alexzzz Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 'Εχουμε... culo γερε... τώρα που το έριξα στο fm τα λες, ε; Αααα....καλά τότενες.... τι "καλά" και εσύ μαρη;;;;
Achilles Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Μπορείς να κάτσεις στην παρέα μας. Μην φεύγεις. Δεν δαγκώνουμε ... όπου μελανιάζει...
@@sos@@ Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Υπόσχεσαι;yep +10χαρακτήρες ...γειά σου wash δάσκαλε
status Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Απειλη για Βομβα στο X-Fatcor! χαχαχαχαχαχ Τόσο χαμηλά έχουν πέσει στης τηλεθέασης; (ΟΙ Γάλλοι τον λαμβάνουν μου πήραν το μακ μίνι! :Ρ)
washcloud Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Που τα θυμήθηκες ρε θηρίο;;; Good job. του φιξ...ορ νοτ του Θείε Αχιλλέα δεν μπορώ να πώ γέλασα ε λότ να ούμε όταν το διάβασα!!! Όποιος το σχολιάσει, να του πέσει το ... post count ...ΘΕΕ ήθελε (μάλλον) να πει ο κιοφ ΕΕΕ το παιδί ρε... Μη παρεξηγείς αμέσως τι "καλά" και εσύ μαρη;;;; λολ ...ΛΟΛ!
Achilles Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Ωραίο fixed θα ήταν Τάσο... Δεν παρεξηγώ ρε. Το αντίθετο: Φοβόμουν μήπως κάποιος σχολιάσει με την γνωστή φράση...Δεν τον απαύτωσες μικρό να σε λέει Θείο...
alexzzz Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 (ΟΙ Γάλλοι τον λαμβάνουν μου πήραν το μακ μίνι! :Ρ) να λες και ευχαριστώ που σε γλύτωσαν από τσούξιμο εις τα culo μέρια
slipknot Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Κόλλησα με το Poker Face. Καταστροφή. Καλύτερο το "πάπα-παπαράτσιιι" κατά τη γνώμη μου. ε, εσύ δεν θα κάνεις τίποτα; άντε να σε δω. 1.93 είναι.
Achilles Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Ιάσων uber alles... Wash σε αντέγραψε σε 2 λεπτά...
washcloud Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 yep +10χαρακτήρες ...γειά σου wash δάσκαλε κοίτα, και χωρίς χέρια! λολλλλλλλλλλ <------
slipknot Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 ....με τακούνια;... Σεβασμός, κάνει άλμα εις ύψος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.