or it didn't happen! Τι μλκς είστε ρε...:-D:-D:lol:
Physics_Rulez Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Ρε μακαρι να μπορουσα να παω στην δουλεια...Και γω στην αρχη χαρηκα..λεω οκ ολα καλα ξαπλα και αγιος ο 8εος...Αλλα δεν παλευεται μεσα στο σπιτι 2 μερες ρε.....και με παρεα και χωρις... τυλίξου στις κουβέρτες, δες μια ταινιούλα, πιες ένα καφέ, διάβασε ένα βιβλίο, άκου μουσική, μπες λίγο στο internet. Θα γεμίσει η μέρα σου. Αχχχχ να ήμουν κι εγώ άρρωστος
status Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Ρε μακαρι να μπορουσα να παω στην δουλεια...Και γω στην αρχη χαρηκα..λεω οκ ολα καλα ξαπλα και αγιος ο 8εος...Αλλα δεν παλευεται μεσα στο σπιτι 2 μερες ρε.....και με παρεα και χωρις... Περαστικά ρα..κ υπόθετο για να μάθεις να αρρωσταίνεις :ρ
eSATA Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Ήμαρτον ρε παιδιά. Η άλλη ρωτάει πως να παίρνει ωραίες πίπες. καλημέρα
status Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Ήμαρτον ρε παιδιά. Η άλλη ρωτάει πως να παίρνει ωραίες πίπες. καλημέρα Δίψα για μάθηση λέγετε :Ρ
eSATA Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δίψα για μάθηση λέγετε :Ρ μα γιατί δε το γράφεις σωστά..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 εμπρός για μεταπτυχιακό!
status Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 μα γιατί δε το γράφεις σωστά.. Είσαι κακός η κοπέλα θέλει να ξέρει..κακό είν αυτό; μια τσιμπουκλού περισσότερη :Ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.