aledjo Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 stay on line.... ετοιμαζω δικο μου forum γιατι εδω δε συνεχιζεται η συζητηση....
Φρού-Φρού Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 ναι τους λεω ολα αυτα και ακομα τους διχνω το forum αυτο οταν γραφω τετοια και αυτες συμφωνουν απολυτα μαζι μου! 2-3 μαλιστα ειναι οι κοπελες που εχω επαφες που εχω γνωρισα απο δω μεσα.... μη σου φαινεται παραξενο αλλα εγω εχω μαγνητη να τραβαω= εξυπνες= γυναικες χωρις κομπλεξ κτλ κτλ... e.r.e.g.l.e.n.t.i.a.l.e.m.e.
slipknot Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Παιδιά μια ερώτηση να κάνω και αν γίνεται όποιος ξέρει να μου πει γιατί επείγομαι...ένα cinema το Odeon Ιντεαλ έχει κανείς ιδέα που είναι και πώς πάμε εκεί με συγκοινωνία ??? Edit:Άκυρο....
Φρού-Φρού Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Φρου, προφανώς εσύ απλά ζηλεύεις!~ προφανέστατα
MsquitoPrincess Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 ναι τους λεω ολα αυτα και ακομα τους διχνω το forum αυτο οταν γραφω τετοια και αυτες συμφωνουν απολυτα μαζι μου!2-3 μαλιστα ειναι οι κοπελες που εχω επαφες που εχω γνωρισα απο δω μεσα.... μη σου φαινεται παραξενο αλλα εγω εχω μαγνητη να τραβαω εξυπνες γυναικες χωρις κομπλεξ κτλ κτλ... Μάγκα μου ούτε στα προκαταρκτικά.Πρέπει να είμαι από τις χαζές που δεν τις πιάνει ο μαγνήτης..
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 aledjo, δε θέλω να σου τη βγω, αλλά είμαι σίγουρος ότι έχω πάει με πιο πολλές απ' ότι εσύ.
KWSN_Men Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Μάγκα μου ούτε στα προκαταρκτικά.Πρέπει να είμαι από τις χαζές που δεν τις πιάνει ο μαγνήτης.. Σε ερωτευτηκα λιγάκι
Pablo_Hasan Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Μάγκα μου ούτε στα προκαταρκτικά.Πρέπει να είμαι από τις χαζές που δεν τις πιάνει ο μαγνήτης.. εσυ μαλλον εχεις ξεφυγει απο το age group του...
MsquitoPrincess Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 @KWSN_Men : @Pablo_Hasan :Νόμιζα είναι θέμα νοημοσύνης και όχι ηλικίας.
Pablo_Hasan Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 βασικα ειναι και τα δυο, αλλα οσο περναν τα χρονια βαζουμε σιγα σιγα μυαλο
slipknot Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Η επιστροφή του ferongr με καινούργιο avatar !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.