@@sos@@ Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 .......να μην μπορεί να βάζει καθόλου ; ....σκέψου το λίγο παραπάνω wash ...
Lucifer Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Θα έλεγα για χορτοφάγους και κρέας αλλά έχω συναίσθηση της μέθης μου και σκάω-σκω.
@@sos@@ Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Θα έλεγα για χορτοφάγους και κρέας αλλά έχω συναίσθηση της μέθης μου και σκάω-σκω.....δεν σε σώζει τίποτα ... θα σε τραμπουκίσομεν ... ...έτσι γλυκέ μου wash ;....
antonl Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Το φακελώνω απλά για να βρίσκεται. Δεν ξέρεις πότε θα χρειαστεί... [...]...έτσι γλυκέ μου wash ;....
washcloud Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Το dο fοr Μοnday : e-mail στον προϊστάμενο του antonl
antonl Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Λογικά για να μου δώσει άδεια ή/και αύξηση ώστε να εξαγοράσεις μελλοντικά τη σιωπή μου. Τελικά είσαι πολύ γλυκός
washcloud Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 ...προσέξτε όλοι αυτό το ποστ του antonl, για να το συγκρίνετε με το πρώτο του ποστ αύριο από τη δουλειά.
darklordvader77 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Καλημέρες σε όλους!! Άλλη μια Δευτερα ξεκινησε.. (βρεχοντας!)
Chrisxxx Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Σκατά σε αυτόν που τρυπάει από κάτω και δεν αφήνει εμάς τους τίμιους τεμπέληδες να κοιμηθούμε...
liopyr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Σκατά σε αυτόν που τρυπάει από κάτω και δεν αφήνει εμάς τους τίμιους τεμπέληδες να κοιμηθούμε... Ε, δεν το πιάνεις σωστά όμως. Σκατά σε όλες τις δουλειές, γιατί δεν θα υπήρχε ούτε ο από κάτω που τρυπάει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.