alexzzz Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Στηρίζω αυτά που ξεκίνησα εγώ... παρτάκιας λέγεται...
status Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Άσχετο, κλείνει η LASE Α.Ε Μαρκετίστες και λογιστές τα κατάφεραν για ΑΛΛΗ μια φορά!
status Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δέμα που έρχεται εκτός ευρωπαϊκής ένωσης από που το παραλαμβάνω/πληρώνω δασμούς;
antonl Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Από εκεί που ρχεται όταν μπαίνει Ελλάδα (Ελ. Βενιζέλ. λογικά). Και λογικά θα χρειαστεί να στο εκτελωνίσει κάποιος άλλος μιας και δε νομίζω να ρθεις από κει κάτω μόνο γι αυτό. Κάτσε να πει και κανας άλλος.
status Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Από το... τελωνείο!!! Πρόκειται για δέμα των 12 δολαρίων Αυστραλίας έχω δασμούς ή μπα; Κ επικοινωνώ εγώ μαζί τους (δεν είναι ανιχνεύσιμο το δέμα);
antonl Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 12 δολάρια; Τι τελωνείο μωρέ; Τσάμπα posts μας βάζεις και κάνουμε. Όχι τίποτα αλλά δε μετράνε και στον counter
status Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 ντο να λέω σε... χαμπαρ' κ'εχω... Σε ελεύθερη ή σκλαβωμένη μετάφραση; :Ρ 12 δολάρια;Τι τελωνείο μωρέ; Τσάμπα posts μας βάζεις και κάνουμε. Όχι τίποτα αλλά δε μετράνε και στον counter Να μην ξέρω; :Ρ Άσχετο εξυπηρετικότατοι στο τελωνείο ηρακλείου. Με τι μια να σε κάνουν πάσσα άλλου :Ρ
ANHLIKOS Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Άσχετο εξυπηρετικότατοι στο τελωνείο ηρακλείου. Με τι μια να σε κάνουν πάσσα άλλου :Ρ Κρητική φιλοξενία ρε, γιατί να σε φιλοξενήσει μόνο ένας και να μην σε φιλοξενήσουν όλοι?
status Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Κρητική φιλοξενία ρε, γιατί να σε φιλοξενήσει μόνο ένας και να μην σε φιλοξενήσουν όλοι? Ναι ναι είδες.. ΄ Ρε... έβγαλα άκρη ρε.. ΜΕΧΡΙ 22€ είναι το ΑΦΟΡΟΛΌΓΗΤΟ στα δέματα ΕΚΤΟΣ Ε.Ε
slipknot Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Ρε... έβγαλα άκρη ρε.. ΜΕΧΡΙ 22€ είναι το ΑΦΟΡΟΛΌΓΗΤΟ στα δέματα ΕΚΤΟΣ Ε.Ε Οι κλέφτες ρε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.