andreapaog328 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 και γιατι δεν πας στο χορευτικο?να μαθεις χορο της κοιλιας.. νεο παιδι εισαι!κανονικα επρεπε να αντεχεις 15 ωρες άμα δεν φτιάξουν ομάδα εκμάθησης κλαρίνου εγώ δεν πάω πουθενά... κουράζομαι λουλουκ, κουράζομαι...
little loulou Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Και γιατί δεν έχει ποδοσφαιρικό γήπεδο με θερμαινόμενο δάπεδο, λέσχη football manager, λέσχη φανταστικού baseball, λέσχη ΜΑΤΖΙΚ ΔΕ ΓΚΑΔΕΡΙΝΓΚ; γτπ εχει. ψαρωσες,ε?
giorgos147 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Θέλουμε εκπομπή στο OOTR με Λουλού στα κλαρίνα! Απαντήστε μου στο παραπάνω
slipknot Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 εχει.ψαρωσες,ε? Όχι, ποιος παίζει μάτζικ δε γκάδερινγκ στις μέρες μας; ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:09 ---------- Απαντήστε μου στο παραπάνω Θέλω απεγνωσμένα να μάθω Drums Αλλά, δε ξέρω που να πάω Σε ωδείο. Πως να μάθω Με δάσκαλο. Πόσο εύκολο είναι να μάθω Ανάλογα τον δάσκαλο, το πόσο χρόνο θα αφιερώσεις και το ταλέντο το οποίο ενδεχομένως έχεις.
andreapaog328 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 για τα " ποδοσφαιρικό γήπεδο με θερμαινόμενο δάπεδο, λέσχη football manager, λέσχη φανταστικού baseball" έλεγε...και μετά ξυπνήσαμε όλοι μαζί...
little loulou Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Θέλω απεγνωσμένα να μάθω Drums Αλλά, δε ξέρω που να πάω Πως να μάθω Πόσο εύκολο είναι να μάθω Μπας και υπάρχει τίποτα όπως αυτό το air v-drum που είχε βγει κάποτε; θα πας να μαθεις σε ωδειο..ειναι πανευκολο.δεν χρειαζεται να ξερεις νοτες και κτλ και μπορεις με τον καιρο να φτιαξεις και δικα σου τραγουδια!!! εδω εμαθα εγω!!απλα ειναι τελεια!! κουράζομαι λουλουκ, κουράζομαι... για καποιο λογο μολις το διαβασα με επιασε νευρικο γελιο:lol: Θέλουμε εκπομπή στο OOTR με Λουλού στα κλαρίνα! φλογερα ειπαμε μαθαινω τωρα!
KWSN_Men Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=342975
giorgos147 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Και ξαναλέω θέλουμε μικρή Λουλού Σάββατο βράδυ να μας τρελάνει με το Κλαρίνο της. Και μη μου πεις για Φλάουτο-Φλογέρα. Όλα τα μακρινάρια, την ίδια δουλειά κάνουν =P
andreapaog328 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 εδω εμαθα εγω!!απλα ειναι τελεια!! πές μου ότι παίζεις και drums και σε παντρεύομαι επιτόπου.
status Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Και ξαναλέω θέλουμε μικρή Λουλού Σάββατο βράδυ να μας τρελάνει με το Κλαρίνο της. Και μη μου πεις για Φλάουτο-Φλογέρα. Όλα τα μακρινάρια, την ίδια δουλειά κάνουν =P σέξουαλ χαράσμεντ τα ανάποδα:Ρ
giorgos147 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 πές μου ότι παίζεις και drums και σε παντρεύομαι επιτόπου. Εδώ σου λέει παίζει φλογέρα! Θέλουμε Σάββατο βράδυ μικρή Λουλού με Drums και φλάουτο
little loulou Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 πές μου ότι παίζεις και drums και σε παντρεύομαι επιτόπου. βρηκα γαμπρο!βρηκα γαμπρο! κι ελεγαν οτι ειναι δυσκολο..πφφφ...
giorgos147 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 σέξουαλ χαράσμεντ τα ανάποδα:Ρ θες και εσύ κλαρίνο το Σάββατο ε; Έλα κόσμε ψήφα! Λουλού Live with her Klarino at Saturday!
slipknot Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Χένριξ και Καζαντζίδης, δέκα χιλιάδες βατ να κλάσουνε πατάτες, οι τσάτσοι και οι γαβ
little loulou Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Εδώ σου λέει παίζει φλογέρα! Θέλουμε Σάββατο βράδυ μικρή Λουλού με Drums και φλάουτο με συγκινεις..ειδικα φλογερα τωρα εμαθα να παιζω. μπορω να παιζω το σι και το λα οση ωρα θελετε ομως! και ντραμς για πολλους λογους,δεν εχω στο σπιτι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.