nzeppos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Pro Evolution Soccer 6, Superleague patch, πρωινιάτικο και να μην μπορείς να βάλεις γκολ στην Παλέρμο και την π....άνα την Κατάνια. Κάψιμο. "Μπύρα, φέρε μπύρα" (από Σπιρτόκουτο)
Freakster Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Αγαπητέ πανκυ, σου ξέφυγε μια λέξη btw. μανκης:twisted:
red7genius Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 την κατάλληλη γεύση τσαγιού btw η υπερβολικη καταναλωση τσαγιου οδηγει σε στυτική δυσλειτουργια...(εχω ακουσει)
Freakster Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Για αυτό οι άγγλοι, δε πολυσκάνε για το σεξ, αρκεί να μη τους πάρουν το κινητό τους για ένα μήνα; (βλ. σχετική έρευνα) Γιατί δε μπορούν
poscaman Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 και μολις ανακαλυψαμε γιατι ο punky εχει μειωμενη λιμπιντο...αρα δεν φταει η φρου φρου
Freakster Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Mη του λες τέτοια και πει κανένα "ελάτε να σας αποδείξω πως όλα οκ" γιατί εγώ δε πάω./
nzeppos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Έχει γιομίσει ο ντουνιάς με αφίσες του Jan Garbarek. Κάτι σημαίνει αυτό.
kx5 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 :evil: Όποτε πλένω το αμάξι βρέχει :evil: Στάνταρ. Δε μπα να το έχω δύο μήνες άπλυτο, από το πολύ χώμα να έχει φυτρώσει γρασίδι στα πατάκια και τα τζάμια να είναι φιμέ από τη σκόνη... με το που το πλύνω θα βρέξει :evil: Και δε θα βρέξει απλά... θα ρίξει μια μικρή ψιχάλα για 5 λεπτά ίσα ίσα να γίνει κώλος. Μετά θα βγει ο ήλιος και δε θα βρέξει μέχρι να το πλύνω ξανά :evil: Μη ρωτάτε την ΕΜΥ για βροχή, εμένα να ρωτάτε.
Lucifer Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Ισχύει. Και όποτε ανάβεις τσιγάρο έρχεται το λεωφορείο και όποτε κάνεις μπάνιο χτυπάει το τηλέφωνο.
myminimusic Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Χαχα!Ειδικα αυτο με το τσιγαρο!! Υ.Γ Sopor rulz! :mrgreen:
red7genius Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 και οποτε ντυνεσαι βαρια κανει ζεστη και οποτε ελαφρια κρυο...
MsquitoPrincess Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Ξέρει κανείς κάποιο site το οποίο να αφορά σε ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές και να έχει κριτικές ή και συγκριτικά??Πώς είναι το myphone για κινητά,κάτι αντίστοιχο. Ψάχνω αλλά δεν βρίσκω κάτι
kx5 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Εδώ σας γράφω τον πόνο μου και εσείς με δουλεύετε Αλλά είναι αλήθεια. Κάθε ένα με δύο μήνες το πλένω. Τη μέρα εκείνη θα βρέξει! Ξέρει κανείς κάποιο site το οποίο να αφορά σε ψηφιακές φωτογραφικές μηχανέςκαι να έχει κριτικές ή και συγκριτικά??Πώς είναι το myphone για κινητά,κάτι αντίστοιχο. Ψάχνω αλλά δεν βρίσκω κάτι http://www.dpgr.gr/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.