Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 τοσο μουντος που ειναι τι αλλο θα ηθελε?λιακαδα? ασε να βρεξει μπας και βγει και λιγο εξω απο το σπιτι γιατι οταν ειχε λιακαδα, δεν... με ξέρεις και από χθες?
Achilles Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 ...Άντε μπές να με ρίξεις 3-4 ... Και μετά χαλιέσαι άμα σε πω igay. Ούτε fixed δεν χρειάζεται ρε άμπαλε γιωτά. btw elven is on fire...
little loulou Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 με ξέρεις και από χθες? τι εγινε?αρπαχτηκαμε?
slipknot Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 you are unstοppable!!! http://www.youtube.com/watch?v=_ENxbZCv9mQ&feature=related Τ. και S. μη σκύβετε κεφάλι,με τον slipknot αντίσταση και πάλη,πάλι πάλι βενζίνη και μπουκάλι Spamεριά, ένα post και μια γροθιά.
elven Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Spam spam spam ο Παρασκευάς spam spam να το ξέρεις. spam spam spam, ο Παρασκευάς spam spam θα υποφέρεις. Τα topics σου με καίνε γιατί είσαι μανεκένε... Στου spamε το τεραίνε προηγείσαι ένα μηδένε... Σκοτάδι, πισσοσκόταδο, μαύρο σκοτάδι πίσσα, σκοτάδι είσαι σκοτεινό, σκοτοσκοτεινιασμένο, σκοτάδι κατασκότεινο, και βράδυ βραδιασμένο
Tilemaxx Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Spamεριά, ένα post και μια γροθιά. Ε, το έψαχνα καιρό αυτό.
status Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Ακόμα δεν άρχισα το ίμπεϊ κ έχω 2 θετικές...καρά θετικές...άμα πληρώνεις με το κλείσιμο τελικά...:Ρ
slipknot Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Κοίτα πράγματα, τα σιχάματα μα εγώ, να τους δείρω κυνηγώ. Δες κατάσταση, υπάρχει διάσταση απόψεων, και φοβάμαι να το δω. Τέρμα τα ψέματα, αίμα και φλέματα, χρόνια που περάσανε, τώρα γυρνάμε στο παρελθόν. Τον δέρνω σαν τρελός, μετά γίνομαι καπνός, ηδονίζομαι, αυνανίζομαι ασφαλώς. Τον δέρνω σαν τρελός, σαν τυφλός μανιακός, κι όσο αντέχει αυτός, θα συνεχίζω ανελλιπώς. Κοίτα κόλλημα, έχω πρόβλημα κι εγώ, τη σκιά του κυνηγώ. Φεύγει ο φίλος μου, μένω μόνος μου κι εγώ, κυνηγάω αναρχικό. Τέρμα τα ψέματα, αίμα και φλέματα, χρόνια που περάσανε, τώρα γυρνάμε στο παρελθόν. Τον δέρνω σαν τρελός, μετά γίνομαι καπνός, ηδονίζομαι, αυνανίζομαι ασφαλώς. Τον δέρνω σαν τρελός, σαν τυφλός μανιακός, κι όσο αντέχει αυτός, θα συνεχίζω ανελλιπώς. Γιατί και η ηδονή, είναι τέχνη.
status Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Κοίτα πράγματα, τα σιχάματα μα εγώ, να τους δείρω κυνηγώ. Δες κατάσταση, υπάρχει διάσταση απόψεων, και φοβάμαι να το δω. Τέρμα τα ψέματα, αίμα και φλέματα, χρόνια που περάσανε, τώρα γυρνάμε στο παρελθόν. Τον δέρνω σαν τρελός, μετά γίνομαι καπνός, ηδονίζομαι, αυνανίζομαι ασφαλώς. Τον δέρνω σαν τρελός, σαν τυφλός μανιακός, κι όσο αντέχει αυτός, θα συνεχίζω ανελλιπώς. Κοίτα κόλλημα, έχω πρόβλημα κι εγώ, τη σκιά του κυνηγώ. Φεύγει ο φίλος μου, μένω μόνος μου κι εγώ, κυνηγάω αναρχικό. Τέρμα τα ψέματα, αίμα και φλέματα, χρόνια που περάσανε, τώρα γυρνάμε στο παρελθόν. Τον δέρνω σαν τρελός, μετά γίνομαι καπνός, ηδονίζομαι, αυνανίζομαι ασφαλώς. Τον δέρνω σαν τρελός, σαν τυφλός μανιακός, κι όσο αντέχει αυτός, θα συνεχίζω ανελλιπώς. Το youtube του τεχνολογικά αναλφάβητου..:Ρ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 τι εγινε?αρπαχτηκαμε? δεν φταίω εγώ, η μπουρδολογία με ανάγκασε...
elven Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Who let the bombs out Bush Bush BushBushBushBush Από μικρό παιδί εμένα με κοπάναγα εγώ δεν είμαι αυτός που φανταζόμουνα θέλω να με βρω, να μου μιλήσω ψάχνω να βρω το νούμερο να μου τηλεφωνήσω Ετσι μια μέρα σπίτι μου με κάλεσα μα δεν μου άνοιξα και έξω με περίμενα Ετσι μια μέρα σπίτι μου με κάλεσα μα δεν μου άνοιξα και έξω με περίμενα τι μου έχω κάνει και δεν με θέλω πια αυτή η εσωστρέφεια μας θέλει χωριστά Μουτοχαπεί Μα δεν με άκουγα Εγώ μαζί μου δεν μιλιόμαστε όποτε είμαι μαζί μου πάντα τσακωνόμαστε με πήρα στο τηλέφωνο και τό 'κλεισα με είδα στο δρόμο μ' έφτυσα και με κλώτσησα
ANHLIKOS Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Βρέχει δεν εχει ίντερνετ! Φυσάει δεν εχει ίντερνετ! Γ@μιέται ο Δίας δεν εχει ίντερνετ! Γ@μιέται το σύμπαν δεν έχει ίντερνετ! Ε, Να πάει να γ@μηθεί η Forthnet μπας και αποκτήσουμε!!! Αι σιχτίρ...
Achilles Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Βρέχει δεν εχει ίντερνετ!Φυσάει δεν εχει ίντερνετ! Γ@μιέται ο Δίας δεν εχει ίντερνετ! Γ@μιέται το σύμπαν δεν έχει ίντερνετ! Ε, Να πάει να γ@μηθεί η Forthnet μπας και αποκτήσουμε!!! Αι σιχτίρ... Forthnet: Απλά, ελεύθερα, συναρπαστικά...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 House έχει αυτή την βδομάδα να ούμε??? nope, 9 Νοεμβρίου το επόμενο επεισόδιο, είχε διάλειμμα 2 βδομάδες ---------- Post added at 18:12 ---------- Forthnet: Απλά, ελεύθερα, συναρπαστικά... σήμερα πάντως έφτιαξε η Forthnet όσο αναφορά το πιτάρισμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.