Achilles Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Και στο ξανάπα πόντιε: Δίαιτα κάνουν μόνο οι γυναίκες και οι αδερφές (όχι οι νοσοκόμες).
alexzzz Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Ανάθεμα σε culo γερε... το έχω ρίξει στα φρούτα και θα ξανά κυλήσω... πάω να μου κάνω καφέ να μου φύγει η όρεξη για γλυκό.
Achilles Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Ανάθεμα σε culo γερε... το έχω ρίξει στα φρούτα και θα ξανά κυλήσω... πάω να μου κάνω καφέ να μου φύγει η όρεξη για γλυκό. Liza, μπανάνα....
antonl Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Thanks μελισσούλη. Ζωγράφισες πάλι Liza, μπανάνα.... lol Με πρόλαβες
Achilles Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Τα μεγάλα πνεύματα συναντήθηκαν antonl... Πάω να φάω κάτι kinder bueno που έχω για ώρα ανάγκης...για καμιά έκτακτη λιγούρα...
washcloud Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Thanks μελισσούλη. Ζωγράφισες πάλι antonl, πες μου τώρα και γιατί το κάναμε...
antonl Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 antonl, πες μου τώρα και γιατί το κάναμε... http://www.codeweavers.com/compatibility/browse/name/?app_id=2576 Κατέβασα το χαζοzune αλλα τώρα είδαι οτι το blakοcrossover θέλει $$... Ψάχνω crack whores ας we speak.. Μέχρι τότε διάβαζε το known not to work και θυμήσου την φωτό του mickey θοδωράκη που ανέβηκε σήμερα στο /b/ μαζί με R.I.P. I lol'd. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:42 ---------- Δεν ξεκινάει με τίποτα ο χείμαρρος... Έχει απόλυτη ησυχία στο σπίτι και νομίζω οτι ακούω τον ήχο σύνδεσης 56κ μόντεμ εδώ και ώρα απο το ρούτερ..... Υπάρχει κάποια λογική σε αυτό ή παίζει paranormal activity around? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:43 ---------- κ-κ-κ-κ-κ-κ-κομπο ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:44 ---------- Χτίζοντας με ασιοδοξία το μέλλον. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:45 ---------- /////////////////////Χρυσά Θεμέλια\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:46 ---------- \\\\\\\\\\\\\\\\m//////////// Η αριστερά πάνω προς δεξιά κάτω slashes έχουν μικρότερα κενά απο τις άλλες που είναι αριστερά κάτω προς δεξιά πάνω... Bugs anyone? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:50 ---------- Δεν λειτουργεί... Πέη ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:52 ---------- Φάκ γιου ντόλφινς. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:53 ---------- #53584 γκέτ!!! Το κρόσόβερ τον ήπιε ^ Μονόλογος ^ Hamlet ^ klain-hic-main Γιατί αγαπιόσασταν. Γιατί ο παρατατικός;
Lucifer Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Η θέα από το μπαλκόνι μου χθες το βράδυ: Η θέα από το μπαλκόνι μου σήμερα το πρωί: Η πόλη: Η πατρίδα: Η παραλία: Και ο φάρος: Η ωραία βαλτική σας χαιρετά.
o_magazatoras Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Ανάθεμα σε culo γερε... το έχω ρίξει στα φρούτα και θα ξανά κυλήσω... πάω να μου κάνω καφέ να μου φύγει η όρεξη για γλυκό. Κράτα γερά,ποντιάκο και άσε τα αλάνια να λένε ό,τι θέλουν.Όλα στο μυαλό είναι,στο λέει ομοιοπαθής.Έβλεπα το κα#λί μου με καθρεφτάκι και κατάφερα να σκοτώσω 14 kgr* σε ένα χρόνο.Πάλεψα και με το ποδήλατο και μάζεψα και κάμποσες πατσές.Τώρα με κατατρέχει ολίγη από βουλιμία (γέροντα ξυλοκόπο το γήρας κατέτρυχε) και ξεσαλώνω τρέφοντας τον δαιμονάκο μου με ενισχυτές ντοπαμίνης [γλυκά/σοκολάτες/ξύδια],αλλά (θέλω να νομίζω ότι) είναι ελεγχόμενο,γιατί αδιάψευστος μάρτυς η ζυγαριά. Όχι πολλά φρούτα και προτίμα πορτοκάλια-ακτινίδια που βοηθάνε και στη πέψη... my2€cents. Κωστή,ζηλεύω,μα το ψωμάκι σου λέω.
antonl Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 @Lucifer: Μη νομίζεις κι εγώ που κοιτάω την Κηφισίας απ το παράθυρο στη δουλειά, κάπως έτσι είναι.
antonl Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 [...]2) Ούρα στο νοσοκομείο βρίσκεις γιατί οι άνθρωποι πρέπει να πάνε στο νοσοκομείο, νόμιζα πως είναι απλός ο συλλογισμός [...] Αυτό συμβαίνει μόνο στους νοσηλευόμενους από τσίμπημα τσούχτρας; Ή τους κατουράνε όλους ανεξαρτήτως κατά την εισαγωγή;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.