status Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Ευχαριστούμε που επιλέξατε εμάς για τον ban σας! Κρίμα, κ δεν πρόλαβα να του πω ότι ακυρώθηκε το Dollhouse τελικά..;Ρ
alexzzz Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 alexzzz!!! Μαμάμε και δέρνουμε! ΕΤΣ... ΕΤΣ... !!! και όχι μόνο νικάμε, παίζουμε και μπαλάρα. Ακόμα και τα αυτογκόλ που βάζουμε είναι πανέμορφα
status Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 ΕΤΣ... ΕΤΣ... !!! και όχι μόνο νικάμε, παίζουμε και μπαλάρα. Ακόμα και τα αυτογκόλ που βάζουμε είναι πανέμορφα Το αυτόγκολ ήταν για το μάτι;
alexzzz Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Το αυτόγκολ ήταν για το μάτι; μπα... από 1-2 έγινε 2-2 με το αυτογκόλ... αλλά αφού δεν το πληρώσαμε κάνουμε τις πάπιες (βλ avatar) ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:28 ---------- μετά από 4 νίκες όφειλα να αλλάξω και το κείμενο στην υπογραφή μου..
status Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 μπα... από 1-2 έγινε 2-2 με το αυτογκόλ... αλλά αφού δεν το πληρώσαμε κάνουμε τις πάπιες (βλ avatar) ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:28 ---------- μετά από 4 νίκες όφειλα να αλλάξω και το κείμενο στην υπογραφή μου.. Κάπου, κάποτε είχαμε πέοιπαλ ντονάσιονς...τα βγάλατε;
alexzzz Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 δεν είχαμε ρααααα... το είχα σκεφτεί όμως. Μετά σκέφτηκα ότι οι εδώ κοντά μου ούτε στο site δεν ξέρουν να μπαίνουν καλά καλά και το άφησα ... τι το ψάχνεις ρε κομπάρε το ντονάτιον;;;; εεεεεε;;;;
status Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 δεν είχαμε ρααααα... το είχα σκεφτεί όμως. Μετά σκέφτηκα ότι οι εδώ κοντά μου ούτε στο site δεν ξέρουν να μπαίνουν καλά καλά και το άφησα ... τι το ψάχνεις ρε κομπάρε το ντονάτιον;;;; εεεεεε;;;; Γύρευε την δουλειά σου εσύ. (κάν δουλειά σου:Ρ) έτσι θέλω να δω πως δείχνει με το θέμα που έχεις στη σελίδα!
alexzzz Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Τώρα που το λες θα το δοκιμάσω... θα βάλω και ότι γίνει.
status Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Τώρα που το λες θα το δοκιμάσω... θα βάλω και ότι γίνει. Έχεις που μου! :Ρ
firewalker Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Στην διαφήμιση του Ο.Τ.Ε. ο τύπος λέει ο «router απαντά στο ping και μάλιστα με χαμηλό snr 8 db». Το χαμηλό το λέει σαν κάτι καλό; Ο teo63x γιατί πήγε για μπάνιο;
washcloud Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Αποχαιρετώ το μάταιο τούτο κόσμο. ...τελευταία το ινσομνια όλο και φέρνει σε Μόντυ Πάιθονς...
alexzzz Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 ότι και να είναι fire το λέει με τόσο λάγνα φωνή που είναι σίγουρα καλό...
firewalker Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 ότι και να είναι fire το λέει με τόσο λάγνα φωνή που είναι σίγουρα καλό... Α ρε alexzzz! Μες το μυαλό μου είσαι! Και εγώ τόσες φορές που την είχα δει στο πως τα λέει είχα σταθεί και όχι στο τι λέει...
Φιλολογίνα Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 γιουχου!!!!μολις τελειωσε η πρωτη μου μερα στο παιδικο σταθμο!!τι χαρα..τι χαρα!!! παιξαμε..καθομουν και χορευα μονη και τα παιδακια με κοιτουσαν.. σημερα ταισα τα μικρα παιδακια φρουτοκρεμα και μακαρονια με κιμα. τους αλλαξα παααανα..μια γλυκα ητανε! κι ολη την ωρα ερχοντουσαν στην αγκαλια μου αν και εκει που παιζαμε πατησα δυο μωρακια καταλαθος.. ειναι τοσο μικροσκοπικα! αχιλλεα..σε δυο χρονακια θα μπορω ανετοτατα να φροντιζω και τον υιο σου Γι' αυτό μ' αρέσει το Insomnia... Μου φτιάχνει τη διάθεση. Ας πούμε, με το παραπάνω post: Α) χαίρομαι που υπάρχουν ακόμα τέτοιες γυναίκες στον κόσμο που είναι ιδανικές για να γίνουν μητέρες και Β) (λόγω του Α) χαίρομαι γιατί δεν χρειάζεται να γίνω εγώ Kαλησπέρα σας. Υ.Γ. Mikri loulou, τα πρώτα 3 χρόνια είναι δύσκολα(μην ακούς τις λοιπές μλκς...)...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 παιδικός σταθμός "Ο Ηρώδης"... ζω για την μέρα που θα δω κάτι τέτοιο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.