Members gsarig Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Members Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 κι εγώ έχω Samsung και έχω το ίδιο θέμα... δεν του είχα δώσει σημασία όμως γιατί δεν χρησιμοποιώ τον photo viewer των Windows
gtroza Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Στα αγγλικά πως είναι? δεν έχουν ακόμα αγγλικούς υπότιτλους ! .
KWSN_Men Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Με ανησυχείς... Δε μας λες τι μάρκα είναι. Πάνε στο site του κατασκευαστή και κατέβασε το δικό του πρόγραμμα. Η WD π.χ. έχει και διαγνωστικό εκτός του προγράμματος διαμόρφωσης. http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=296932&page=27
andreapaog328 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 ζήτω τα μανταρίνια χωρίς κουκούτσια! ζήτω! ζήτω!
Members gsarig Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Members Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 ζήτω τα μανταρίνια χωρίς κουκούτσια! ζήτω! ζήτω! Μιας και το ανέφερες, ας καταθέσω κι εγώ ότι εμένα το αγαπημένο μου φθινοπωρινό φρούτο είναι ο λωτός... (προσοχή όμως, για να φαγωθεί πρέπει να έχει ωριμάσει αρκετά - διαφορετικά έχει πολύ στυφή γεύση και δεν τρώγεται)
toninosfc Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Μιας και το ανέφερες, ας καταθέσω κι εγώ ότι εμένα το αγαπημένο μου φθινοπωρινό φρούτο είναι ο λωτός... (προσοχή όμως, για να φαγωθεί πρέπει να έχει ωριμάσει αρκετά - διαφορετικά έχει πολύ στυφή γεύση και δεν τρώγεται) O λωτος για να ωριμασει θα πρεπει να χιονισει...(μου το ειχε πει ο παππους μου οταν ημουν μικρος, και εκοψα εναν λωτο απο το δεντρο της αυλης και μου πικρισε τοσο πολυυυ...) :-)
Höfdingadrapa Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δεν έχω φάει ποτέ λωτό. Εκτός αν έφαγα και δε το θυμάμαι εξαιτίας των ''ευεργετικών'' του ιδιοτήτων.
Members gsarig Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Members Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 O λωτος για να ωριμασει θα πρεπει να χιονισει...(μου το ειχε πει ο παππους μου οταν ημουν μικρος, και εκοψα εναν λωτο απο το δεντρο της αυλης και μου πικρισε τοσο πολυυυ...) :-) Ναι αλλά όταν ωριμάσει έχει κορυφαία γεύση! Επίσης, στο μανάβικο της γειτονιάς μου αλλά και στον Σκλαβενίτη βρήκα μια ποικιλία λωτού που δεν είναι καθόλου στυφός και τρώγεται ακόμα και άγουρος. Εγώ έχω μαζέψει μερικά κιλά και τα έχω αφήσει σε ένα καλάθι περιμένοντας υπομονετικά να ωριμάσουν... Γενικά ο κανόνας που έχω καταλάβει ότι ισχύει είναι ότι ο λωτός είναι έτοιμος για φάγωμα όταν μπορείς να τον ξεφλουδίσεις μόνο με τα χέρια, χωρίς να χρησιμοποιήσεις μαχαίρι.
andreapaog328 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Μιας και το ανέφερες, ας καταθέσω κι εγώ ότι εμένα το αγαπημένο μου φθινοπωρινό φρούτο είναι ο λωτός... (προσοχή όμως, για να φαγωθεί πρέπει να έχει ωριμάσει αρκετά - διαφορετικά έχει πολύ στυφή γεύση και δεν τρώγεται) και τα ακτινιδια μ'αρέσουν...βέβαια απ'αυτά, όπως και λωτούς δεν είναι να φας πολλά...
jason_rethymno Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Μπλιάχ τα ακτινίδια τα σιχαίνομαι 82,8 .
washcloud Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 ... αμάν...η τεστοστερόνη σου αυτή .... Δεν είναι θέμα τεστοστερόνης. Απλή υπερτροφία/υπερλειτουργία των χιουμοροπαραγωγικών αδένων είναι ...αν και, ΟΠΟΤΕ κάτσει, το χαίρομαι η αλήθεια είναι...
teo64x Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δεν έχει σημασία το μέγεθος, αλλά το πώς το χρησιμοποιείς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.