Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
meme ήταν.

Εσύ βάλε Xp.

Το σκέφτομαι να βρώ την υγειά μου... Αλλα θέλω να παίξω λίγο ιστορίας με τα 7

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:25 ----------

βρες το WMP απο την Εναρξη και μετα δεξί κλικ και pin to taskbar

Δεν μου κάνει κάτι με αυτό ρε συ.... έγω θέλω με το minimize να εμφανίζεται ο μινι-player κάτου δεξιά....

Δημοσ.

Δεν μου κάνει κάτι με αυτό ρε συ.... έγω θέλω με το minimize να εμφανίζεται ο μινι-player κάτου δεξιά....

αν αφησεις τον δεικτη του ποντικου απανου στο εικονιδιο θα εμφανιστει ο player..τωρα αν δε το θες αριστερα...δε ξερω:-D

Δημοσ.
αν αφησεις τον δεικτη του ποντικου απανου στο εικονιδιο θα εμφανιστει ο player..τωρα αν το θες αριστερα...δε ξερω:-D

Κάτι γίνεται με αυτό.... και είπα δεξιά όχι αριστερά!!!

Δημοσ.
Ρε παιδιά στα windows 7 όταν κάνω δεξί κλίκ στο taskbar και πάω στα toolbars δεν μου εμφανίζει τον windows media player. Ξέρετε τί πάιζει???

Μάλλον δεν φταίνε τα 7 αλλά ο wmp 12

Μόνο αυτό μπόρεσα να βρω... :P

http://www.sevenforums.com/tutorials/15888-windows-media-player-taskbar-toolbar.html

Δημοσ.

wtf τίποτα δε δουλεύει σήμερα? youtube down, θείος down...

με αφορμή ένα θέμα στις Ειδήσεις μας με τον "τυπά" που θα πληρώσει (λέμε τώρα) 700.000.000$ και μου δημιουργήθηκε η εξής απορία...έστω ότι θα καταδικαστεί κάποιος να πληρώσει μετα απο έφεση, έφεση στην έφεση, μπλά μπλά μπλά...και ρωτάω...αν δεν έχεις τα φράγκα σε πάνε μέσα υποθέτω...τι γίνεται? δλδ "μετατρέπονται" τα φράγκα σε μέρες φυλακής...?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...