eSATA Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 wtf τίποτα δε δουλεύει σήμερα? youtube down, θείος down... ootr ON!
washcloud Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 με αφορμή ένα θέμα στις Ειδήσεις μας με τον "τυπά" που θα πληρώσει (λέμε τώρα) 700.000.000$ και μου δημιουργήθηκε η εξής απορία...έστω ότι θα καταδικαστεί κάποιος να πληρώσει μετα απο έφεση, έφεση στην έφεση, μπλά μπλά μπλά...και ρωτάω...αν δεν έχεις τα φράγκα σε πάνε μέσα υποθέτω...τι γίνεται? δλδ "μετατρέπονται" τα φράγκα σε μέρες φυλακής...?
alexzzz Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Μου αρέσει όταν ο σύλλογος δεν έχει έννοιες... μόλις γύρισα από το διοικητικό όπου λέγαμε να επαναδραστηριοποιήσουμε το πολιτιστικό τμήμα... για τα πανηγύρια είμαστε.
ANHLIKOS Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Μου αρέσει όταν ο σύλλογος δεν έχει έννοιες... μόλις γύρισα από το διοικητικό όπου λέγαμε να επαναδραστηριοποιήσουμε το πολιτιστικό τμήμα... για τα πανηγύρια είμαστε. Γιατι ρε, μια χαρα είστε! Αφου δεν σας κυνηγάνε οι οπαδοί (βλ. ΑΕΚ). Είστε μια χαρά! Μην το πεις ούτε του παπά...
alexzzz Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Γιατι ρε, μια χαρα είστε! Αφου δεν σας κυνηγάνε οι οπαδοί (βλ. ΑΕΚ). Είστε μια χαρά! Μην το πεις ούτε του παπά... είχαμε πρόσφατα τέτοια ιστορία εδώ στην Καβάλα... μπήκαν οι φίλαθλοι και κυνηγούσαν την 18άδα μιας ομάδας... πολύ γέλιο
little loulou Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 μολις κυλησε ενα δακρυ,μουσκευοντας την ροζ κατα τα αλλα θυληκοτατη "i need a hug" πυτζαμα μου,βλεποντας την πολιτικη κουζινα.. αααχ..που πηγαν εκεινες οι μερες οπου πηγαιναμε με το σχολειο κινηματογραφο,κι οποτε υπηρχε καποια "ακαταλληλη" σκηνη τα αγορακια ουρλιαζανε κι εμεις,ψυθιριζαμε η μια στην αλλη.."μα τι βλαμμενα που ειναι αυτα τα αγορια.ανωριμοι..να!εγω εναν τετοιο θα παντρευτω.οπως αυτον στην ταινια.." συγκινηθηκα..:' (
Lucifer Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Λοιπόν στο ρέηντιο βαράει πεντάστερα ρεμπέτικα ο εσατα και χάνετε όλοι, άμουσοι.
minarokeftes Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Λοιπόν στο ρέηντιο βαράει πεντάστερα ρεμπέτικα ο εσατα και χάνετε όλοι, άμουσοι. Ασε gay με τα mac τους μόνο britney spears ακούνε και back street boys...
eSATA Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 :lol: μια μαστουρα την ημερα τον καημο τον κανει περα..
Höfdingadrapa Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Μόλις ανακαλύψαμε το πρώτο πούστη που χρησιμοποιεί pc...και ναι είναι πατρινός. =ρ Lucifer γαμώ ρε, εγώ είμαι ο δεύτερος. ΧΟ!
minarokeftes Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Μόλις ανακαλύψαμε το πρώτο πούστη που χρησιμοποιεί pc...και ναι είναι πατρινός. =ρLucifer γαμώ ρε, εγώ είμαι ο δεύτερος. ΧΟ! Χα απο το Αίγιο είμαι!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.