little loulou Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 προσπάθεια επιτυχημένη. μπαμια Εεεε...ναι τι απαντας κι εσυ βρε στις χαζομαρες του?:-D εδω αθηνα δεν βρεχει για αυτο ρωτησα σε ποιο μερος εισαι..
SweeT_DreamS Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 τι απαντας κι εσυ βρε στις χαζομαρες του?:-D εδω αθηνα δεν βρεχει για αυτο ρωτησα σε ποιο μερος εισαι.. Το κατάλαβα Τώρα δε βρέχει btw...
Achilles Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Ότι και να λες μικρή λουλού, μετά τα προχθεσινά, σε έχω chesmeni...
little loulou Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Ότι και να λες μικρή λουλού, μετά τα προχθεσινά, σε έχω chesmeni... να θυμομουν και ποια ειναι αυτα τα προχθεσινα καλα θα ητανε.. για να καταλαβεις ποσο xesmeno σε εχω εγω!:devil:
little loulou Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 πρεπει να τα`χεις πρωτα μικρε για να μας λες Να κι αν, να κι αν δεν... ρουφα το αυγουλακι σου τωρα
Achilles Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Μιας κ πιάσατε το scat να κεράσω πάνες; :Ρ Στην δεσποινίς δώσε μια με φτερά...
status Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Στην δεσποινίς δώσε μια με φτερά... Κ σε εσένα μια με τουρμπίνες, κόψτε λοιπόν μην απογειωθείτε αμφότεροι :Ρ
little loulou Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 και στο παππου μια πανα ακρατειας... συνεχισε το αν σου βασταει!χα!
Achilles Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Έχει χάρη που είμαι κουρασμένος και θα ξαναφύγω για δουλειά... Ρε πιτσιρίκα, σε έχω για πρωινό... Δεν κατάλαβες ότι έγινες παιχνίδι; Τι στο καλό, γυναίκα είσαι; .... oh wait...
KWSN_Men Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Που είσαι συ ρε φίλε; Εκτός από format, μήπως αρνείται και να δουλέψει μέσα από OS; Από το computer management πάω να του κάνω το πρώτο format της καρίερας του και όταν φτάσει στο τέλος μετά από κάτι ώρες (1,5 TB) λέει ότι απέτυχε. Με quick format αποτυγχάνει στα γρήγορα. Πες μου ότι είναι ελαττωματικός να βγάλω καπνούς από τα αυτιά... Αυτός είναι ο 2ος δίσκος, που αντικατέστησε αυτόν που δεν τον έβλεπε καν το BIOS και έκανε και κλικ-κλικ...
little loulou Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Έχει χάρη που είμαι κουρασμένος και θα ξαναφύγω για δουλειά... Ρε πιτσιρίκα, σε έχω για πρωινό... Δεν κατάλαβες ότι έγινες παιχνίδι; Τι στο καλό, γυναίκα είσαι; .... oh wait... που πας να πουλησεις μαγκια βρε? για χαλαρωσε παππου.. πιες το τσαγακι σου και μετα τα λεμε..
jason_rethymno Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Για πειτε καμμιά καλή πολεμική ταινία, να δω το βράδυ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.