aledjo Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 aledjo, καλυτερη εννοεις σε εμφανιση ή αλλα πραματα; σε τι; εμφανιση εχουν το 60-70% των γυναικων. ωραιες γυναικες βλεπεις παντου και παντα. αυτο το αλλο πραγμα ειναι που ειναι σπανιο και δε το βρισκεις ευκολα. και μεταξυ μας, επειδη ειχα προσφατα μια τετοια συζητηση, οσα πιο λιγα ξερεις τοσο πιο ευκολο ειναι να βρεις τη τελεια γυναικα για σενα. η αγνοια ειναι η μεγαλυτερη ευτυχια! με ποιανεις? μπορει να μην ειναι η τελεια γυναικα αυτη που θες αλλα ΕΤΣΙ να τη βλεπεις και να νομιζεις οτι ειναι.... πιο ευτυχισμενος εισαι ετσι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 και για εσενα τι ειναι αυτο το αλλο πραγμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Absinthe Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 κοιτα αυτο ειναι ενα λεπτο σημειο.σχεση δεν ειπα εγω ποτε οτι ειχα, ΑΥΤΕΣ λεγανε οτι εχουν σχεση μαζι μου.... απλος το μεγαλυτερο χρονικο διαστημα που ασχοληθηκα με μια ηταν καπου στο 8μηνο. το καλο με μενα ειναι οτι οταν ασχολουμαι με μια, ασχολουμαι ΜΟΝΟ με αυτη! δε κανω παραλληλες μακακιες.... αλλα λεω οτι αυτο το καιρο ασχολουμαι με τη ταδε και περναμε καλα! μονο αυτο! δε το λεω σχεση αυτο το πραγμα εγω.... οι γυναικες ειναι φαντασμενες και νομιζουν οτι επειδη ασχολουμαι με την ταδε οτι πρεπει να εχω σχεση. αυτο το ΣΟΒΑΡΗ ΣΧΕΣΗ που λενε, εγω ΔΕ το εχω κανει ως τωρα γιατι ΚΑΜΙΑ δε μου το εβγαλε αυτο.... εγω φταιω? αχ και ειμαι 24χρονων.... σε ηλικια γαμου! Προσκυνω ταπεινα. Προτεινω να ανακηρυχθει σε ποστ της χρονιας 2007. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aledjo Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Προσκυνω ταπεινα. Προτεινω να κηρυχθει σαν ποστ της χρονιας. ξερεις ποσα ποστ μου επρεπε να γινουν ποστ της χρονιας? παρα πολλα αλλα τα εξαφανισαν οι moderators.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aledjo Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 και για εσενα τι ειναι αυτο το αλλο πραγμα; ολα τα αλλα εκτος απο την εμφανιση! (καλα δεν ειπα να ειναι μπαζο αλλα αν σκεφτεις οτι το 60-70% των γυναικων εχουν εμφανιση, ας τα εχει καποια απο το ποσοστο αυτο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Absinthe Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 ξερεις ποσα ποστ μου επρεπε να γινουν ποστ της χρονιας?παρα πολλα αλλα τα εξαφανισαν οι moderators.... Ωραια, ας κανουμε κατι καλυτερο τοτε. Ας σε ανακηρυξουμε σαν ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2007 και ας αφησουμε τους υπευθυνους του Status να σκασουν απο το κακο τους που δεν σε προλαβαν πρωτοι. υγ: θελετε να διοργανωσουμε βραβεια ΙΝΣΟΜΝΙΑ ενεκα των ημερων, τα οποια να επαναλαμβανονται καθε χρονο τετοια εποχη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MsquitoPrincess Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Κριτική ικανότητα για να διαχωρίσουμε το τι λέμε σοβαρά και τι αστεία , δεν πρέπει να υπάρχει καθόλου τελικά σε ορισμένους.. Απίστευτο μου φαίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 ολα τα αλλα εκτος απο την εμφανιση! (καλα δεν ειπα να ειναι μπαζο αλλα αν σκεφτεις οτι το 60-70% των γυναικων εχουν εμφανιση, ας τα εχει καποια απο το ποσοστο αυτο) μουνι να ναι και ο,τι να ναι... α ρε ηρωα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aledjo Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 μουνι να ναι και ο,τι να ναι... α ρε ηρωα τι λες ρε? αυτο καταλαβες απ'ολα αυτα που γραφω? μου φαινεται δε διαβαζεις καλα.... ξαναδιαβασε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Μα ρε παιδιά τι post της χρονιάς ? Τόσα και τόσα post του aledjo,πώς θα επιλέξουμε.Καλύτερα θα ήταν να καθιερώσουμε post της εβδομάδας(κάτι σαν τα charts με μουσική) ή ακόμα και post της μέρας.Φυσικά θα είναι αποκλειστικά για τον aledjo,άντε και για κανένα καμένο topic καμιά φορά. Πάντως η καθιέρωση καλλιστείων(ή αντικαλλιστείων) ,τα οποία μάλιστα να επαναλαμβάνονται κάθε χρόνο δεν είναι και άσχημη ιδέα. Πού έχει χαθεί ο Lucifer ??? Πρέπει να επιβάλει την τάξη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aledjo Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Κριτική ικανότητα για να διαχωρίσουμε το τι λέμε σοβαρά και τι αστεία ,δεν πρέπει να υπάρχει καθόλου τελικά σε ορισμένους.. Απίστευτο μου φαίνεται. χρυση μου, μπορεις να το αναλυσεις αυτο που ειπες? γιατι εγω ειμαι λιγο χαζουλης και δε καταλαβα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ferongr Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Εννοει οτι λες μπαρουφες. Και γω συμφωνω. Deathy Christmas everyone. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MsquitoPrincess Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 χρυση μου, μπορεις να το αναλυσεις αυτο που ειπες? γιατι εγω ειμαι λιγο χαζουλης και δε καταλαβα....Βεβαίως χρυσέ μου:Προτεινω να ανακηρυχθει σε ποστ της χρονιας 2007. ξερεις ποσα ποστ μου επρεπε να γινουν ποστ της χρονιας?παρα πολλα αλλα τα εξαφανισαν οι moderators.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aledjo Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 οκ! εσυ μεινε απ'εξω αμα δε θες.... ετοιμασω το forum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Woooooooooow !!! Μου τα βγάζει αλαμπουρνέζικα όμως και κάθε φορά πρέπει να αλλάζω το character encoding.Άντε ο 1980 moderator !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.