elven Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 klain θα με κάνεις μια χάρη; Μπορείς να δεις αν το crossover εγκαθιστά το zune; http://www.zune.net/en-us/products/software/default.htm
klainmaingr Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δεν το έχω το crossover αλλα απο ένα γρήγορο search μάλλον δεν το υποστηρίζει... Μπορείς κάλλιστα να πετάξεις το zune και να πάρεις ένα ipod Αλλιώς αύριο θα το τσεκάρω και α σε πώ ;p
elven Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Για το software με ενδιαφέρει ωρέ γιατί το χρησιμοποιώ σαν library και σαν player των πάντων όλων ΟΚ αν είναι ρίξε ένα πμ
klainmaingr Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Okeik.. Θα το τσέκ... Χούμμμ. Κι άλλος για τη βάρκα μας βλέπω
elven Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Χριστούγεννα έρχονται,να μωρέ ξέρεις τώρα,εεε νταξ για λίγο
little loulou Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 ως ποτε παλικαρια θα ζουμε στα στενααααα, μοναχοι σαν λιονταρια,στις ραχες,τα βουνααααααααα! θα εδινα ολοκληρη μαχη προκειμενου να ειχα μερικες ωρες υπνου ακομη Κι άλλος για τη βάρκα μας βλέπω αρκει να μην πολυκουνιεται..
alexzzz Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Okeik.. Θα το τσέκ...Χούμμμ. Κι άλλος για τη βάρκα μας βλέπω Χριστούγεννα έρχονται,να μωρέ ξέρεις τώρα,εεε νταξ για λίγο από σένα elven δεν το περίμενα... όλους μου τους φίλους τους παίρνει η apple (και μετά παίρνονται μεταξύ τους) Ο άλλος από κατά λάθος επιβάτης έγινε και βαρκάρης. Από το πολύ mac ούτε στο xbox live δεν μπαίνει... Σιχτίρι πρωί- πρωί... Στάτους- κομπάρε- καναλάρχα... ο ΑΜΣ σε ευχαριστεί !!!
status Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 από σένα elven δεν το περίμενα... όλους μου τους φίλους τους παίρνει η apple (και μετά παίρνονται μεταξύ τους) Ο άλλος από κατά λάθος επιβάτης έγινε και βαρκάρης. Από το πολύ mac ούτε στο xbox live δεν μπαίνει... ! Ένα σου λεω, χτύπησα άϊ φόουν από το ιμπέϊ :Ρ
black_widow Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Κρίμα, κ δεν πρόλαβα να του πω ότι ακυρώθηκε το Dollhouse τελικά..;Ρ Wtf? Αυτό που ήξερα είναι ότι θα δείχνανε σε κανά μήνα περίπου τα υπόλοιπα επεισόδια δύο - δύο...
alexzzz Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Ένα σου λεω, χτύπησα άϊ φόουν από το ιμπέϊ :Ρ δεν σημαίνει κάτι αυτό... και εγώ με το iphone είμαι αλλά δεν ξανά κύλησα
status Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Wtf? Αυτό που ήξερα είναι ότι θα δείχνανε σε κανά μήνα περίπου τα υπόλοιπα επεισόδια δύο - δύο... Πλάκα κάνω ορέ! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:34 ---------- δεν σημαίνει κάτι αυτό... και εγώ με το iphone είμαι αλλά δεν ξανά κύλησα Κυνηγάω κ ένα mac mini με ppc.
leftermann Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 ξέρει κανένας με ποιόν τρόπο μπορώ να πάρω screenshots από mkv βίντεο; Ευχαριστώωωω.
angmar Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Το VLC παίρνει ss μια χαρά απ ότι να ναι βίντεο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.