ANHLIKOS Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Ποτε είναι πιο φθηνά να ταξιδεύσεις με πλοιο Ηγουμενίτσα - Βενετία? Οταν εχεις περισσότερα χρήματα! Δεν ξέρω
slipknot Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Ποτε είναι πιο φθηνά να ταξιδεύσεις με πλοιο Ηγουμενίτσα - Βενετία? Παραμονές εκλογών.
jason_rethymno Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Χειμώνα και όχι ΣουΚου Οκτωβριο καλά είναι?
PaokToTheBone Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 διαβασα τις τελευταιες 4-5 σελιδες στο oot και λεω να παω να αυτοκτονησω... Πανω που αρχιζα να καταλαβαινω γιατι μιλαμε...το χανα και ξανα μανα τα ιδια... Τερμα οχι αλλο oot για μενα....Κανει κακο στην νοημοσυνη μ... status αν πεις τπτ για το χρωμα των μαλλιων μου ....να μην σου σηκωνετε για 2 χρονια ρε!
andreapaog328 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 εδώ είσαι. χαμηλή περίοδο δλδ εκτός απο αύγουστο και μερικές μέρες του σεπτέμβρη...
status Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 διαβασα τις τελευταιες 4-5 σελιδες στο oot και λεω να παω να αυτοκτονησω...Πανω που αρχιζα να καταλαβαινω γιατι μιλαμε...το χανα και ξανα μανα τα ιδια... Τερμα οχι αλλο oot για μενα....Κανει κακο στην νοημοσυνη μ... status αν πεις τπτ για το χρωμα των μαλλιων μου ....να μην σου σηκωνετε για 2 χρονια ρε! Αν δε δουλέψουν τα βιάγκρα να βάλω ακτίνες ποδηλάτου; Ξανθέ! :Ρ
jason_rethymno Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 εδώ είσαι. χαμηλή περίοδο δλδ εκτός απο αύγουστο και μερικές μέρες του σεπτέμβρη... ευχαριστώ . ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:29 ---------- Γκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ!!
Achilles Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Ποτε είναι πιο φθηνά να ταξιδεύσεις με πλοιο Ηγουμενίτσα - Βενετία? Του γνωστού Αγίου... ΠΡΟΣΟΧΗ: Ανήμερα, όχι παραμονή. Άρε Ιάσων... Σε βλέπω 01/10/2010 ούτε μέχρι το περίπτερο για τσιγάρα να πηγαίνεις...
minarokeftes Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Να ρωτήσω, θες ΣΟΒΑΡΑ να πάς Γερμανία με το Matizάκι????
ANHLIKOS Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Του γνωστού Αγίου... ΠΡΟΣΟΧΗ: Ανήμερα, όχι παραμονή. ΧΑΧΧΑΑΧΑΧ Για παραμονή ειναι εξαντλημένα τα εισιτήρια! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:42 ---------- Να ρωτήσω, θες ΣΟΒΑΡΑ να πάς Γερμανία με το Matizάκι???? Λιγο στο πήγαινε θα δυσκολευτεί, στο ελα εχει κατηφόρα!
jason_rethymno Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Άρε Ιάσων... Σε βλέπω 01/10/2010 ούτε μέχρι το περίπτερο για τσιγάρα να πηγαίνεις... Δε κατάλαβα..Τι εννοείς?
Achilles Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Κάτι μου λέει πως αντί για Γερμανία, τον βλέπω να μένει μέσα στο ματιζάκι στους πρόποδες των Άλπεων.... Είναι μεγάλη η ανηφόρα Ιάσων... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:53 ---------- Δε κατάλαβα..Τι εννοείς? Εννοώ βρε συ, ότι από την πολύ οργάνωση τελικά μπορεί να μην κάνεις και τίποτα. Αν και δεν στο εύχομαι... Μακάρι να πας το ταξιδάκι.
jason_rethymno Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 οσο για τις αλπεις..Εχουνε κανει τουνελ τεραστιο..Δεν το ξερες?
Achilles Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Το έχω κάνει το ταξιδάκι Ελλάδα-Γερμανία αρκετές φορές φίλτατε Ιάσων. Πλακίτσα ρε κάνουμε. Μην παρεξηγιέσαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.