aledjo Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 aledjo, δε θέλω να σου τη βγω, αλλά είμαι σίγουρος ότι έχω πάει με πιο πολλές απ' ότι εσύ. ε μπραβο σου! ειπα εγω οτι εχω παει με τις περισσοτερες απ'ολους εδω μεσα? εσενα θα σε κανω super moderator
1980 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 εγω θα ειμαι ενας απλος μοντ παντως. την καβατζωσα την θεση.
aledjo Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 e.r.e.g.l.e.n.t.i.a.l.e.m.e. αχ γλυκεια μου φρου-φρου μπορει εσυ να εισαι πολυ πιο εξυπνη απ'ολες αυτες που εχω γνωρισει και ακομα να μην εχω φτασει στο level σου! ελπιζω να ισχυει αυτο που ειπα για να υπαρχει λογος να συνεχιζω να ασχολουμαι με γυναικες... αλλιως δεν εχει κανενα νοημα!
aledjo Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 εγω θα ειμαι ενας απλος μοντ παντως. την καβατζωσα την θεση. τι θα κερδισω?
Φρού-Φρού Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 αχ γλυκεια μου φρου-φρου μπορει εσυ να εισαι πολυ πιο εξυπνη απ'ολες αυτες που εχω γνωρισει και ακομα να μην εχω φτασει στο level σου! ελπιζω να ισχυει αυτο που ειπα για να υπαρχει λογος να συνεχιζω να ασχολουμαι με γυναικες... αλλιως δεν εχει κανενα νοημα! αφφφφφςςςςςςς δυνατή παγίδα το κοπλιμεντάρε σου... Το φόρουμ πάντως φροντίζει για όλους. Μπορεί να μας πήρανε τον Houston, μας έμεινε όμως ο Αλέτσος. Παράπονο δεν έχω! Αστείος που είσαι ρε μπαγάσα ...
1980 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 δεν μου λες τωρα μπηκες εδω να ταραξεις τα νερα βραδιατικο φρου? ΧΑ.
Mithrantir Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 @Aledjo Τελειότητα σε ζώντα οργανισμό δεν υπάρχει. Τελειότητα σημαίνει στασιμότητα για πάντα. Η στασιμότητα είναι ο θάνατος. Οτιδήποτε τέλειο είναι και νεκρό. Η ζωή (και οι ζώντες οργανισμοί) συνεχώς εξελίσσεται και μεταλάσσεται. (Όχι δεν είναι δική μου φιλοσοφία) Αν επιμένεις οτι δεν έχεις άλλο σκοπό στη ζωή εκτός απ' αυτόν της τέλειας γυναίκας, ξέρεις τι πρέπει να κάνεις. EDIT: Absinthe ακόμα υποψίες έχεις? Πρέπει να είσαι είτε μικρός είτε πάρα πολύ ρομαντικός.
pappous_soulis Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Την Πέμπη μου έστειλε ένας φίλος.ένα δέμα μέσω ΕΛΤΑ.Λόγω των ημερών πότε λέτε θα μου έρθει?
poscaman Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 μολις σκεφτηκα οτι ταιριαζει στη συζητηση
red7genius Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Την Πέμπη μου έστειλε ένας φίλος.ένα δέμα μέσω ΕΛΤΑ.Λόγω των ημερών πότε λέτε θα μου έρθει? καλη χρονια
aledjo Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 αφφφφφςςςςςςς δυνατή παγίδα το κοπλιμεντάρε σου... ελα τωρα που δε σ'αρεσε.... μη κανεις τη δυσκολη.... δε σου μιλαει κανενας τυχαιος! btw. απο περιεργια, ποσο χρονων εισαι? @Mithrantir συμφωνω αλλα δεν ειπα οτι ψαχνω τη τελεια γυναικα.... απλος οσο πιο καλυτερη απο τις αλλες γινεται! ε αυτο πιστευω να υπαρχει....
poscaman Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 και ποσο ειναι η μεγαλυτερη σου σχεση ειπαμε?? (σε βαθος χρονου)
Pablo_Hasan Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 aledjo, καλυτερη εννοεις σε εμφανιση ή αλλα πραματα; σε τι;
aledjo Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 και ποσο ειναι η μεγαλυτερη σου σχεση ειπαμε?? (σε βαθος χρονου) κοιτα αυτο ειναι ενα λεπτο σημειο. σχεση δεν ειπα εγω ποτε οτι ειχα, ΑΥΤΕΣ λεγανε οτι εχουν σχεση μαζι μου.... απλος το μεγαλυτερο χρονικο διαστημα που ασχοληθηκα με μια ηταν καπου στο 8μηνο. το καλο με μενα ειναι οτι οταν ασχολουμαι με μια, ασχολουμαι ΜΟΝΟ με αυτη! δε κανω παραλληλες μακακιες.... αλλα λεω οτι αυτο το καιρο ασχολουμαι με τη ταδε και περναμε καλα! μονο αυτο! δε το λεω σχεση αυτο το πραγμα εγω.... οι γυναικες ειναι φαντασμενες και νομιζουν οτι επειδη ασχολουμαι με την ταδε οτι πρεπει να εχω σχεση. αυτο το ΣΟΒΑΡΗ ΣΧΕΣΗ που λενε, εγω ΔΕ το εχω κανει ως τωρα γιατι ΚΑΜΙΑ δε μου το εβγαλε αυτο.... εγω φταιω? αχ και ειμαι 24χρονων.... σε ηλικια γαμου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.