giorgos147 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 οτι πρεπει για pedobear φαση Πού και πότε; Ξέρει κανείς Γαλλικά; Δυστυχώς, εγώ έκανα μέχρι δύο χρόνια σε φροντιστήριο -μετά τα παράτησα. Δε μου άρεσαν καθόλου-, και τώρα η καθηγήτρια στο σχολειό μας έχει βάλει να κάνουμε μια περιγραφή ενός... Φίλου μας. Καμιά ιδέα; =P
minarokeftes Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Καλά άμα χάσω και αυτό το στοίχημα ντάξει να ούμε... Έχω πιάσει το Χ Μίλαν-Ρεαλ και το Χ της Μπαρτσελόνας και περιμένω διπλό ή την Ίντερ ή την Λίβερπουλ ή και τα δύο....
evabb Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 luci : http://antiduckface.com/ ποσο ηλιθιες ειναι κατι γυναικες
PaokToTheBone Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 ποσο ηλιθιες ειναι OΛΕΣ οι γυναικες fixxed.... http://www.ootr.gr για blues αντε να σας βλεπω μεσα...
giorgos147 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 http://www.ootr.gr για blues αντε να σας βλεπω μεσα... Μπείτε άφοβα. Δε παίζει αυτός
washcloud Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Όταν εγώ στα έλεγα... Ζηλεύω... γιατί ρε ζηλεύεις, και 'συ (όπως και 'γω) ΒΟΡΡΑ δεν είσαι.....; Γιατί έχω βαρεθεί την Ελλάδα... ...στα ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΑ ΣΟΥ.......;! ΓΚΑΝΤ-ΝΤΕΜ, ΜΑΝ, ΓΚΑΝΤ-ΝΤΕΜ Επεξεργασία!Μόλις έβγαλα νόημα! Στο τέλος λέει "άλλα ντι άλλων"! Γεα! =P ...θα σε στεναχωρέψω Ζωρζ, αλλά η δική σου εκδοχή εστί ΕΤΙ μπερδευτικότερη. (το ορθόν : Άλλ' αντ' άλλων = Άλλα αντί άλλων) υπάρχει και μία χιουμοριστική εκδοχή, με αναφορά στον τέως παγκoσμίου εμβέλειας γόη και νυν πουρόγερο, Alain Delon Ξέρει κανείς Γαλλικά; Δυστυχώς, εγώ έκανα μέχρι δύο χρόνια σε φροντιστήριο -μετά τα παράτησα. Δε μου άρεσαν καθόλου-, και τώρα η καθηγήτρια στο σχολειό μας έχει βάλει να κάνουμε μια περιγραφή ενός... Φίλου μας. Καμιά ιδέα; =P ...Λα μανδάμ Εβά. Μη κοιτάς που κάνει το άβαταρ του alexzzz πρωτον μαθε να αναγνωριζεις τις πλακες ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧ ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΧΧΧΑΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑ ΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ *γκουχ*... συνεχίστε
andreapaog328 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 αυτός ο δημοσιογράφος στην νετ γιατί κάνει σαν δαιμονισμένος κάθε φορά που κάνει φάση ο γαύρος? ξέρει να μου πεί κανείς πως βγήκαν τα βάζελος/γαύρος?
giorgos147 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 ...στα ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΑ ΣΟΥ.......;! ΓΚΑΝΤ-ΝΤΕΜ, ΜΑΝ, ΓΚΑΝΤ-ΝΤΕΜ Αχμ, ειλικρινά, τη βαρέθηκα. Ξέρω, ακούγεται κάπως, μπατ, δις ιζ δι τρουθ. Παίζει τραγουδάρα στο OOTR!
evabb Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 ...Λα μανδάμ Εβά. Μη κοιτάς που κάνει το άβαταρ του alexzzz ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧ ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΧΧΧΑΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑ ΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ *γκουχ*... συνεχίστε ειπες κατι στο σποιλερ; ναι την ομιλουμε την γαλλικην δεν προλαβα να δω την κλιση βοηθειας ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:21 ---------- Πού και πότε; Ξέρει κανείς Γαλλικά; Δυστυχώς, εγώ έκανα μέχρι δύο χρόνια σε φροντιστήριο -μετά τα παράτησα. Δε μου άρεσαν καθόλου-, και τώρα η καθηγήτρια στο σχολειό μας έχει βάλει να κάνουμε μια περιγραφή ενός... Φίλου μας. Καμιά ιδέα; =P σε τρωει το κωλι σου ε; οταν λες να περιγραψεις εναν φιλο σου; εξωτερικα η γενικα ως ανθρωπο;
giorgos147 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 ειπες κατι στο σποιλερ; ναι την ομιλουμε την γαλλικην δεν προλαβα να δω την κλιση βοηθειας Έγραψα τώρα κάτι κει... Θα δείξει αύριο Κάνω μαθεμάτικς τώρα
evabb Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Έγραψα τώρα κάτι κει... Θα δείξει αύριο Κάνω μαθεμάτικς τώρα κι εγω électronique appliquée :cry:
giorgos147 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 κι εγω électronique appliquée :cry: Τουλάχιστων, κάνεις αυτό που γουστάρεις. Για ρώτα και εμάς εδώ που θα σηκωθούμε από τις 6 για να διαβάσουμε ιστορία, επειδή δε προλάβαμε σήμερα, και ίσως πέσει τεστ... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:34 ---------- Καλό βράδυ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.