jason_rethymno Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Matiz ? ανηφόρες θα ανεβαίνει ? καλό είναι μωρέ την δουλειά του να κάνει αν και θα προτιμούσα κάτι σε polo, siroco, rs Καλημέρα Για αρχή καλό είναι..
evabb Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 δείτε μια νέα μορφή ζωής που ανακάλυψα σήμερα το μεσημεράκι, κατά την βολτίτσα μου στην παραλία: [ATTACH]21787[/ATTACH] Είναι ένας ποδηλατόμπατσος! Και ήταν πολλοί ε, είδα τουλάχιστον 5. Έσκασα στα γέλια! συνηθισμενο οταν δεις δλδ και εφιππους τι θα πεις; καλημερα btw θα παω ικεα σημερα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Για αρχή καλό είναι.. και σου φαίνεται άσχημο το Micra?
Garnele Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Έχει στη Ρόδο έφιππους! Τα οχήματα όσο πάει γίνονται και πιο οικολογικά. Σε λίγο θα τους δώσουνε πατίνια και ρόλλερς.
alexzzz Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Χθες βράδυ γέμισα post it, σημειώσεις, χαρτιά, υπενθυμίσεις στο iphone για να πάω σήμερα το πρωί να κάνω κάτι δουλειές... με το που χτύπησε το ξυπνητήρι φώναξα ένα "δε γαμ!@#" και γύρισα πλευρό. μου αρέσει ο πρωινός εαυτός μου
PaokToTheBone Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Χθες βράδυ γέμισα post it, σημειώσεις, χαρτιά, υπενθυμίσεις στο iphone για να πάω σήμερα το πρωί να κάνω κάτι δουλειές... με το που χτύπησε το ξυπνητήρι φώναξα ένα "δε γαμ!@#" και γύρισα πλευρό. μου αρέσει ο πρωινός εαυτός μου ετσι εκανα και γω την προηγουμενη βδομαδα...που ειχα να παω κτεο το αμαξι...και σημερα που βρηκα το σ8ενος να παω....και ξυπνησα απο τις 9 μου αλλαξε το ραντεβου το κτεο! και περιμενω μεχρι τι 1 τωρα....
alexzzz Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 τι μου θύμισες τώρα... έχω να πάω το αμάξι για service... το είχα ξεχάσει εντελώς.
Achilles Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Τι διάολο, πήρατε χαμπάρι πως θα σκάσω μύτη και την κοπανήσατε όλοι; Κανένας; τι μου θύμισες τώρα... έχω να πάω το αμάξι για service... το είχα ξεχάσει εντελώς. Και 'γω που το πήγα, τι κατάλαβα; Ακόμα πονάει ο culos μου...:cry:
alexzzz Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 ακόμα να συνηθίσει ο culos σου γερό μπισμπίκι;
Achilles Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Τα πρώτα 100 χρόνια είναι δύσκολα... Μετά συνηθίζεις...
status Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Τα πρώτα 100 χρόνια είναι δύσκολα... Μετά συνηθίζεις... Όπως έλεγε κ ο παππούς μου που πέθανε στα 76 του.. "Τα πρώτα 75 χρόνια είναι δύσκολα, μετά συνηθίζεις!"
Vatos_locos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 ΠΩΩΩΩΩΩΩΩ ΘΕΛΩ να καπνίσω ( αλλά κρατιέμαι ακόμα ) έκλεισα 4 ώρες το κόβω μαχαίρι
status Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 ΠΩΩΩΩΩΩΩΩ ΘΕΛΩ να καπνίσω ( αλλά κρατιέμαι ακόμα ) έκλεισα 4 ώρες το κόβω μαχαίρι Άντε κ μπαλτά σου εύχομαι :Ρ
teo64x Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Βάτε, κάνε ένα διάλειμμα, τσιγαράκι, και μετά το ξανακόβεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.