Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

με αφορμή ένα θέμα στις Ειδήσεις μας με τον "τυπά" που θα πληρώσει (λέμε τώρα) 700.000.000$ και μου δημιουργήθηκε η εξής απορία...έστω ότι θα καταδικαστεί κάποιος να πληρώσει μετα απο έφεση, έφεση στην έφεση, μπλά μπλά μπλά...και ρωτάω...αν δεν έχεις τα φράγκα σε πάνε μέσα υποθέτω...τι γίνεται? δλδ "μετατρέπονται" τα φράγκα σε μέρες φυλακής...?

sshot1br.jpg

Δημοσ.

Μου αρέσει όταν ο σύλλογος δεν έχει έννοιες... μόλις γύρισα από το διοικητικό όπου λέγαμε να επαναδραστηριοποιήσουμε το πολιτιστικό τμήμα...

για τα πανηγύρια είμαστε.

Δημοσ.
Μου αρέσει όταν ο σύλλογος δεν έχει έννοιες... μόλις γύρισα από το διοικητικό όπου λέγαμε να επαναδραστηριοποιήσουμε το πολιτιστικό τμήμα...

για τα πανηγύρια είμαστε.

Γιατι ρε, μια χαρα είστε! Αφου δεν σας κυνηγάνε οι οπαδοί (βλ. ΑΕΚ). Είστε μια χαρά! Μην το πεις ούτε του παπά... :-D

Δημοσ.
Γιατι ρε, μια χαρα είστε! Αφου δεν σας κυνηγάνε οι οπαδοί (βλ. ΑΕΚ). Είστε μια χαρά! Μην το πεις ούτε του παπά... :-D

είχαμε πρόσφατα τέτοια ιστορία εδώ στην Καβάλα... μπήκαν οι φίλαθλοι και κυνηγούσαν την 18άδα μιας ομάδας... πολύ γέλιο

Δημοσ.

μολις κυλησε ενα δακρυ,μουσκευοντας την ροζ κατα τα αλλα θυληκοτατη "i need a hug" πυτζαμα μου,βλεποντας την πολιτικη κουζινα..

αααχ..που πηγαν εκεινες οι μερες οπου πηγαιναμε με το σχολειο κινηματογραφο,κι οποτε υπηρχε καποια "ακαταλληλη" σκηνη τα αγορακια ουρλιαζανε κι εμεις,ψυθιριζαμε η μια στην αλλη.."μα τι βλαμμενα που ειναι αυτα τα αγορια.ανωριμοι..να!εγω εναν τετοιο θα παντρευτω.οπως αυτον στην ταινια.."

συγκινηθηκα..:' (

Δημοσ.
Λοιπόν στο ρέηντιο βαράει πεντάστερα ρεμπέτικα ο εσατα και χάνετε όλοι, άμουσοι.

Ασε gay με τα mac τους μόνο britney spears ακούνε και back street boys...

Δημοσ.
Μόλις ανακαλύψαμε το πρώτο πούστη που χρησιμοποιεί pc...και ναι είναι πατρινός. =ρ

Lucifer γαμώ ρε, εγώ είμαι ο δεύτερος. ΧΟ!

Χα απο το Αίγιο είμαι!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...