Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Παιδιά το Big Bang theory λέει τίποτα???

Εμένα μου αρέσει.Δεν ξέρω αν έχουμε τα ίδια γούστα όμως.Κατέβασε 2-3 πρώτα επεισόδια και δες τα να καταλάβεις και για σένα.20άλεπτα είναι.

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Για πείτε πιθανή αιτία, σχετικά καινούργια ηχεία logitech όταν πειράζω την ένταση (ανεβοκατεβάζω) να κάνει χράτσα χρούτσα.... Αυτό το κάνει όταν είναι σε χαμηλά επίπεδα η ένταση, γενικά τα ηχεία παίζουν καλά, αλλα άλλο ένα πρόβλημα είναι οτι όταν ακούω ράδιο κάνει κανα χράτσα χρούτσα αλλα αμα ακούω MP3 είναι καμπάνα (αλλα το χράτσα χρούτσα στην αυξομείωση έντασης υπάρχει)

Δημοσ.

χμ.... στο σκορ έπεσες πάρα πολύ κοντά...

6-1 από 6-0 ... επιτέλους έχει αποκτήσει συνοχή η ομάδα.

Δημοσ.
Χτυπάει της κεφαλές του στον τοίχο που σε έχει για ιδιοκτήτη :Ρ

Όχι. Το κάνει για να τρομάξω και να ασχοληθώ μαζί του.

2314_PARAPOIITIS.gif

:P

Για πείτε πιθανή αιτία, σχετικά καινούργια ηχεία logitech όταν πειράζω την ένταση (ανεβοκατεβάζω) να κάνει χράτσα χρούτσα.... Αυτό το κάνει όταν είναι σε χαμηλά επίπεδα η ένταση, γενικά τα ηχεία παίζουν καλά, αλλα άλλο ένα πρόβλημα είναι οτι όταν ακούω ράδιο κάνει κανα χράτσα χρούτσα αλλα αμα ακούω MP3 είναι καμπάνα (αλλα το χράτσα χρούτσα στην αυξομείωση έντασης υπάρχει)

σε λάπτοπ είναι;

Δημοσ.
Όχι. Το κάνει για να τρομάξω και να ασχοληθώ μαζί του.

2314_PARAPOIITIS.gif

:P

σε λάπτοπ είναι;

λαπιτόπι ναι HP και windows 7

Δημοσ.
Εμένα μου αρέσει.Δεν ξέρω αν έχουμε τα ίδια γούστα όμως.Κατέβασε 2-3 πρώτα επεισόδια και δες τα να καταλάβεις και για σένα.20άλεπτα είναι.

Εγώ θα πρότεινα να δει περισσότερα επεισόδια, να βρει ολόκληρη την πρώτη season βασικά και να checkάρει. Προσωπικά μου πήρε γύρω στα 6-7 επεισόδια μέχρι να μπω στο κλίμα της σειράς και να μου αρέσει. Οκ, μπορεί ο καθένας να έχει διαφορετικά γούστα αλλά ποτέ δε ξέρεις. Θα 'ναι κρίμα να δει 2-3 επεισόδια και να την παρατήσει ενώ θα μπορούσε να του αρέσει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...