status Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Πω, πω...Καλή εβδομάδα παίδες..αϊντες κ καλό χειμώνα να έχουμε :Ρ
alexzzz Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Έκλεισα λα γκράντε μπίζνα πριν από λίγο... βέβαια άργησα 1.30 ώρα να έρθω δουλειά αλλά και πάλι δεν μου είπαν τίποτα... για πιο από τα 2 να χαρώ πιο πολύ;;;
ANHLIKOS Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Κανε σπλιτ στις χαρές σου και περίμενε να δεις τι φύλλο θα βγάλεις!
alexzzz Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Την προηγούμενη εβδομάδα δεν ήρθα ούτε μια φορά στην ώρα μου... η μισή ώρα πιο αργά ήταν νορμαλ...
antonl Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Καλημέρες. ...προσέξτε όλοι αυτό το ποστ του antonl, για να το συγκρίνετε με το πρώτο του ποστ αύριο από τη δουλειά. Ακόμα και σε σενα γλυκίε washy
Zeknafein Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Έκλεισα λα γκράντε μπίζνα πριν από λίγο... βέβαια άργησα 1.30 ώρα να έρθω δουλειά αλλά και πάλι δεν μου είπαν τίποτα... για πιο από τα 2 να χαρώ πιο πολύ;;; Όσο δεν σου λένε τίποτα καλά είναι, να μην στα πούν όλα μαζί να προσέχεις.
slipknot Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 All the Μπλα Μπλα posters (7x) Now put a thumb up Up in the thread, we just fought 'till death I’m doing a little trolling you decided to swear, where did you think you were? Hey, a mod just noticed you I don't know him, he doesn't know me don't show him any disrespect cuz i had no resorts, sent three good reports Ya can’t be mad at me Cuz if you didn't like it then you should have put a thumb down on it If you didn't like it then you shoulda put a thumb down on it Don’t be a fool, I know that you want it If you didn't like it then you shoulda put a thumb down on it afentiko oh ooh oh oh ooh oh oh ooh oh oh oh x2 0:43 στο video.
liopyr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 ότι sdgesges ΑΕΚ ΟΛΕ - ΟΛΕ ! Γ@ΜΩ ΤΗΝ BEYONCE! (i thumbed down too)!
status Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Έκλεισα λα γκράντε μπίζνα πριν από λίγο... βέβαια άργησα 1.30 ώρα να έρθω δουλειά αλλά και πάλι δεν μου είπαν τίποτα... για πιο από τα 2 να χαρώ πιο πολύ;;; Συνήθισε της ώρες που έρχεσαι..δεν είναι τίποτα....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Γ@ΜΩ ΤΗΝ BEYONCE! you wish όμως?
liopyr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 you wish όμως? djshgvsdb AEK ΟΛΕ - ΟΛΕ ! ΤΟΝ ΜΠΑΙΖΟΥΜΕ ME BEYONCE !
slipknot Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Γ@ΜΩ ΤΗΝ BEYONCE! Yo, I'm really happy for you. Imma let you finish but Jay-Z is the greatest Beyonce fucker of all time. ελληνικοί χαρακτήρες
teo64x Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Γεια σας κορίτσια. <Κορίτσια> Γεια σου fire! </Κορίτσια>
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.