alexzzz Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Λατρεύω την midi μουσική που υπάρχει στα crack των παιχνιδιών...
Physics_Rulez Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Ούτε copy paste δεν πρόλαβα να το κάνω ρε λούσι πήγα να κάνω και εξυπνάδα με τον 3ο συμπληρωματικό κανόνα...
giorgos147 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Γιώργο γιατί όχι ταξίδι που στην τελική είναι και πιο φτηνό από ένα master; Γιατί έχω βαρεθεί την Ελλάδα...
Lucifer Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Γιώργαρε, εγώ μαζί σου είμαι, αλλά ένα ταξιδάκι στις χώρες που σε ψήνουνε να μείνεις δεν είναι κακή ιδέα. Να ξέρεις και τι να περιμένεις ρε παιδί μου σε καθημερινή βάση. Ξέρεις σε πόσο κόσμο άρεσε η Κοπεγχάγη στις διακοπές; =ρ
Physics_Rulez Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Για τον αντιπασόκο λέμε; εγώ θα το έλεγα ενημέρωση κι έτσι, αλλά με κάλυψες.
Lucifer Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Χουχου. Πάω να κάνω κάνα τσιγάρο στο μπαλκόνι γιατί έχει και ανιχνευτή καπνού το δωμάτιο. Γαμάει ο Βορράς ρε, κάθε τσιγάρο σου σφίγγει και το δέρμα στους -5.
Physics_Rulez Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 έχεις και καρεκλίτσα-συνθετικήκουβερτίτσα;
firewalker Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 700 € πήγαινε έλα και διαμονή μερικές μέρες στο CERN καλά είναι;
Achilles Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 ...Γαμάει ο Βορράς ρε... Όταν εγώ στα έλεγα... Ζηλεύω...
Lucifer Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Εντάξει το τσιγάρο, αλλά μου έκανε τράκα ένας περίεργος.
Höfdingadrapa Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Ο μόνος φίλος που λιώνει για 'σενα. Έμπα μέσα ρε μουρλέ.
slipknot Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Γιατί έχω βαρεθεί την Ελλάδα... Ναι αλλά καλό θα ήταν να πάρεις μια μικρή γεύση μέσω ενός ταξιδιού πριν το μόνιμο, για να μη βρεθείς προ δυσάρεστων εκπλήξεων δηλαδή. Όχι ότι δε μπορείς να προσαρμοστείς σε διαφορετικές συνθήκες, μπορείς μια χαρά. Απλά πολλές φορές τα πράγματα δεν είναι τόσο ρόδινα όσο στις φωτογραφίες (βλ. USSR). Ε και τέλος πάντων καλά τα λέει ο πολυταξιδεμένος μοδεράτορας. ...Ο οποίος παρεμπιπτόντως έχει ροζ οδοντόβουρτσα.
giorgos147 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Εντάξει το τσιγάρο, αλλά μου έκανε τράκα ένας περίεργος. Σε φαντάζομαι με μπουφάν, σκουφάκι, γάντια, και ένα τσιγάρο στο στόμα με τα χέρια πάνω σου να τρίβεσαι μόνος. ---> Θέλω φωτογραφία! Αχ ρε, σε ζηλεύω. Λατρεύω το κρύο. Κρύο+τζάκι+ξένοιαστες ώρες μπροστά στον υπολογιστή, έξω χιόνι, και δίπλα το τζάκι---> Θα έδινα τα πάντα. Ναι αλλά καλό θα ήταν να πάρεις μια μικρή γεύση μέσω ενός ταξιδιού πριν το μόνιμο, για να μη βρεθείς προ δυσάρεστων εκπλήξεων δηλαδή. Όχι ότι δε μπορείς να προσαρμοστείς σε διαφορετικές συνθήκες, μπορείς μια χαρά. Απλά πολλές φορές τα πράγματα δεν είναι τόσο ρόδινα όσο στις φωτογραφίες (βλ. USSR). Ε και τέλος πάντων καλά τα λέει ο πολυταξιδεμένος μοδεράτορας. Γιουυυχου... 14 είμαι γιετ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.