ANHLIKOS Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Για 10 μήνες ήμουν τζιτζι! καμιά αποσύνδεση και κλείδωνα 19-20 ΑΛΛΑ απο τον Σεπτέμβρη μου έχουν ρίξει μια μούντζα, απο χέρι αυνανισμού, ΝΑ με το συμπάθιο! Ακόμα και ο τεχνικός που ήρθε μου είπε πως τα καλώδια μου είναι μια χαρά. Με λιγα λογια δεν φταίω εγω...
elven Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 O Α. είναι ελεύθερος και ζει ανάμεσα μας,αλλά και να τον φυλακίσουν αυτός θα 'ναι κοντά μας. τόσο κοντά μας που θα μυρίζει την κλανιά μας Α. μη μασάς η λευτεριά είναι κοντά Α. κάνε ντου βρήκαμε τη δίδυμη της Μκρής Λουλού
ANHLIKOS Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Κάτι τέτοιο εννοείς; :-D:-D Μια χαρα ειναι ετσι.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 δήλωνε βλάβες μέχρι να φτιαχτεί ή μέχρι να πεθάνει ο highlander
status Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 τόσο κοντά μαςπου θα μυρίζει την κλανιά μας Α. μη μασάς η λευτεριά είναι κοντά Α. κάνε ντου βρήκαμε τη δίδυμη της Μκρής Λουλού Ο Α. είναι παλιοχαρακτήρας κ τσάτσος (όχι κ ακαδημαϊκός) των αμερικάνων!! :Ρ
andreapaog328 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Έχασες το λεωφορείο σήμερα; (Ούτε στη μέρα της μορμότας τόση γκαντεμιά:Ρ) όχι...πήγαμε εστία για φαγητό, η ουρά για να μπείς μέσα ήτανε και 2 χιλιόμετρα, πήγαμε σε άλλο φαγάδικο και δεν είχε ρεύμα..Όλα αυτά, 2 άτομα με μία ομπρέλα, μεσα σε έναν κατακλυσμό βροχής, αέρα και αστραπές...
giorgos147 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Παιδιά, είδα τώρα στο Ράδιο αρβύλα ένα βίντεο σε ξένη εκπομπή με όνομα Talent, ότι ο σε ένα κόλπο, ένας με ένα τόξο, πέτυχε τον συνεργάτη του στο κεφάλι. Αληθεύει; Φορούσα ωτοασπίδες (), και δε μπορούσα να ακούσω τι λένε...
elven Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Ο Α. είναι παλιοχαρακτήρας κ τσάτσος (όχι κ ακαδημαϊκός) των αμερικάνων!! :Ρ Δεν θα σου περάσει αυτό κουφάλα καναλάρχη θα σου γυρίσει μπούμερανγκ στο πιάτο της ημέρας Πάει δεν πάει,θα σου γυρίσει μπουμενανγκ
slipknot Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 τόσο κοντά μαςπου θα μυρίζει την κλανιά μας Α. μη μασάς η λευτεριά είναι κοντά Α. κάνε ντου βρήκαμε τη δίδυμη της Μκρής Λουλού Κεντάς πράγματι. Μ. Λ. μήπως κάνεις φου; Εργάτες, Αγρότες, Ταμιφλού. Ισχυρό αφεντικό, δίδαξε μας ρε σοφέ είτε μέσα απ' το insomnia είτε μέσα από πριβέ.
minarokeftes Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Παιδιά, είδα τώρα στο Ράδιο αρβύλα ένα βίντεο σε ξένη εκπομπή με όνομα Talent, ότι ο σε ένα κόλπο, ένας με ένα τόξο, πέτυχε τον συνεργάτη του στο κεφάλι. Αληθεύει; Φορούσα ωτοασπίδες (), και δε μπορούσα να ακούσω τι λένε... [ame]http://www.youtube.com/watch?v=x4261r1Gm5Y[/ame]
status Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δεν θα σου περάσει αυτό κουφάλα καναλάρχηθα σου γυρίσει μπούμερανγκ στο πιάτο της ημέρας Πάει δεν πάει,θα σου γυρίσει μπουμενανγκ Άντε ρε αριστερέ δάκτυλε! :Ρ
antonl Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 @giorgos147: Ναι. [ame]http://www.youtube.com/watch?v=x4261r1Gm5Y[/ame] 'Έζησε. Με πρόλαβε ο άλλος
status Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 http://www.youtube.com/watch?v=x4261r1Gm5Y Κ σκέφτεται ο σκοπευτής "Τώρα που τον πέθανα θα του πηδάω την γυναίκα ανενόχλητος!! " :Ρ
elven Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Άντε ρε αριστερέ δάκτυλε! :Ρ Ναι ρε,είμαι αριστερός τόσο σοφός όσο ο αφεντικός Ηγετικά μας οδηγεί σε μια χώρα ελεύθερη αντι-μασονική να φοβάσαι,να ανησυχείς έρχεται ο Στάλιν ο Κομμουνιστής
status Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 :devil::devil: Συγχαρητήρια μόλις γλίτωσες την περιουσία σου, κ ας έγινες λίγοοοοο ρόμπα! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:55 ---------- Ναι ρε,είμαι αριστερόςτόσο σοφός όσο ο αφεντικός Ηγετικά μας οδηγεί σε μια χώρα ελεύθερη αντι-μασονική να φοβάσαι,να ανησυχείς έρχεται ο Στάλιν ο Κομμουνιστής Όχι πολιτικές συζητήσεις ρε...:Ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.