Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν είναι δυνατόν, κάπου υπάρχει topic με τίτλο «Kλασιμο κατα τη διαρκεια του σεξ;Τι κανεις;» και νομίζουμε ότι στο Μπλα Μπλα τα έχουμε δει όλα. Πιστέψτε με, έχει πολλά ψωμιά ακόμα το section τούτο. Περιμένω το νέο πουλέν μου.

Δημοσ.

είναι ένα ενδιαφέρον ερώτημα πάντως.

μπορείς π.χ. να μουγκρίσεις τόσο δυνατά, ώστε να καλύψεις τον επικείμενο θόρυβο.

Δημοσ.

Μλκες, που ζω εγω???

Που ζω εγω?? Έχω πεθάνει στο γέλιο!!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:36 ----------

μπορείς π.χ. να μουγκρίσεις τόσο δυνατά, ώστε να καλύψεις τον επικείμενο θόρυβο.

Ή μπορείς στο καπάκι, να τραβήξεις άλλη μια πιο δυνατή, για να καλύψει το θόρυβο της πρώτης!! :P:cry::lol:

Δημοσ.

το θέμα είναι τι κάνεις, αν πέραν του θορύβου υπάρχει κίνδυνος διεγέρσεως και άλλων αισθήσεων (λέγε με και οσμή). Αυτό είναι ένα καίριο ερώτημα.

Και τι κάνεις τότε; Ε;

Παίρνεις κατάλληλη θέση, ούτως ώστε να μπορέσεις να κατευθύνεις, όσο μπορείς, την πορεία αυτής;

Κι αν τύχει και δεν είναι αυτής της διαθέσεως η κλανιά, αλλά επιθυμεί να εξαπλωθεί παντού;

Ή μπορείς να είσαι κάφρος (και μιας και πιάσαν τα κρύα) να κουκουλωθείτε για γούτσου-γούτσου.

Ποιος θα ζει μετά δεν ξέρω.

Κλανιά στην κλανιά παίζει.

οπως παίζει και το πονηρό χαμόγελο μετά. Και η κυρία κάτω νομίζει ότι ετοιμάζεις κάτι. Πού να 'ξερε.

Δημοσ.
Ψάχνω μάταια ερεθίσματα, θα τελειώσει άραγε ποτέ αυτή η κατάσταση; Τα δάχτυλα μου μπήγονται στα μάτια μου, η έλλειψη κλάσης σου με πονάει.

Και παλιότερα δεν είχαμε πάει ημερήσια όλο το οο στο cosmo;;; Καλά δεν θυμάμαι;

Ή μπορείς στο καπάκι, να τραβήξεις άλλη μια πιο δυνατή, για να καλύψει το θόρυβο της πρώτης!! :P:cry::lol:

We are so like the 'Sex and the City' girls.

sex%20and%20the%20city.jpg

Δημοσ.

και μετα απο αυτη την μικρη παρεθενση περι κοσμοπολιταν ας επιτρεψουμε στα του υπολογιστη..

και ρωταω..το ειπα και πριν.

γιατι ενω παταω ΜΙΑ φορα ενα λινκ,ανοιγουν 30 παραθυρα μετα?απο μονο του!!

Δημοσ.

Μλκς έλιωσα :D

και μετα απο αυτη την μικρη παρεθενση περι κοσμοπολιταν ας επιτρεψουμε στα του υπολογιστη..

και ρωταω..το ειπα και πριν.

γιατι ενω παταω ΜΙΑ φορα ενα λινκ,ανοιγουν 30 παραθυρα μετα?απο μονο του!!

Έχεις πάρκινσον. Ή εσύ ή το ποντίκι σου. Τσεκάαρισέ το.

Δημοσ.

Μήπως το ποντίκι κλάνει και προκαλεί ανεπαίσθητους (για σένα) κραδασμούς, αισθητούς για τα ακροδάχτυλα σου όμως; (εντάξει το μάμησα. λίγο)

έχεις κάποιο άλλο πρόχειρο να το δοκιμάσεις;

τις ρυθμίσεις του ποντικιού τις έλεγξες;

Δημοσ.
Δεν με παίρνει ο ύπνος γμτ.Και δουλεύω αύριο στις 11:00.

Ακόμα 12 είναι ωρέ. Πόσες ώρες τη μέρα κοιμάσαι; Γάτα είσαι;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...