elven Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Ωραία αν και απο τα τελευταία δεν πήρα πρέφα κατάλαβα ότι δεν. Κρίμα,πάντως μην macαρεις ,μιλάμε για τον καλύτερο Player που κυκλοφορεί σε mac,windows,linux,solaris,amiga,sega,mega,star,alter,καθημεριν,η,sportday και δεν συμαζεύεται . Ευχαριστώ πάντως για τον κόπο ρε
caution Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 ( στο θέατρο πάντα μου άρεσαν οι μονόλογοι ) Go go klainmaingr
klainmaingr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Wow!! Κρίμα! Θα έπαιζε τέλεια το youtube μου... Δεν κατεβάζω μουσική εδώ και ΠΑΡΑ πολύ καιρό... YT ιζ δε σίτ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ Τ&S (greek hiphop pun intended).
elven Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Ειρωνεία,ειρωνεία; Με το YouTube αναρωτιόμουν. Κατεβάζω βίντεο απο κει και είμαι εντελώς νόμιμος Το κάνω mp3,μεταμορφώνομαι σε παράνομος; ήρθε η ώρα του Γιάννη Βαλαώρα,bed time zzZZZZZZZZzzzzZZZZzzzZzZz
status Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Τι έγινε ρε κλάϊν, μονόπρακτο το έκανες;:Ρ Μέρες παίδες
caution Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 2 από τους 3 στόχους της ημέρας "σκάσαν" fail, underachiever mayhem
antonl Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Τι επιπέδου ήταν; i) Να λύσω το οικονομικό πρόβλημα της ζωής μου. ii) Να με παρενοχλήσει σεξουαλικά η Jolie. iii)Να κάνω το #54000 post στο offtopic. Πολύ ησυχία σήμερα. Ο πόντιος απολύθηκε ή αρρώστησε βαριά;
alexzzz Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Πολύ ησυχία σήμερα. Ο πόντιος απολύθηκε ή αρρώστησε βαριά; πόντιος εδώ!!! τίποτα από τα 2... απλή βαρεμάρα έκανα μια εξυπηρέτα και μου δόκανε 2 προφιτερόλια... ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΑ ΜΟΥ... τα έδωσα παρακάτω
alexzzz Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 αν σου πω ότι αυτό σκεφτόμουν ... αλλά τα έδωκα στον κυρ πατέρα
caution Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 @antonl όχι, πιο χαλαρά πράματα... αυτό με τη Jolie πάντως...
parsifal Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 αν σου πω ότι αυτό σκεφτόμουν ... αλλά τα έδωκα στον κυρ πατέρα Τί να τα κάνει, δεν έχει ανάγκη!
Achilles Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Πανάθεμά σε πόντιε, με το που γύρισα και άνοιξα το offtopic...να γράφεις για προφιτερόλια. Μόνο ο antonl με σκέφτεται... Εσύ είσαι για τον λάκκο με τα φίδια, για να μην πω για τον λάκκο με τις ... (κατάλαβες)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.