liopyr Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Όσους ξέρω που έχουν linux είναι κάτι παραγκονισμένα [..] meme ήταν. Εσύ βάλε Xp.
eSATA Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 και τι θα καταφέρω με αυτό??? βρες το WMP απο την Εναρξη και μετα δεξί κλικ και pin to taskbar
minarokeftes Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 meme ήταν. Εσύ βάλε Xp. Το σκέφτομαι να βρώ την υγειά μου... Αλλα θέλω να παίξω λίγο ιστορίας με τα 7 ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:25 ---------- βρες το WMP απο την Εναρξη και μετα δεξί κλικ και pin to taskbar Δεν μου κάνει κάτι με αυτό ρε συ.... έγω θέλω με το minimize να εμφανίζεται ο μινι-player κάτου δεξιά....
eSATA Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δεν μου κάνει κάτι με αυτό ρε συ.... έγω θέλω με το minimize να εμφανίζεται ο μινι-player κάτου δεξιά.... αν αφησεις τον δεικτη του ποντικου απανου στο εικονιδιο θα εμφανιστει ο player..τωρα αν δε το θες αριστερα...δε ξερω
minarokeftes Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 αν αφησεις τον δεικτη του ποντικου απανου στο εικονιδιο θα εμφανιστει ο player..τωρα αν το θες αριστερα...δε ξερω Κάτι γίνεται με αυτό.... και είπα δεξιά όχι αριστερά!!!
little loulou Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 και πηδας απο το ενα θεμα στο αλλο.. θα μας καταστρεψεις το θρεντ να` ουμε.
zoya Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Ρε παιδιά στα windows 7 όταν κάνω δεξί κλίκ στο taskbar και πάω στα toolbars δεν μου εμφανίζει τον windows media player. Ξέρετε τί πάιζει??? Μάλλον δεν φταίνε τα 7 αλλά ο wmp 12 Μόνο αυτό μπόρεσα να βρω... http://www.sevenforums.com/tutorials/15888-windows-media-player-taskbar-toolbar.html
Lucifer Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Βάλε μωρη κοπεγχάγη ένα γκόλ!!! Γιατί τέτοια καΐλα;
minarokeftes Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Γιατί τέτοια καΐλα; Μπα και έβγαζα κανα € απο το στοίχημα.... αλλα ΔΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΝ
Lucifer Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δεν είναι να τους έχεις εμπιστοσύνη αυτούς εδώ πάνω ρε.
andreapaog328 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 wtf τίποτα δε δουλεύει σήμερα? youtube down, θείος down... με αφορμή ένα θέμα στις Ειδήσεις μας με τον "τυπά" που θα πληρώσει (λέμε τώρα) 700.000.000$ και μου δημιουργήθηκε η εξής απορία...έστω ότι θα καταδικαστεί κάποιος να πληρώσει μετα απο έφεση, έφεση στην έφεση, μπλά μπλά μπλά...και ρωτάω...αν δεν έχεις τα φράγκα σε πάνε μέσα υποθέτω...τι γίνεται? δλδ "μετατρέπονται" τα φράγκα σε μέρες φυλακής...?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.