Achilles Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δικτυακή υποδομή σε γραφείο με 9 θέσεις εργασίας. Αλλά και όσες φορές είχα χρειαστεί και έπαιρνα από εξειδικευμένα μαγαζιά με ηλεκτρονικά, κάπου εκεί ήταν οι τιμές... Αυτό από το e-shop με κάνει εντύπωση... Τεσπα, ούτως ή άλλως, άλλος πληρώνει. ρε Σάκη...
Achilles Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Σωστός ο Σάκης... Άντε καλημέρα, να πάμε να κάνουμε και κανα-δυό φράγκα δουλειά... Την μπουγάτσα την θες με τυρί, με κρέμα, με κιμά, με σπανάκι, με .....
Achilles Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 άμα σου πει με "αντίδια" Σάκη, it's a trap Φοβού τους pόstηδες και δώρα φέροντες... Άντε καλημέρα...
@@sos@@ Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 μπρουταλ το καλύτερό μου εμότικον;!;!... αμάν...η τεστοστερόνη σου αυτή .... α την άτιμηηηηηηη ...μάστερ ...θα πάρω ...με σένα .... ...για το άλλο ...που ...σουξου μουξου ,,,νιετ.... ,,,,,ήταν ...από σπόντα ...στην ....γωνία
Chrisxxx Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Crap ξύπνησα την ώρα που μέχρι χθες κοιμόμουν Νυστάζω;
Vatos_locos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Καλημέρα Σάββατο σήμερα Achilles πάρε Cat6 patch panel όχι cat5e
little loulou Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 καλημερααα!!! σημερα εχει το πρασινο πλασματακι που διαφημιζει το παριζακι και τον μαρτακη στο mall!! γιουχου!!! τρεξτε ολοι!!!
sugata Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Tί είναι το μαρτάκι; wannabe μέγας αοιδός. από εμφάνιση, καλά πάει. από φωνή, έχει καλή εμφάνιση.
little loulou Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 τον ξερει βρε.. αλλα θελει να το παιξει παιδι με πιοτητα
eSATA Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Tί είναι το μαρτάκι; χα! Αυτό μου θύμισε παρόμοια κουβέντα με τον πατέρα μου. Αδερφή μου: ....βάλε Βέρτη... Πατέρας: Τι είναι αυτό; Εγώ: Ουίσκι Πατέρας: Μόνο Chivas έχουμε. Καλημέρα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.