Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γιώργαρε, εγώ μαζί σου είμαι, αλλά ένα ταξιδάκι στις χώρες που σε ψήνουνε να μείνεις δεν είναι κακή ιδέα. Να ξέρεις και τι να περιμένεις ρε παιδί μου σε καθημερινή βάση.

Ξέρεις σε πόσο κόσμο άρεσε η Κοπεγχάγη στις διακοπές; =ρ

Δημοσ.

Χουχου.

Πάω να κάνω κάνα τσιγάρο στο μπαλκόνι γιατί έχει και ανιχνευτή καπνού το δωμάτιο.

Γαμάει ο Βορράς ρε, κάθε τσιγάρο σου σφίγγει και το δέρμα στους -5.

Δημοσ.
Γιατί έχω βαρεθεί την Ελλάδα...

Ναι αλλά καλό θα ήταν να πάρεις μια μικρή γεύση μέσω ενός ταξιδιού πριν το μόνιμο, για να μη βρεθείς προ δυσάρεστων εκπλήξεων δηλαδή. Όχι ότι δε μπορείς να προσαρμοστείς σε διαφορετικές συνθήκες, μπορείς μια χαρά. Απλά πολλές φορές τα πράγματα δεν είναι τόσο ρόδινα όσο στις φωτογραφίες (βλ. USSR). Ε και τέλος πάντων καλά τα λέει ο πολυταξιδεμένος μοδεράτορας.

...Ο οποίος παρεμπιπτόντως έχει ροζ οδοντόβουρτσα.

Δημοσ.
Εντάξει το τσιγάρο, αλλά μου έκανε τράκα ένας περίεργος.

PB044325.jpg

Σε φαντάζομαι με μπουφάν, σκουφάκι, γάντια, και ένα τσιγάρο στο στόμα με τα χέρια πάνω σου να τρίβεσαι μόνος. ---> Θέλω φωτογραφία!

Αχ ρε, σε ζηλεύω.

Λατρεύω το κρύο.

Κρύο+τζάκι+ξένοιαστες ώρες μπροστά στον υπολογιστή, έξω χιόνι, και δίπλα το τζάκι---> Θα έδινα τα πάντα.

Ναι αλλά καλό θα ήταν να πάρεις μια μικρή γεύση μέσω ενός ταξιδιού πριν το μόνιμο, για να μη βρεθείς προ δυσάρεστων εκπλήξεων δηλαδή. Όχι ότι δε μπορείς να προσαρμοστείς σε διαφορετικές συνθήκες, μπορείς μια χαρά. Απλά πολλές φορές τα πράγματα δεν είναι τόσο ρόδινα όσο στις φωτογραφίες (βλ. USSR). Ε και τέλος πάντων καλά τα λέει ο πολυταξιδεμένος μοδεράτορας.

Γιουυυχου... 14 είμαι γιετ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...