little loulou Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 οχοχοχοχο!τελειο το βιντεακι στατους!!:lol: το κουνημα της ουρας οταν η αλλη ουρλιαζε,μου θυμισε το νευρικο κουνημα του ποδιου οταν την ακουνε τα αγορακια:lol: φλαςμπακ! Να ρωτήσω τα μπλουζάκια Paul Frank τα μακρυμάνικα πόσο πάνε??? κοιταξε..ενα φουτερακι που ειδα εκανε 110 ευρω. η μπλουζα να μην κανει καμια 60αρα? αλλα γιατι δεν παιρνεις μια μπλουζα μαιμου να τελειωνεις?
alexzzz Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Και τώρα, ξηλωθείτε!!! Επίσης να πω ότι φταίει ο Καναλάρχης... αυτός το ζήτησε
minarokeftes Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 κοιταξε..ενα φουτερακι που ειδα εκανε 110 ευρω. η μπλουζα να μην κανει καμια 60αρα? αλλα γιατι δεν παιρνεις μια μπλουζα μαιμου να τελειωνεις? Βρήκα αυτή να ούμε και λέω να την τσιμπήσω... http://www.yoox.com/item.asp?tskay=361A2971&cod10=37161019QD&sts=&dept=
Achilles Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Και τώρα, ξηλωθείτε!!! Επίσης να πω ότι φταίει ο Καναλάρχης... αυτός το ζήτησε Πληρωμές σε είδος δέχεστε;
MsquitoPrincess Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 μοσκιτο : http://www.teefury.com/archive/579/Dali%20Meets%20VW Χαχαχα.Γαμάτο!Αυτή τη στιγμή έχω μέσα στο σπίτι 22 καδράκια/πίνακες/αφίσσες με έργα του. Αν μου βρει κάποιος και εσώρουχα, θα είμαι κομπλέ.
minarokeftes Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Πάω να αυτοκτονήσω!!!!!!!!!!!!! Σταματήσανε την απόσυρση!!!!!! Ποοοοοοο μια ευκαιρία είχα να τσιμπήσω αμαξάκι..... ποοοοοοοο Ούτε γκόμενα, ούτε αυτοκίνητο........ Αντίο κόσμε!!
Toufas Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Βρήκα αυτή να ούμε και λέω να την τσιμπήσω... http://www.yoox.com/item.asp?tskay=361A2971&cod10=37161019QD&sts=&dept= εμενα δεν ΜΕ αρεσει παντως ---------- Post added at 17:40 ---------- Χαχαχα.Γαμάτο!Αυτή τη στιγμή έχω μέσα στο σπίτι 22 καδράκια/πίνακες/αφίσσες με έργα του. Αν μου βρει κάποιος και εσώρουχα, θα είμαι κομπλέ. σε εψαχνα στο msn να στο δωσω την μερα που το πουλαγανε αλλα ησουν απων εχασες
Achilles Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 ...Ούτε γκόμενα, ούτε αυτοκίνητο........ Αντίο κόσμε!! Μπορείς πάντα να πάρεις ένα mac... Αν και δεν το συνιστώ. Για μένα, τράβα πέθανε καλύτερα.
alexzzz Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Πληρωμές σε είδος δέχεστε; όχι αλλά δίνουμε ρέστα σε κουραμπιέδες...
Achilles Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 όχι αλλά δίνουμε ρέστα σε κουραμπιέδες... Ρέστα από αυτό ΤΩΡΑ.
BadBoy Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Τι σκατά είναι αυτό το μαύρο με πορτοκαλί θέμα; Είχα κάποιες μέρες να μπω και είδα αυτό. Ξέρει κανείς anon τι παίχτηκε;
little loulou Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Πληρωμές σε είδος δέχεστε; τα ζηταει ο culos σου βλεπω ... Για μένα, τράβα πέθανε καλύτερα. χοχοχο..κοιτα ποιος μιλαει.εδω εσυ εισαι παντρεμενος βρε.. ... ποιος θα ερθει μαζι μου στη beyonce? i`m a single lady..i`m a single lady..
Achilles Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 ...χοχοχο..κοιτα ποιος μιλαει.εδω εσυ εισαι παντρεμενος βρε.. Ήταν μια κακιά στιγμή της ζωής μου, όταν ήμουν νέος και άμυαλος...:cry:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.