andreapaog328 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Εντάξει το τσιγάρο, αλλά μου έκανε τράκα ένας περίεργος. το ξυράφι μ'αρέσει...
pappous_soulis Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Εντάξει το τσιγάρο, αλλά μου έκανε τράκα ένας περίεργος. Ιδέα μου, ή έχει μια ρώγα?
Toufas Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 εχει φαει χαλασμενο τυρι το msn της ευας και εχει χαζεψει. λεω κατι, το βλεπει 10 λεπτα μετα και μιλαει μονη της
evabb Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 το msn μου ειναι μια χαρα δεν ξερω τι σκατα τρωει η συδενση σου και ειναι αλλα ντ αλλον
giorgos147 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 το msn μου ειναι μια χαρα δεν ξερω τι σκατα τρωει η συδενση σου και ειναι αλλα ντ αλλον Αν μιλάς έτσι και στο msn, δίκιο έχει ο Τούφας. Έβγαλε κανείς νόημα από το παραπάνω; Επεξεργασία! Μόλις έβγαλα νόημα! Στο τέλος λέει "άλλα ντι άλλων"! Γεα! =P
evabb Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Αν μιλάς έτσι και στο msn, δίκιο έχει ο Τούφας. Έβγαλε κανείς νόημα από το παραπάνω; Επεξεργασία! Μόλις έβγαλα νόημα! Στο τέλος λέει "άλλα ντι άλλων"! Γεα! =P μην πεταγεσαι μικρο, στον τουφα πηγαινε αυτος καταλαβε
Lucifer Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Σε φαντάζομαι με μπουφάν, σκουφάκι, γάντια, και ένα τσιγάρο στο στόμα με τα χέρια πάνω σου να τρίβεσαι μόνος. ---> Θέλω φωτογραφία! Θα σε απογοητεύσω!
giorgos147 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 μην πεταγεσαι μικρο, στον τουφα πηγαινε αυτος καταλαβε Ω, να σου υπενθυμίσω ότι ήσουν και εσύ κάποτε "μικρή"; Αν δε θέλεις να σχολιάζουμε, απλά μη γράφεις. Σόου ίζι. Υπάρχει και το E-Mail εκτός του Msn. Θα σε απογοητεύσω! Γιατί με το που σε είδα, μου ήρθε Matrix; =P
andreapaog328 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 εμένα με θύμισε κάτι γκόμενες στο facebook με το κινητό μπροστά στον καθρέφτη...
giorgos147 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 εμένα με θύμισε κάτι γκόμενες στο facebook με το κινητό μπροστά στον καθρέφτη... Πάντως, δε σούφρωνε τα χείλια του. Εκτός και αν το κάνει! Είναι και αυτή η γκουμούτσα η κάμερα μπροστά του, και δε βγάζω άκρη. Αν και μου φαίνεται ότι έχει ένα σατανικό γελάκι.
klainmaingr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Πολύ μπλά μπλά ^ Μονόλογος ^ Hamlet ^ klain-hic-main Γιατί ο παρατατικός; XooxoXOoxoXOxoxoOXOxoxoXO Κρύο βαρεμάρα και αυπνία με καταντήσαν έτσι.. Πάντως θα τσάκιζα ένα absolut/martini τώρα που είδα την φωτό.. οοοχι.οοοχι.προκειται για οπτικη πλανη. ΟΟοοοοΟοοοοΟοΧΙ! Δες και μόνη σου Tριαλαλολ ΤριαλαλίλαΛΟΛ.... Όντως είναι σαν καλοκαίρι/χειμώνας οι φωτό... Λατρεύω την midi μουσική που υπάρχει στα crack των παιχνιδιών... ΓΟΥΑΤ?! 3/5 crackers γύρισαν σπίτι και βρήκαν τη μάνα τους να $@#$@%@ χάρη στις κατάρες μου κάθε φορά που τρέχω μια τέτοια μλκία.. Armpit hair και mediocre σωματότυπος.. I'd hit that anyway.. 700 € πήγαινε έλα και διαμονή μερικές μέρες στο CERN καλά είναι; Πόσες μέρες; Πολλούτσικα είναι.. Θα έχεις κάποιον να σε τριγυρίσει; Αν όχι δεν ξέρω κατα πόσο θα μπορείς να έχεις πρόσβαση και "τούρ"... Εντάξει το τσιγάρο, αλλά μου έκανε τράκα ένας περίεργος. :lol: Λύσε μου την απορία.. Τι ακριβώς είναι αυτό στα αφρύδια του; Ναι αλλά καλό θα ήταν να πάρεις μια μικρή γεύση μέσω ενός ταξιδιού πριν το μόνιμο, για να μη βρεθείς προ δυσάρεστων εκπλήξεων δηλαδή. Όχι ότι δε μπορείς να προσαρμοστείς σε διαφορετικές συνθήκες, μπορείς μια χαρά. Απλά πολλές φορές τα πράγματα δεν είναι τόσο ρόδινα όσο στις φωτογραφίες (βλ. USSR). Ε και τέλος πάντων καλά τα λέει ο πολυταξιδεμένος μοδεράτορας. ...Ο οποίος παρεμπιπτόντως έχει ροζ οδοντόβουρτσα. +3.14 Σε φαντάζομαι με μπουφάν, σκουφάκι, γάντια, και ένα τσιγάρο στο στόμα με τα χέρια πάνω σου να τρίβεσαι μόνος. ---> Θέλω φωτογραφία! 14 είμαι..
evabb Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Ω, να σου υπενθυμίσω ότι ήσουν και εσύ κάποτε "μικρή"; Αν δε θέλεις να σχολιάζουμε, απλά μη γράφεις. Σοου ίζι. Υπάρχει και το E-Mail εκτός του Msn. πρωτον μαθε να αναγνωριζεις τις πλακες δευτερον εδω με τον τουφα ειχαμε χοντρο προβλημα με το μσν
giorgos147 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 πρωτον μαθε να αναγνωριζεις τις πλακες δευτερον εδω με τον τουφα ειχαμε χοντρο προβλημα με το μσν Όου. Πλάκα ήταν αυτό; Ένιγουέι. Έτσι και αλλιώς, δε γουστάρω να με λένε "μικρό" (σε γενικό επίπεδο, και ας αναφέρετε ο ομιλητής περί πλάκας).
evabb Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Όου. Πλάκα ήταν αυτό; Ένιγουέι. Έτσι και αλλιώς, δε γουστάρω να με λένε "μικρό". αφου εισαι οτι πρεπει για pedobear φαση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.