liopyr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 sdkhfsk AΕΚ ΟΛΕ - ΟΛΕ ! ΣΤ' @ΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ Ο Gay-Z !
little loulou Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΑ!!! οπου παω βγαζει ηλιο..χθες το πρωι εβρεχε αθηνα.ξυπναω και τσουπ!βγαινει ο ηλιος! επισης στην πατρα εβρεχε το πρωι.φθανω το μεσημερι,τσουπ!!ηλιος! τερμα η βροχη.. και σημερα αλλη μια ομορφη μερα..
ANHLIKOS Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΑ!!! οπου παω βγαζει ηλιο..χθες το πρωι εβρεχε αθηνα.ξυπναω και τσουπ!βγαινει ο ηλιος! επισης στην πατρα εβρεχε το πρωι.φθανω το μεσημερι,τσουπ!!ηλιος! τερμα η βροχη.. και σημερα αλλη μια ομορφη μερα.. Εχεις περάσει καθόλου απο Αφρική? Ας πούμε Σαχάρα? :-D
slipknot Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Συνέτριψε τον αντίπαλο. χμ.... στο σκορ έπεσες πάρα πολύ κοντά... 6-1 από 6-0 ... επιτέλους έχει αποκτήσει συνοχή η ομάδα.
alexzzz Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 ALEXZZZ!!! Τι έκανε η ομάδα ορέ; η ομάδα γαμεί τα πάντα fire!!!
antonl Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 η ομάδα γαμεί τα πάντα fire!!! Μπαοκτζήδες κι οι δυο μου φαίνονται ρε.
PaokToTheBone Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Μπαοκτζήδες κι οι δυο μου φαίνονται ρε. γιατι να μην ειναι? Πωωωωω τρεις μερες στην σειρα αρρωστος....Δεν εχω κανει τσιγαρο εδω και τρεις μερες και παω να τρελα8ωωωωωωωωω..... Τουλαχιστον σημερα δεν εχω πυρετο...
klainmaingr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 http://www.tuberadio.fm/tuberadio.asp Ντάξει.. Πολλά χρόνια μπροστά..
gtroza Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 γειά σας klain σ'εχω έτοιμο το link για τις εικόνες καλό απόγεμα .
jason_rethymno Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Καλησπέρα μόλις γυρισα απο τη δουλεια.
ANHLIKOS Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 http://www.tuberadio.fm/tuberadio.asp Ντάξει.. Πολλά χρόνια μπροστά.. Ωραίος ο Κλάιν!!
FarCry Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 καλα ποσο διασημο ειναι το forum? λεει ενας για βασιλικο πολτο μιας εταιρειας βιοδυναμη μπαινει προφανως εκπροσωπος της εταιρειας για να κανει διορθωση της τιμης. :shifty::shifty: την αλλη φορα κραζαμε τα παιδια στη νασα μπαινει το ενα απο αυτα για να υπερασπιστει τον εαυτο του :shifty::shifty: ρε εχουμε γινει τρωκτικο νουμερο 2 :shifty::shifty: πρεπει να αρχισουμε να κραζουμε πολιτικους :devil:
PaokToTheBone Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 καλα ποσο διασημο ειναι το forum? λεει ενας για βασιλικο πολτο μιας εταιρειας βιοδυναμη μπαινει προφανως εκπροσωπος της εταιρειας για να κανει διορθωση της τιμης. :shifty::shifty: την αλλη φορα κραζαμε τα παιδια στη νασα μπαινει το ενα απο αυτα για να υπερασπιστει τον εαυτο του :shifty::shifty: ρε εχουμε γινει τρωκτικο νουμερο 2 :shifty::shifty: πρεπει να αρχισουμε να κραζουμε πολιτικους :devil: με αφορμη πιο γεγονος το λες αυτο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.