Absinthe Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Καλα, κανονιστε να μου στεναχωρησετε τον αλετζο και να φυγει απο εδω μεσα... Μαυρο φιδι που σας εφαγε. Αυτο σας λεω μονο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aledjo Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Μπας και κερδίσει κάτι το forum... Το forum εχει κερδισει πολλα απο μενα και ειδικοτερα ο γυναικειος πληθυσμος! :lol::lol::lol: οποτε εσυ αφου δεν εχεις κατι να κερδισεις, μην ασχολησε μαζι μου! ΟΚ? (και σβησε το link που εχεις βαλει) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 (και σβησε το link που εχεις βαλει) Τρελλό αγόρι, κομμένες οι υποδείξεις και οι χαρακτηρισμοί, ΟΚ; Αν σε ενοχλεί να κυκλοφορούν οι φωτογραφίες σου στον Internet, μην τις ανεβάζεις, ΟΚ; Και να σου πω και κάτι άλλο; Το ότι κάποιοι σε ανέχονται για να γελάνε με τις μαλακίες που λες, δε σημαίνει ότι έχουμε όλοι τις ίδες ανοχές. Και ναι, με εκνευρίζει το forum να πέφτει το επίπεδο του κάθε ανεγκέφαλου, είμαι εδώ απο το 2002 και με ενδιαφέρει λιγάκι. Είπαμε γελάμε με την πάρτη σου, αλλά κάποια στιγμή τελειώνουν και τα γέλια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sirina Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Το ρωτησα στο αναλογο θρεντ αλλα να το ρωτησω και εγω μπας και το δουν περισσοτεροι. Εχω το προγραμμα photoshop cs3 αλλα οταν παω να κανω setup λεει οτι η διαδικασια δεν μπορει να συνεχιστει αν δεν κλεισω το internet explorer. Αλλα οταν μου το λεει αυτο, εχω δεν εχω καν ανοιχτο το ιντερνετ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azio Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 aledjo γιατι σε ειχαν banισει ρε πριν λιγο καιρο?? θα σου ρθουμε καμια μερα με τον kapajohn στο κλαμπ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aledjo Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 θα σου ρθουμε καμια μερα με τον kapajohn στο κλαμπ.. μη ξεχασεις και τον KWSN_Men! αχ αχ πρεπει σιγα σιγα να ετοιμαζομαι γιατι θα βγω με την 118, ξανθια, 1.82! Ευχηθειτε μου να περασω καλα και μετα θα σας αφησω! αληθεια! το ορκιζομαι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Absinthe Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Το ρωτησα στο αναλογο θρεντ αλλα να το ρωτησω και εγω μπας και το δουν περισσοτεροι. Εχω το προγραμμα photoshop cs3 αλλα οταν παω να κανω setup λεει οτι η διαδικασια δεν μπορει να συνεχιστει αν δεν κλεισω το internet explorer. Αλλα οταν μου το λεει αυτο, εχω δεν εχω καν ανοιχτο το ιντερνετ. Πηγαινε απο το task manager(ctrl+alt+del) και κλεισε την process του explorer. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azio Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 μη ξεχασεις και τον KWSN_Men! αχ αχ πρεπει σιγα σιγα να ετοιμαζομαι γιατι θα βγω με την 118, ξανθια, 1.82! Ευχηθειτε μου να περασω καλα και μετα θα σας αφησω! αληθεια! το ορκιζομαι! δεν τον ξερω.. αντε καλα γλεντια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 με την 118, ξανθια, 1.82! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aledjo Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 οσα δε φτανει η αλεπου.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 οσα δε φτανει η αλεπου.... χε χεχε χαχα αχαχαχαχαχαχαχαχααχαααα μπουχουαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ferongr Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Τα βρηκατε τελικα ποιος εχει το μεγαλτερο e-penis? Τελειωνετε με τα flames επιτελους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Τα βρηκατε τελικα ποιος εχει το μεγαλτερο e-penis? Τελειωνετε με τα flames επιτελους. Θα μπορούσες να μου πεις πού ακριβώς έκανα flame; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Ωραίο το American Gangster,πολύ καλή ταινία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Συμφωνώ. Μόνο που ο θείος μου από το Σικάγο δε μου το έστειλε σε καλή ποιότητα γαμώτο και δεν το ευχαριστήθηκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.