little loulou Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 \\\\\\\\\\\\\\\\m/////////// Η αριστερά πάνω προς δεξιά κάτω slashes έχουν μικρότερα κενά απο τις άλλες που είναι αριστερά κάτω προς δεξιά πάνω... οοοχι.οοοχι.προκειται για οπτικη πλανη.
andreapaog328 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Η θέα από το μπαλκόνι μου χθες το βράδυ: wtf ψεύτικο εντελώς...
alexzzz Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Κράτα γερά,ποντιάκο και άσε τα αλάνια να λένε ό,τι θέλουν.Όλα στο μυαλό είναι,στο λέει ομοιοπαθής.Έβλεπα το κα#λί μου με καθρεφτάκι και κατάφερα να σκοτώσω 14 kgr* σε ένα χρόνο.Πάλεψα και με το ποδήλατο και μάζεψα και κάμποσες πατσές.Τώρα με κατατρέχει ολίγη από βουλιμία (γέροντα ξυλοκόπο το γήρας κατέτρυχε) και ξεσαλώνω τρέφοντας τον δαιμονάκο μου με ενισχυτές ντοπαμίνης [γλυκά/σοκολάτες/ξύδια],αλλά (θέλω να νομίζω ότι) είναι ελεγχόμενο,γιατί αδιάψευστος μάρτυς η ζυγαριά. Όχι πολλά φρούτα και προτίμα πορτοκάλια-ακτινίδια που βοηθάνε και στη πέψη... my2€cents. Κωστή,ζηλεύω,μα το ψωμάκι σου λέω. ορίστε ρε ρεμάλια ο άνθρωπος ο σωστός... ευχαριστώ ρε μαγαζάτορ
slipknot Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Η θέα από το μπαλκόνι μου χθες το βράδυ: Μήπως τα σπίτια αυτά είναι φτιαγμένα από ζάχαρη, μπισκότα και καραμελίτσες;
andreapaog328 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 σαν αυτά που βάζουν τα χριστούγεννα στο σύνταγμα είναι...
minarokeftes Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Ξέρει κανείς αν θα δοθεί φέτος το επίδομα στέγασης για τους φοιτητές και πότε περίπου να ούμε???
Lucifer Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 lol @antonl Οι υπόλοιποι, τι να κάνουμε παιδιά, ντόητσλαντ είναι και σεισμούς δεν έχει. Ξαναβγήκα πριν λίγο για ένα τούρκο και λίγο γκλούβαην και έσκαγαν οι νιφάδες στο κανάλι, αέρα δεν είχε, ποίηση, μηχανή δεν είχα μαζί, -5 λέει είναι, δεν ξαναβγαίνω ακόμα. Μετά τα 3 λίτρα μπύρα που θα 'μαι άτρωτος.
status Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Μήπως τα σπίτια αυτά είναι φτιαγμένα από ζάχαρη, μπισκότα και καραμελίτσες; άϊ μαρή ραπουνζέλ μας ανέβασες το ζάχαρο απογευματιάτικα:Ρ
MsquitoPrincess Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 http://www.codeweavers.com/compatibility/browse/name/?app_id=2576 Κατέβασα το χαζοzune αλλα τώρα είδαι οτι το blakοcrossover θέλει $$... Ψάχνω crack whores ας we speak.. Μέχρι τότε διάβαζε το known not to work και θυμήσου την φωτό του mickey θοδωράκη που ανέβηκε σήμερα στο /b/ μαζί με R.I.P. I lol'd. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:42 ---------- Δεν ξεκινάει με τίποτα ο χείμαρρος... Έχει απόλυτη ησυχία στο σπίτι και νομίζω οτι ακούω τον ήχο σύνδεσης 56κ μόντεμ εδώ και ώρα απο το ρούτερ..... Υπάρχει κάποια λογική σε αυτό ή παίζει paranormal activity around? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:43 ---------- κ-κ-κ-κ-κ-κ-κομπο ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:44 ---------- Χτίζοντας με ασιοδοξία το μέλλον. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:45 ---------- /////////////////////Χρυσά Θεμέλια\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:46 ---------- \\\\\\\\\\\\\\\\m//////////// Η αριστερά πάνω προς δεξιά κάτω slashes έχουν μικρότερα κενά απο τις άλλες που είναι αριστερά κάτω προς δεξιά πάνω... Bugs anyone? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:50 ---------- Δεν λειτουργεί... Πέη ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:52 ---------- Φάκ γιου ντόλφινς. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:53 ---------- #53584 γκέτ!!! Το κρόσόβερ τον ήπιε Tριαλαλολ Η θέα από το μπαλκόνι μου χθες το βράδυ: Η θέα από το μπαλκόνι μου σήμερα το πρωί: Η πόλη: Η πατρίδα: Η παραλία: Και ο φάρος: Η ωραία βαλτική σας χαιρετά. Οκ, ξέρουμε.Μαγνητικά πεδία και λοιπά.Αλλά μη μας κάνεις και ψυχολογικό πόλεμο. Επίσης οι 2 πρώτες γαμάνε κι αντιφάσκουν. Η βραδινή είναι σαν καλοκαίρι και η ημερήσια χειμωνιάτικη.
giorgos147 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Η θέα από το μπαλκόνι μου χθες το βράδυ: Η θέα από το μπαλκόνι μου σήμερα το πρωί: Η πόλη: Η πατρίδα: Η παραλία: Και ο φάρος: Η ωραία βαλτική σας χαιρετά. Όχι, δε μου αρέσει! Ρε, επίτηδες το κάνεις; Τέλος. Με το καλό, όταν πάω πανεπιστήμιο και τελειώσω και από εκεί, θα πάω έξω για μεταπτυχιακό... Αλλά... Αμήν και πότε =P
alexzzz Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Βάζω στοίχημα ότι έχεις ίνδαλμα τον jason :lol:
slipknot Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Γιώργο γιατί όχι ταξίδι που στην τελική είναι και πιο φτηνό από ένα master;
washcloud Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 κι όταν είναι με το καλό, σου πουλάμε φτηνά και το Matiz με το οποίο θα το κάνεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.