aledjo Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 stay on line.... ετοιμαζω δικο μου forum γιατι εδω δε συνεχιζεται η συζητηση.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1980 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 θελω να γινω μοντ εκει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Εμένα και απλό μέλος,μου αρκεί... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 ναι τους λεω ολα αυτα και ακομα τους διχνω το forum αυτο οταν γραφω τετοια και αυτες συμφωνουν απολυτα μαζι μου! 2-3 μαλιστα ειναι οι κοπελες που εχω επαφες που εχω γνωρισα απο δω μεσα.... μη σου φαινεται παραξενο αλλα εγω εχω μαγνητη να τραβαω= εξυπνες= γυναικες χωρις κομπλεξ κτλ κτλ... e.r.e.g.l.e.n.t.i.a.l.e.m.e. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SGP Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Φρου, προφανώς εσύ απλά ζηλεύεις!~ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Παιδιά μια ερώτηση να κάνω και αν γίνεται όποιος ξέρει να μου πει γιατί επείγομαι...ένα cinema το Odeon Ιντεαλ έχει κανείς ιδέα που είναι και πώς πάμε εκεί με συγκοινωνία ??? Edit:Άκυρο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Φρου, προφανώς εσύ απλά ζηλεύεις!~ προφανέστατα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MsquitoPrincess Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 ναι τους λεω ολα αυτα και ακομα τους διχνω το forum αυτο οταν γραφω τετοια και αυτες συμφωνουν απολυτα μαζι μου!2-3 μαλιστα ειναι οι κοπελες που εχω επαφες που εχω γνωρισα απο δω μεσα.... μη σου φαινεται παραξενο αλλα εγω εχω μαγνητη να τραβαω εξυπνες γυναικες χωρις κομπλεξ κτλ κτλ... Μάγκα μου ούτε στα προκαταρκτικά.Πρέπει να είμαι από τις χαζές που δεν τις πιάνει ο μαγνήτης.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ferongr Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Owned? Ετσι φαινεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 aledjo, δε θέλω να σου τη βγω, αλλά είμαι σίγουρος ότι έχω πάει με πιο πολλές απ' ότι εσύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Μάγκα μου ούτε στα προκαταρκτικά.Πρέπει να είμαι από τις χαζές που δεν τις πιάνει ο μαγνήτης.. Σε ερωτευτηκα λιγάκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Μάγκα μου ούτε στα προκαταρκτικά.Πρέπει να είμαι από τις χαζές που δεν τις πιάνει ο μαγνήτης.. εσυ μαλλον εχεις ξεφυγει απο το age group του... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MsquitoPrincess Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 @KWSN_Men : @Pablo_Hasan :Νόμιζα είναι θέμα νοημοσύνης και όχι ηλικίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 βασικα ειναι και τα δυο, αλλα οσο περναν τα χρονια βαζουμε σιγα σιγα μυαλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Η επιστροφή του ferongr με καινούργιο avatar ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.