status Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 paranormal activity. έκλεισε. θα έχω το φώς ανοιχτό... Έχει μια σκηνή που θα κλάσεις στα γέλια! Fact!
antonl Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 [...] θα κλάσεις στα γέλια! Fact! Και μια διατριβή στο θέμα απ τον ειδικό.
Members gsarig Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Members Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Έχει μια σκηνή που θα κλάσεις στα γέλια! Fact! Την πρώτη φορά που το διάβασα, νόμισα ότι έλεγε: θα κλάσεις στα γέλια! Fart!
status Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Την πρώτη φορά που το διάβασα, νόμισα ότι έλεγε: Ρε με έχεις παρεξήγηση...:Ρ
jason_rethymno Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Ρε με έχεις παρεξήγηση...:Ρ παρεξηγήσει είναι
Members gsarig Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Members Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 ...κι όπως λέει και μια (όχι και τόσο γνωστή) παροιμία: "άνθρωπος που ρεύεται και κλάνει, σπίτι του γιατρό δε βάνει"
liopyr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Απορία του μήνα. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:35 ---------- ...κι όπως λέει και μια (όχι και τόσο γνωστή) παροιμία: "άνθρωπος που ρεύεται και κλάνει, σπίτι του γιατρό δε βάνει" Ρεύεσαι και κλάνεις -ποτέ δε θα πεθάνεις την ξέρω εγώ. Την ακολουθώ πιστά και καθημερινά.
Achilles Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Απορία του μήνα. Hint: Αυτοι ομως απο που και με ποιους τροπους το παιρνουν? :-D:-D
status Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 παρεξηγήσει είναι Έστω.. :Ρ ...κι όπως λέει και μια (όχι και τόσο γνωστή) παροιμία: "άνθρωπος που ρεύεται και κλάνει, σπίτι του γιατρό δε βάνει" Κάτι τέτοιο...αλλά εγώ το παρακλάνω:Ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.