parsifal Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 μετά την μεγάλη επιτυχία του "άλλαξε τροφοδοτικό" και sequel του το "βάλε linux" λέω να στηρίξουμε όλοι το "μας φακελώνουν" που υπάρχει σε κάθε τόπικ που διαβάζω όταν η google βγάζει νέα υπηρεσία... http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=2994011#post2994011
Achilles Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Στην ηλικία μου ρε, ντροπή. Άι καλημέρα Σάκη.
Achilles Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Τι μου θύμισες τώρα... Παλιές καλές εποχές... Πολύ παλιές καλές εποχές...
Achilles Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Πιάστηκα στα πράσα... Δε με λε ρε Σάκη, μιας και είσαι ξύπνιος, πες καμιά καλή μάρκα-ιδέα για patch panel, cat5e, utp, 24 θέσεων που να μπορεί να γίνει και επιτοίχιο; Εσύ γνωρίζεις αν θυμάμαι καλά από δαύτα... Θα σε στείλω και μπουγάτσα να φας... Να χτυπήσω αυτό;
liopyr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Σώθηκες, δε κατέχω γρι, πάντως θα βολευόμουν με ότι φθηνότερο, δεν νομίζω πως τίθεται σοβαρό θέμα αξιοπιστίας στα patch panels.
Achilles Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Ναι δίκιο έχεις. Απλά να μην είναι "ψεύτικο", κατάλαβες. Να έχει μια ποιότητα, ένα ειδικό βάρος βρε αδερφέ... Από ότι βλέπω πάντως, τα 24άρια είναι 100+ € τα άτιμα... Τεσπα, άντε καλημέρα...καληνύχτα..όπως θες δες το...
liopyr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Ναι δίκιο έχεις. Απλά να μην είναι "ψεύτικο", κατάλαβες. Να έχει μια ποιότητα, ένα ειδικό βάρος βρε αδερφέ... Από ότι βλέπω πάντως, τα 24άρια είναι 100+ € τα άτιμα... Πού κοιτάς και τα βλέπεις τόσο ακριβά; Αυτό π.χ δε σου κάνει; Τεσπα, άντε καλημέρα...καληνύχτα..όπως θες δες το... Με χωρίζουν ~3 ώρες από τον βραδυνό μου ύπνο...
Achilles Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Σε ευχαριστώ καταρχήν για τον κόπο σου. Έβαλα ένα link 4 post πιο πάνω, από you. Βραδυνή βάρδια; Έχεις κανένας ή είσαι μόνος με τα pc;
liopyr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Σε ευχαριστώ καταρχήν για τον κόπο σου. Έβαλα ένα link 4 post πιο πάνω, από you. Και τι παραπάνω έχει αυτό από αυτό που έβαλα εγώ πριν; Βραδυνή βάρδια; Έχεις κανένας ή είσαι μόνος με τα pc; Έχω, αμέ...
Achilles Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δεν ξέρω, να σε πω την αλήθεια. Για αυτό ρωτάω...Μην πάρω κανένα ψεύτικο και εκτεθώ... Να φανταστώ ότι σε έχουν σπάσει τα αντίδια; Καμιά πιτσικαρία μαζεμένη;
liopyr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δεν ξέρω, να σε πω την αλήθεια. Για αυτό ρωτάω...Μην πάρω κανένα ψεύτικο και εκτεθώ... Για τι χρήση προορίζεται; Δεν νομίζω πως έχουν σοβαρές διαφορές τα patch panel μεταξύ τους, τι να πω, μπορεί να πέφτω και έξω. Να φανταστώ ότι σε έχουν σπάσει τα αντίδια; Καμιά πιτσικαρία μαζεμένη; Μπα, θαμώνες, δε τους δίνω σημασία, δε μου δίνουν και αυτοί, και είμαστε αγαπημένοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.