Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ρε μαλάκα αυτή δεν είναι γυναικεία;:P

Όχι ρε είναι για τους τρέντιδες....

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:27 ----------

τον άκουσε κανένας κοντά σε εμένα τον σεισμό? μικρός ε...

εδιτ: νατος...

Ναί μωρη πατρίδα γνωστή και στο ίντερνετ!!!!

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Members
Δημοσ.
Nαι σε βαμβάκι.

Απορώ τι άλλη μαλακία θα σκεφτούν.

''Έκραζα και 'γω το κοριτσάκι με τα γυαλιά που έγραφε στο πίνακα με τη μουτσούνα κολλημένη πάνω του."

«Προσπάθησα κι εγώ μάταια να μάθω απέξω το "Πιστεύω"»

(άλλη μια ιστορία που με έχει σημαδέψει... :P - ο δάσκαλος με έβαλε να το γράψω 20 φορές, πάλι δεν το έμαθα, ώσπου στο τέλος εγκατέλειψε)

Δημοσ.
«Προσπάθησα κι εγώ μάταια να μάθω απέξω το "Πιστεύω"»

(άλλη μια ιστορία που με έχει σημαδέψει... :P - ο δάσκαλος με έβαλε να το γράψω 20 φορές, πάλι δεν το έμαθα, ώσπου στο τέλος εγκατέλειψε)

Τουλάχιστον έμαθες να γράφεις :Ρ

Δημοσ.

Βασικά όχι...

αυτή η ταινία είναι του στυλ, γνωρίζω μια κοπέλα, ερωτευόμαστε, μετά τα χαλάμε, μετα από 10 χρόνια συναντιόμαστε και παντρευόμαστε και κάνουμε 2 παιδιά

Δημοσ.

Τι μαθήματα είναι αυτά ρε πούστη μου...

Αποστηθίζοντας ΑΟΔΕ, κακοσυνταγμένες αρλούμπες, μοχθηρές κοινοτοπίες, εξήντα-τόσες σελίδες ενός άθλιου προχειρογραμμένου βιβλίου, το ίδιο άθλιου και πρόχειρου με εκατοντάδες σχολικά βιλία, σε ένα διαρκώς καταρρέον και πρόχειρο σχολικό σύστημα, που συνθλίβει παιδιά και έφηβους, ζωτικότητα και ταλέντα, ευιασθησίες και ορμή, σε μια πρωτόγονη κρεατομηχανή που όλα τ’ αλέθει, όλα τα ομογενοποιεί, όλα τα ευνουχίζει.

[ame=

]

[/ame][ame]http://www.youtube.com/watch?v=LUYpWnao8q8[/ame]

Δημοσ.

Ζητούνται 50gb RAM DDR2 δωρεάν. Αν έχετε μόνο 50gb DD3 θα πρέπει να μου δώσετε και motherboard/cpu συμβατά. Α και τροφοδοτικό.

Μόλις πέρασα 1500 fonts στο Photoshop σε σύστημα με 2gb και έκλασε μόλις πήγα να ανοίξω το dropdown των fonts... :cry::cry::cry::cry::cry:

Δημοσ.
άσε τα Αρχαία και εσύ νυχτιάτικα ρε να ούμε

Ρέ στρώσου διάβασε γιατι σε βλέπω να περνάς σε καμιά Χίο και να βαράς το κεφάλι σου στον τοίχο 5 χρόνια....

σαν κάποιους εδω μέσα.

Δημοσ.
Ρέ στρώσου διάβασε γιατι σε βλέπω να περνάς σε καμιά Χίο και να βαράς το κεφάλι σου στον τοίχο 5 χρόνια....

σαν κάποιους εδω μέσα.

σε νησί θέλω να περάσω:-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...