Achilles Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Ναι δίκιο έχεις 548χμ είναι. Περίπου. Εξαρτάται και ποιους δρόμους θα ακολουθήσεις. Αλλά από εθνικό δίκτυο περίπου 500 χλμ είναι. Πες το και στον πόντιο που αμέσως να με αμφισβητήσει...
alexzzz Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Πες το και στον πόντιο που αμέσως να με αμφισβητήσει... ε, λέω culo γερος είναι... χαμένα θα τα έχει
washcloud Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 jason, αν πάντως είναι να πας, καλύτερα να πας οδικώς, για να είμαστε εντάξει κι από γραμματολογικής απόψεως
Achilles Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 ε, λέω culo γερος είναι... χαμένα θα τα έχει Σε έχω για πρωινό ... jason, αν πάντως είναι να πας, καλύτερα να πας οδικώς, για να είμαστε εντάξει κι από γραμματολογικής απόψεως Είπα και 'γω. Κανείς δεν το πρόσεξε;
elven Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 jason έχεις κανονίσει τπτ για την Καθαρά Δευτέρα του 2012; Γιατί λέμε να κατέβουμε Κρήτη
d3m0n Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Χα απο το Αίγιο είμαι!!!! Έλα ρε πατριώτη και εγώ από εκεί είμαι αλλά μένω αθήνα.
ANHLIKOS Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 jason έχεις κανονίσει τπτ για την Καθαρά Δευτέρα του 2012;Γιατί λέμε να κατέβουμε Κρήτη Μην πας τοτε ρε, εχουμε κανονίσει. Δεν εχεις ακούσει τπτ για καταστροφή του κόσμου?
jason_rethymno Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 jason έχεις κανονίσει τπτ για την Καθαρά Δευτέρα του 2012;Γιατί λέμε να κατέβουμε Κρήτη χαχαχα:lol:
alexzzz Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Έφερε ένας φίλος ένα λαπιτόπι στο οποίο είναι χαλασμένο το κουμπί που ανοίγει το wifi... έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορώ να κάνω;
Achilles Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Πες του να σου φέρει άλλο που να έχει wifi...
elven Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Το πλήκτρο έχει χαλάσει ή του αποκάτου; Μην πας τοτε ρε, εχουμε κανονίσει. Δεν εχεις ακούσει τπτ για καταστροφή του κόσμου? Αααα δεν ξέρω άμα θα μαι δω,αλλά και να μην είμαι θα το δω cinema μάλλον
alexzzz Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Πες του να σου φέρει άλλο που να έχει wifi... τι μα'ακας Το πλήκτρο έχει χαλάσει ή του αποκάτου; έχει ξεχωριστό κουμπί το οποίο δεν δουλεύει.
elven Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Ναι βρε παιδίμ,αν πάρεις ένα μαχαιράκι ή κάτι μυτερό τες παντων μπορείς να το πατήσεις; Όχι με το πλήκτρο,δεν ξέρω πως να το πω,με το μαχαίρι να πατήσεις εκεί που πατάει το πλήκτρο(κάτω απο το πλήκτρο). Αλλιώς ανοιξε το
alexzzz Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Ένα culo amilo είναι με ένα γ#^%@^$@$ κουμπο και μαχαίρι δεν γίνεται να βάλω, ούτε να το βγάλω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.