Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ουστ ρε ψευτομαγκες!

το μεσημερι εφτιαξα το forum και μεχρι τωρα ειχε 350 επισκεψεις αλλα κανεις δε τολμησε να γραφτει....

απορω γιατι το επισκεφτηκατε.... ελα ντε!

ψαρουκλες!

....

Για περίεργους μπορείς να μας κατηγορήσεις, για μαλάκες ΟΧΙ.

και τερμα τα σχολια με μενα...

ζητας και τα ρεστα?

με ρωτησες εμενα να βαλεις τη φωτογραφια μου?

καθυστερημενος εισαι? καταλαβενεις τι σκεφτεσαι?

απορω πως δε σε εχουν κανει ban ακομα....

Αλλά εσύ να μπορείς να βρίζεις τους άλλους...

Πως την είδες δηλαδή; Ο γαμών και δέρνων του Insomnia; Αρκετά μας ζάλησες τον έρωτα. Άντε τράβα στο δικό σου forum, πάρε μαζί σου και τους φίλους σου με το ίδιο IQ, και άσε εμάς στην ησυχία μας. Θα επιβιώσουμε και χωρίς εσένα. Ότι topic ανοίγω να διαβάσω έχεις γραμένη και μια π@π@ριά. Ύμαρτον, όχι άλλο κάρβουνο...

P.S.1) Εδώ γλυτώσαμε το εγκεφαλικό από την απώλεια του Houston, με σένα ούτε θα στεναχωρηθούμε.

P.S.2) Ασχολήθηκα μαζί σου για 5 λεπτά, ίσα ίσα να γράψω το μήνυμα. Ίσως είναι τα πιο χαμένα λεπτά της ζωής μου.

P.S.3) Get a fucking life first...

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Βλεποντας σημερα πρωι πρωι την πρωτη φωτογραφια που ποσταρε ο (αδερφος,μετα απο αυτο) KWSN-men, σκεφτηκα πως αν ο αλετζος ειναι ο δεξιος στην φωτο, τοτε υπαρχει Θεος και παντα αποδιδει δικαιοσυνη στο τελος.

Βλεποντας και τις υπολοιπες και καταλαβαινοντας πως ειναι ο αριστερος τελικα, κατεληξα οτι υπαρχει μεν Θεος αλλα εχει πολλα να κανει και δεν προλαβαινει να ασχοληθει με ολα.

Οριστε λοιπον, που το ινσομνια και δη το μπλα μπλα ελυσε και ενα απο τα μεγαλυτερα ερωτηματα που βασανιζαν την ανθρωποτητα.:-D

edit: μετα απο λιγο search στο net (με μπριζωσες kwsn), τελικα παιζει να ειναι ο δεξιος ο αλετζος.

φευγω, για να προλαβω να παω στην εκκλησια. Μετανοειτε απιστοι.

Δημοσ.
KWSN υπάρχει λόγος να χαλάτε τις καρδιές σας χρονιάρες μέρες?

Νομίζεις ότι χάλασα την καρδιά μου; Το δίποδο ίσως, εγώ όχι.

Δημοσ.

Τα άτομα από το Μενίδι είναι ένας από τους λόγους που δεν πάω ούτε για καφέ στην περιοχή μου, σου λέει κάτι αυτό;

Δημοσ.

Τα ατομα απο τους Θρακομαδεκονες ειναι ενας απο τους λογους που μενω κοντα τους....

εσυ ομως γιατι μενεις ακομα στα ατομα απο Μενιδι?

τελικα θα παμε για καφε ή οχι? οπου θες δεν εχω προβλημα.

Δημοσ.

Για να έκανα κάτι τέτοιο, θα πρέπει να είχα κάτι να κερδίσω, έστω σε επίπεδο γνωριμίας.

Οπότε, μια και κάτι τέτοιο δεν υφίσταται, μια και κάτι τέτοιο θα ήταν χάσιμο χρόνου, χλωμό εώς κίτρινο.

Δημοσ.
@KWSN_Men ποτε θα παμε για καφε?

ειμαστε και γειτονες....

Τα άτομα από το Μενίδι είναι ένας από τους λόγους που δεν πάω ούτε για καφέ στην περιοχή μου, σου λέει κάτι αυτό;

*love is in the air..*

:P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...