minarokeftes Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Για πειτε καμμιά καλή πολεμική ταινία, να δω το βράδυ. Gamer ή The tournament (Τουρνουά δολοφόνων)
jason_rethymno Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 δες το συνέδριο !ή την μάχη της Κρήτης . Στα αγγλικά πως είναι? Gamer ή The tournament (Τουρνουά δολοφόνων) Θα προτιμούσα ταινίες που διαδραματίζονται στο 1ο ή στον 2ο Παγκοσμιο πόλεμο και να έχουν βγει στα torrent ως Dvdrip Ευχαριστώ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2994659&postcount=35 πουφ... ---------- Post added at 17:35 ---------- Θα προτιμούσα ταινίες που διαδραματίζονται στο 1ο ή στον 2ο Παγκοσμιο πόλεμο και να έχουν βγει στα torrent ως Dvdrip Ευχαριστώ τον Ryan να δεις!
Achilles Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Από το computer management πάω να του κάνω το πρώτο format της καρίερας του και όταν φτάσει στο τέλος μετά από κάτι ώρες (1,5 TB) λέει ότι απέτυχε. Με quick format αποτυγχάνει στα γρήγορα. Πες μου ότι είναι ελαττωματικός να βγάλω καπνούς από τα αυτιά... Αυτός είναι ο 2ος δίσκος, που αντικατέστησε αυτόν που δεν τον έβλεπε καν το BIOS και έκανε και κλικ-κλικ... Με ανησυχείς... Δε μας λες τι μάρκα είναι. Πάνε στο site του κατασκευαστή και κατέβασε το δικό του πρόγραμμα. Η WD π.χ. έχει και διαγνωστικό εκτός του προγράμματος διαμόρφωσης.
Höfdingadrapa Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Αυτό το αισχρό καναρινί gradient που είναι στο πρόγραμμα προβολής φωτογραφιών των windows 7 μπορώ να το απενεργοποιήσω από κάπου;
teo64x Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δε βλέπω τίποτα καναρινί σε εμένα. Μήπως έχεις βάλει κανένα καναρινί θέμα;
Höfdingadrapa Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 teo ελπίζω να βλέπεις τη διαφορά λευκού ινσόμνια-κίτρινης φωτογραφίας γιατί όταν βλέπω εγώ το σκρινσοτ φαίνεται όλο κίτρινο. =ρ /εντιτ: εδώ φαίνεται οκ. =ρ
teo64x Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δες εδώ. http://www.sevenforums.com/music-pictures-video/8081-windows-photo-viewer-background-color.html
Höfdingadrapa Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 So you are telling me that δε τορεντ που κατέβασα δεν είναι φαϊναλ αλλά ένα rtm γεμάτο bugs? Σε μισώ.
teo64x Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Τουλάχιστον φαίνεται ότι το λύσανε σε εκείνο thread. Φαντάσου να χρειαζόσουν επανεγκατάσταση.
Höfdingadrapa Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Θα το κοιτάξω, εν τω μεταξύ έχω σαμσουνΓΚ. Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.